• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban, még a Corvin Angyalai között figyeltem fel rá, tervezgettünk is egy hármas randit, de aztán nem léptem időben. Azóta eltelt jópár hónap, hullámok jöttek-mentek, az Angyalok is megfogyatkoztak - de Eszti megmaradt, új helyre költözött és egy rövid telefonbeszélgetés után időpontot is adott új kuckójába. Szándékomat VTR-en is megerősítettem, ezt mondtam előre neki a telefonba is. Megköszönte hogy szóltam, mert nem nézi olyan gyakran az oldalt, de gyorsan visszaigazolt.
    A randi napján kért egy megerősítő SMS-t, ezt el is küldtem; meg előző nap írtam neki itt is. Mindkettőre kedvesen, időben reagált.
  • Megközelítés:

    Forgalmas csomópont közelében rendel Eszti, rendőrök és hivatalnokok szomszédságában, így teljes a biztonság. Parkolást nem néztem, BKV-val egyszerűbb és diszkrétebbnek tűnt az odajutás. A házszámot a VTR megmondta, térkép jól megmutatja, még fotót is találni róla a Google Mapsen. Közelben kisbolt, utolsó pillanatban ajándékot venni, időt eltölteni tökéletesen lehet ott is.
    A ház kapuja felett jól olvasható a házszám, a csengőnél a telefonban kapott kódot beütve nyílik az ajtó. Vele szemben ott a lift, keresgélni se kell.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasházban, jó magasan, liftből könnyen megközelíthető kis lakásban rendel Eszti, teljesen egyedül. Feltűnt, hogy az egész emeleten - még a lépcsőházban is! - jó meleg van. Szépen berendezett kégli, krémszínű falak és néhány sötétebb bútorral ízlésesen, csajosan berendezve. Amerikaikonyhás nappali, sarokkádas fürdő, friss törölköző és friss lepedő várt, ebben nincs hiba. A sarokkádnál valóban nincs függöny, vigyázni kell a pancsolás közepette és a kád ülőkéje is mélyebb, mint amire számítottam. Térdfájósoknak nem javaslom a leülést, de a hozzám hasonló hombárok is kedvükre forgolódhatnak. Tusfürdőből asszem kettő férfi, kettő női van; illatmenteset vinni kell. Szájvíz, kispohárral jó látható helyen elérhető.
    Az akció egy alacsonyabb ágyon zajlik, azzal szemben tévé, amiből a zene szól. Ottjártamkor már egy szép karácsonyfa is volt a szobában, illetve kérésemre a lila hangulatfény helyett egy kicsit több természetes fényben tudtam megcsodálni vendéglátómat.
  • Lány külseje:

    Eszti (majdnem) teljes alakos képekkel hirdet, a fotók teljesen a valóságot tükrözik - tényleg ilyen karcsú, vékony, a cicijei peckesen és keményen állnak és érkezésemkor csak egy kis rózsaszín köntös keretezte őket.
    Hosszú fekete haja, természetes kreol bőre és meleg barna szemei vannak Esztinek, élmény ránézni és csodálni őt, főleg ha mosolyog. Korábban mások tüzesnek írták le, én inkább nyugodt és magabiztosnak láttam őt, akit talán csak a vitt virággal sikerült kicsit meglepnem, a reakcióimmal kevésbé. A testével és a férfiakra gyakorolt hatásával teljesen tisztában van, de szerencsére ezzel nem él vissza, nagyon kedvesen igyekszik a vendége kedvében járni az általa szabott kereteken belül.
  • Action:

    Egy órára érkeztem, végig ki is töltöttük az időt.
    Ajándékom átadása után ruháimat az ágy melletti karosszékbe helyeztem és a kikészített törölközővel balra el a fürdőbe. Közben Eszti aranyosan örömködött egy sort a virág felett és keresett neki egy vázát.
    Visszatértemkor már az ágyon várt, köntös nélkül, még fehér csipkés bugyiban, de azonnal felállt és puszira nyújtotta a száját. Megbeszéltük, hogy jelenleg nyelves csók nincs a repertoárban, ujjazni pedig csak gumiban lehet. Ezeket már tudtam a telefonos beszélgetésből, azt viszont nem mondta a drága, hogy a latexet bizony nem nagyon szereti a szervezete - erre megoldása a saját síkosítója, amit szívesen felkínál. (Figyelmes partnerek, ha latexmentes gumival érkeznek hozzá, biztosan pluszponttal gazdagodnak nála.)

    Puszilgatni kezdtem a nyakát, amire bátorítóan dorombolni kezdett és átölelt libabőrös kezeivel. Rövid kedveskedés után megkérdeztem, mivel szeretne ma kezdeni és egy natúr franciát választott. Levett a lábamról, majd párnát a fejem alá téve, szemből közelített a műszer felé. Nem sokat cicózott, szájába bevéve, kézzel picit rásegítve, fél percen belül felmérte miként szeretem (mélység, szorítás, száj/kéz arány) és onnantól időnként felpillantva ütemesen röpíteni kezdett a csúcs felé. Szép hosszú haját lófarokba fogta, így azt is tudtam fogni és pakolgatni, miközben ő dolgozott rajtam. Kis idő múlva megkértem, hogy forduljon oldalt, hogy én is elérjem őt és próbáljam viszonozni az élvezeteket. Cicijei elképesztő módon, minden pózban és szögben ugyanúgy elérhetőek voltak, így hát azokat is simogathattam, mert az ilyenkor szokásos oldalt-négykézláb póz helyett oldalt fekve folytatta a furulyázást. A cicik után elérhetővé vált a kemény popsi és a fotókon is jól látható pillangós punci is, ami aktívabb közreműködésre késztetett.

    Eszti korrekten elmondta, hogy neki a nyalás és úgy egyáltalán a kölcsönös orális dolog bár kellemes, de nem igazán izgul fel tőle. Én viszont nagyon bukom az ilyen puncira, így hát főleg saját élvezetemre szórakoztattam magam, közben pedig Eszti halkan szuszogott és udvariasan nyögdécselt, plusz a cicijeivel játszott. Mikor mondtam, hogy ez engem viszont nagyon beindít, még jobban odafigyelt, hogy amikor felpillantok, aktív legyen ezen a fronton.
    Mikor kinyalakodtam magam, megkérdeztem, hogy milyen póz okozna neki örömet - a specialitása a lovagló, de nem vagyok egy szép látvány, így a kutyust választottuk mindkettőnk nagyobb megelégedésére. Kaptam gumit, felpattintottam, Ő közben szépen feltérdelt és kitolta nekem a punciját. Olyan szép volt a látvány, hogy kénytelen voltam még egy kicsit belefúrni az arcom és így is élvezkedni egy sort. Majd finoman behatoltam a szűk és jó nedves punciba (természetes módon is jól nedvesedik, de a latex gumi miatt a síkosítóval is megtámogattuk a dolgot), Eszti kicsit igazított a magasságon és aktívan tolni kezdte magát rám.
    Kicsit pumpáltunk így, majd különböző ritmust és mélységet váltogatva élveztem a karcsú derék - feszes popó - szűk pillangós punci látványát és érzetét, majd megkértem, hogy feküdjön hasra és utána már csak én mozogtam rajta. A haját oldalra vetette, így a vállát puszilgatva, mélyen a punciban ért a vég. Nem ugrált, hagyott lenyugodni, majd a gumit eltávolítása után kaptam törlőkendőt és ő is tisztába tette magát és a közös tetthelyet is.

    Aktus után hozott nekem egy nagy pohár vizet, majd mellém heveredett és beszélgettünk egy kicsit az itteni pályafutásáról, a váltásról és a lakberendezésről. :)
    Mivel elég sokat élvezkedtem a saját szakállamra, elszaladt az idő is, így a zuhanyzást kihagyva öltözködni kezdtem, amikor észrevettük, hogy a vitt virág a törődés hatására kinyílt az asztalon a vázában. Ennek mindketten örültünk, puszi-puszi és távozóra fogtam.
  • Elszámolás:

    Telefonban korrekten elmondja, ahogy az extrák árait is. Utóbbiaknál arra következtettem, hogy azt nem nagyon szereti, így nem kértem.
    Már nem tudom, mi most a pesti átlag, mindenesetre korrektnek érzem; főleg ha valaki megtalálja Esztivel a közös hullámhosszt.
  • Összkép:

    A fotói alapján azt gondoltam, hogy ilyen alakú nő márpedig nincs, valahol tuti faragott rajta a képszerkesztő. Jelentem, én nem vettem észre különbséget, tényleg ilyen szoborszerű a hölgy. Nagyon kedves teremtés, kellemesen eltöltöttük az időt egymással, de szerintem hiányzott a szikra közöttünk. Ő ebből semmit nem mutatott, abszolúte jó vendéglátó volt, lágy és barátnős élményt hozott, mindenkor nagyon készséges volt; csupán hiányzott nekem az a kis varázs, hogy "én vagyok az egyetlen". Nekem ez még fontos, a többi MT-nek meg javaslom meglátogatásra!
Happy Massage