• Damali

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Damalival gyakorlatilag már azóta szeretnék talizni, mióta a hirdetése felkerült. Amit egész idáig halogattam sajna, pedig a képei, adatlapja már hetek óta hívásra ösztönöztek. De most végre sort kerítettem rá és egy hétfői nap délelőttjén egyet gondolva meg is csöriztem őt. Ismerős kedves női hang a vonal másik végén, aki el is fogadta az időpont javaslatom. Aznapra, kora estére, előtte néhány órával sms-ben kérte, hogy ha megoldható érkezzek 15 perccel később, ami persze nem volt gáz. Gond nélkül összehoztuk a randinkat, példásan megbízható kommunikációval. Most sem csalódtam!:)
  • Megközelítés:

    A nem messze lévő munkahelyemről ugrottam be Damalihoz egy röpke órára. Jól ismerem az egész környéket, így mindig pikk-pakk megtalálom ezt az épületet. De aki nem ismeri, sztem annak sem jelent majd nehézséget az odatalálás. Tömegközlekedés néhány percnyi sétára és parkolni is lehet a közelben, mégha nem is a ház előtt.
  • Helyszín:

    Ez a marina parti kecó az egyik jól bejáratott randihelyszínem, rendszeresen járok ide. A három baby szoba közül Damalival most a legnagyobb helyiségbe bújunk el a világ szeme elől, ahol tán a legkellemesebb élményeim voltak korábban. Jó illat, tisztaság és igényes, kulturált légkör az, ami itt fogad. Muy Elegante!:) Középen egy hatalmas, fakeretes masszív franciaágy, egy kicsit keményebb, hancúrozásra tökéletes matraccal, rajta tiszta lepedővel, huzattal és kispárnákkal. Körülötte mozgástér bőven, szemben egy nagy tükörrel, ami a fal jó részét beborítja. Azaz lehet mozizni kedvünkre akciózás közben, amire persze még a tükrös gardrobe is rásegít. Mini hifi, halk zenei aláfestéssel az ágy melletti fésülködő asztalról, diszkrét, piros ledfényes hangulattal körítve, ami az egész szobára rátelepszik. Így adva neki amolyan jó kis erotikus feelinget, mindamellett hogy nem félhomályos, hanem jól látjuk egymást és a történéseket sex közben és ez számomra fontos. Fürdőszoba 2 lépésre, itt szintén tisztaság, higiénia és full felszereltség fogadja a vándort. Na és persze egy cseppfogó üveges kád, tusfürdő márkák garmadája, szájvíz eldobható poharakkal. Ja, és a frissen mosott, nagyméretű illatos törcsit ki ne felejtsem már!:)
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy nagyon csini, pici lányka nyit ajtót. Nagy örömömre, hiszen nagyon bírom a hozzá hasonló aprócska, ámde vonzó és dekoratív csajszikat. Így rögtön meg is dicsérgettem őt, hogy milyen kis sexy... Fekete combfix + fekete body kombóban fogadott, ami számomra még kívánatosabbá tette a törékeny, filigrán testalkatát. Ami az együttlét alatt csak tovább fokozódott, a rucija lekerült és pont kézbeillő, nagyon is tetszetős tinicicik kerültek a kezeim ügyébe, érzékeny, hegyes bimbókkal. Popsija pont mint a képeken; kicsike, formás és markolgatnivaló...És hát pont ugyanez a látvány fogadott, amikor Damali elém pucsított. Sőt, még jobb és szexibb, nekem igazából nagyon bejött mindene! Az izgalmas combjai, a sportos, lapos pocija és a karcsú dereka, de a puha bőre is, amin csak egyetlen apró tetkót fedeztem fel. De a legnagyobb kedvencem a puncija volt, amivel Damali rendesen megőrjített... Illatos, finom feszes, ápolt és fullra leborotvált. Azt kell hogy mondjam, hogy valóságos kis édenkert van a lábai közt és igazán a kedvemre tett vele a randink alatt. Emellett az arca és a szemei is szépek, a haja hosszabb és kicsivel sötétebb színű a fotókon láthatónál.
    Damali még csak néhány hete hirdet. Ezért őszintén szólva azt hittem, hogy egy félénk, visszafogott lányka fog fogadni, ám ehelyett egy cserfes, közvetlen és jókedélyű csajszival randiztam aznap este. Nagyon tetszett, hogy ilyen kis mosolygós, kedves és odaadó volt! Minden téren megtett mindent, hogy maximálisan jól érezzem magam. Ami sikerült is neki!:)
  • Action:

    Gyors zuhany, törcsi le, némi dumcsi és máris közel kerülünk egymáshoz. Simikkel, eleinte ismerkedős szájrapuszikkal, majd az egyre hevesebbé vált puszizást nyelves csókok váltják fel, miközben ő a nyakam szorosan átkarolja. Nagy mosolyok között, én pedig az ágyon ülve kényelmesen meg tudtam ismerkedni a kis szexi felsőtestével is. A fekete ruciját letoljuk a derekáig, majd kibújik belőle és megmutatja a cicijeit. Kezeimbe veszem őket és állva csókolózunk tovább. Nagyon aranyos volt, ahogy közben finoman megsimogatja az addigra már peckesen álló farkam és a makkot is, ami addig csak a pocijához simult. Ezután átölelem, a popsijánál fogva megemelem és az ágyra viszem őt. Ő elém áll és megízlelem a cicijeit, simizem, markolászom, csókolgatom őket, majd mindezt fekve folytatjuk. Ráhajolok, ismét csókok csattannak el, megállás nélkül simogatjuk egymást majd szép lassan déli irányba haladok a kívánatos testén. Nyaka, pocija sem marad ki, amikor is Damali széttárja a lábait... Olyannyira tetszett a fincsi puncija, hogy komolyan alig tudtam a fejem kivenni a combjai közül. Egy hosszabb nyalcizás jön ekkor... Lehunyja a szemeit, cirógat, időnként halkan dicsér, biztat közben és meglepően rövid idő alatt alaposan benedvesedik. Majd a combjait egyre széjjelebb tárja és ahogy a csípőjét lágyan meg-megemeli, elfordítja a fejét és sóhajtozva élvez el a nyelvem alatt. Széttárja a kezeit és hagyja, hogy egy kis pihi után még csókolózzak a csupa nedv puncijával, amit egyszerűen imádtam!

    Ekkor ráhajolva csókok, majd helyet cserélünk és a pihe-puha ajkaival szopni kezdi a merev farkamat, amit felkínáltam neki ápolgatásra. Csajszisan, barátnősen, a kezével is rá-rásegítve finoman cumizza a brét és bólogat rajta serényen. És mivel már alig vártam, hogy benne lehessek ezért miután kérésemre megmutatta hogyan kézimunkázik, szexelni kezdünk.

    Rutinosan felpattintja az óvszert, áttérdel a farkam felett és finoman, de full tövig magába ereszti. Egy kis hullámzós puncidörgölőzés után jól rámarkolok a popsijára, gyorsítunk és sikerül olyan szuperül összehangolnunk a tempót, hogy pillanatok alatt egy fantasztikus nyögdécselős kefélés veszi kezdetét. Gyors csattogásokkal, amitől ő cukin zavarba jön egy picit, ekkor belassítunk, megállunk és összebújunk. Csókokat váltunk, megsimizgetem a hátát, popsiját, aztán egy kicsit hátrébb dől, derekára fogok, majd ismét jól begyorsítunk. Damali immár nyögdécselve biztat és élvezi, ahogy hevesen járatom a farkam a puncikájában. Az a csattogás zene volt a füleimnek... Pazar volt! Hát igen, jellemzően a pehelykönnyű lányokkal visszük ilyen izgalmas szintre a lovaglást. És hogy ezt még tetézzük, megtartom a popsiját és a nagyobb, ütemes ki-be lökéseimre egy-egy hangos, kéjes nyögéssel válaszol Damali. Egyszer véletlenül még ki is csusszanok a punciból, de persze hamar visszatalál a kedvenc helyére a cerka és visszaváltunk a villámgyors, ösztönösen csattogtatós dugásra.

    Fáradásunk után, amolyan lazításként kipróbáljuk a misszit is. Egy-két csók után máris a lábai közt találom magam és óvatosan becsúsztatom a farkam, míg Damali lábait felemelve megtartom a karjaimon. Eleinte lassú, utána kicsivel gyorsabb mozgással, később talpaival a mellkasomon. Ezt a pózt is kiemelném, mert nagyon fincsi volt és közben Damali a mély sóhajtozásaival igazán kellemes perceket okozott nekem. De persze a cicimarkolászás ekkor is ment rendesen... Ekkor kutyusra váltunk, mivelhogy már annyira nagyon ki akartam próbálni vele. Baromi kíváncsi voltam a kis formás fenekére, amit ő édesen mosolyogva kitol a farkam elé. Megkapaszkodik a párnákba és egy szempillantás alatt a pacizáshoz hasonló intenzitással bele is csapunk a közepébe. Csattogva és nyögdécselve, miközben gyűröm, markolgatom a popsiját, az apró, de szép és kecses hátát pedig végigsimítva időnként... De kellett egy kis lassulás is, ekkor lassan és hosszan tologatom ki-be a fütyköst a kellemesen nedves cuniban. Imádom, ahogy ilyenkor kéjesen beleremegnek a combjaim, azt a látványt meg különösen, ahogyan a szexi, barnás árnyalatú kisajkai ráfeszülnek és csúszkálnak a kemény rudamon... De mivel úgy éreztem a spricc még várat magára, ezért újfent begyorsulósra vesszük a figurát. Popsijával rátart és tolja rám, így kedvemre tempóztam a punciban és kiélhettem a doggy iránti őszinte szenvedélyemet.

    Ám annyira tetszett a pacizás, hogy helyet cserélünk és Damali készségesen a farkamra ül ismét. Ez olyan jól esett, hogy menten fel is sóhajtottam alighogy rácuppant a puncijával. Na itt már mindent kiadtunk magunkból... Finom járatás után ráfogok a popsira és eszeveszett gyors, csattogós-vágtatós dugásba csapunk. Nem volt ellenére... Biztat, simogat, mellkasom karmolgatja és olyan hangosan nyögdécselünk mind a ketten, hogy sztem még kinn a folyosón is simán hallották ahogy vadul akciózunk Damalival. Hosszú percekig nyomatjuk így és ilyen intenzíven, amikor is bújcizós szünetet tartunk. Aztán még egy kis csattogás, majd leszáll rólam, én meg alaposan megizzadva a cicijei felett verni kezdem a farkam. De hamar ráteszem a kis kezét az enyém helyett és így hamarosan egy akkorát élvezek a melleire, hogy a végén ő még mosolyogva meg is kérdezte jól vagyok-e....:)) Ügyesen kifejt egy csomó spermát ez a csodás lányka belőlem! Háát jól voltam... Nem is kicsit...

    Tisztálkodás, kedveskedés, csókok és simik, majd kis dumálgatás után átlibbenek a vizesblokkba felfrissülni. Visszatérve Damali jó vendéglátó lévén megkínál üdítővel, vízzel, amit jólesően el is fogadok. Öltözés és amin nevettünk, hogy még cipőkötés közben is remegtek a lábaim... "Még mindig?" kérdezte a pici lány és kisvártatva eljön a búcsú pillanata is. Ekkor mosolyogva átkarolja a nyakam, magához húz, én meg a fenekére markolok a törcsijén keresztül és az ajtóban összevissza csókolgatjuk egymás száját.... Nahát így térek aztán a marina estéjébe vissza:)))
  • Elszámolás:

    Marina part teljesen átlagos rózsacsokorját teszem a randi elején a hifi elé, az asztalra. Ami megvárta ott a randi végét. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Részemről nem is kérdés a lila címke, túlzás nélkül egy kis Istennővel voltam hétfő este! Már a randi elejétől pazarul egymásra hangolódtunk és egy olyan jót keféltünk, hogy én mindenképpen ismételni szeretnék. Egy kezdő lány, aki mégis igazán odaadó és ügyes, csini és izgalmas, kedves és cserfes... Maximálisan ajánlom őt az ilyen csajszik kedvelőinek! Tényleg csodás voltál Damali és ahogy ígértem neked, hamarosan talizunk:)

    Puszi! MilkyAttis
Happy Massage