• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Évek óta kedvenceim közt szerepel. Most lett végre szerencsém. Üzenetben többször próbáltam egyezetteni, de sajnos nem találtunk akkor időpontokat.
    Ezúttal hívtam és szerencsémre elértem, másnap reggelre egyezettünk. Küldtem egy megerősítő sms-t is
  • Megközelítés:

    Bikás park környéke, parkolás ingyenes. Metroval, villamossal is jól megközelíthető. A cím pontos, bejutás egyszerű, szép kilátás van a magasból.
  • Helyszín:

    Régi panelház, senki ne várjon luxus fürdőt vagy szobát.
    Mivel nem lakni, csak 1 órára mentem, tökéletesen megfelelt. Tusfürdő van bőven, öblögető is.
    Pár lépésre van a tetthely, Novával ketten dolgoznak, de észre se vettem, hogy ott van ( lehet nem is volt).
    Az ágy fejénél hatalmas tükörfal remekül emeli a vizuális élményt, ami Jessyca formás melleivel alapból adott.
  • Lány külseje:

    Az egyetlen igazi csokinyuszi... évek óta olvasgatom, képein látom a változásokat. Egy kifejezetten helyes, mosolygós lány, szépen "megnövesztett" hatalmas cicikkel. Alul kicsit erőssebb, de feszes mindnehol.
    Epres csokival kedveskedtem érkezéskor, szerintem egy pink köntösben fogadott. Roppant közvetlen volt a telefon ban is, ahogy a randi alatt is végig.
  • Action:

    Bemuatkozás, puszik, csoki után bekisért a szobába, ahol átbeszélve ismét a lehetőségeket vetkőzni kezdtem és már fejben a "torkában " voltam. Átadtam az ajándékom majd siettem zuhanyozni. Ruháimat szépn leraktam a fotelra, telefont, egyebeket a szekrényre. Visszatérve Jessyca az ágyban várt meztelenül, mellé heveredtem és rácuppantam a hatalmas mellekre. Már a beszikből tudhatja mindenki, itt nem lesz nyelves kardozás, de a cicikkel lehet módjával játszani. De... a fő attrakciót Jessyca nyújtja, amikor kezébe, majd szájába veszi az irányítást. Hanghatások kiséretében, csorgó nyállal veszi be tövig a férfi legféltetebb játékszerét, nehéz eldönteni ott, hogy melyikünk élvezi jobban a szopást. Én hagytam magam, moziztam, Jessyca meg csak szopott, csorgatott, torokravett és szopott. Egy idő után gondoltam fekete bőrének a rózsaszín részét megnyalnám, igy 69-ben magamra húztam. Nyaltam-faltam, miközben Jessyca teljesen el tudott már tüntetni, megtalálva a legjobb szöget az elnyeléshez. Ezt már nem is bírtam sokáig és hatalmasat robbantam a szájába. Én még kiterülve szuszugtam egy percet, Ő kiment a mosdóba a nedüvel.
    Visszatérve jó veszélgettünk munkáról és persze szexről. Második körben lábaim közé helyezkedve kezdtük a hangolódást, megint istenien szopott, végignyalattam vele golyóktól a hegyéig, szemembe nézve izgatott a tekintete is. Jött egy ötlet, hogy meglovagoltatnám, gumit húztunk és rám ült. Markolhattam a két formás mellett, Jessyca adta a ritmust, de tartottam magam, jól beleült, Neki is tetszett a nyeregben ülni. Átvettem az irányítást megemelve fenekét és alulról diktáltam a tempót amíg bírtam, majd doggy pózba fordultunk, szemben a tükörrel. Itt eljátszva a gondolattal, hogy pornót forgatok, ki-ki zökkentettem magam, dugtam ahogy csak bírtam, kiélveztem a pillanatot. ( hosszú perceket) finálénak meg, ahogy a nagykönyvben megírva felálltam szemben a tükörrel, Jessyca elém térdelt, kezeit kétoldalról a fenekemre tette és csak szájjal leszopott, ismét a szájában ért a vég. Majdnem eldőltem a remegés után... míg kiment a mosdóba, elterültem egyett az ágyon. Még egy öblítő zuhi és mentem tovább a dolgomra egy remek élménnyel gazdagodva.
  • Elszámolás:

    Jessyca extrái az évek során változtak, most az alap csomag annyira bőséges, hogy nem éreztem szükségét az extrának. Az alap is bőven kielégítette pajzán vágyaim. Magasabb ajándék, mint az átlag, de a teljesítmény is.
  • Összkép:

    Remek élménnyel gazdagodtam, szinte biztos, hogy visszamegyek még. Régi motoros már, pontosan tudja mi kell egy férfinak, hogy emlékezzen Rá.
Happy Massage