• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nem a legkönnyebb elérni, de csak elcsíptem egy zölden villogó időszakot, második hívásom sikeres volt. Megbeszéltük a tudnivalókat és két nappal későbbre egyeztettünk időpontot, ennek aznap reggeli SMS-ben megerősítését kérte Lara.
  • Megközelítés:

    Buda, Margit híd közelében. 15 percet hagytam parkolásra, szükség is volt rá, de végül egy plusz kör után pontosan a ház előtt álltam meg, egy belvárosi étvágyu automata mellett.
  • Helyszín:

    Társasház, szupelatívuszokban nyilatkoznék róla, ha ez egy építész-beszámoló oldal lenne. Luxus körülmények dacára portaszolgálat nélküli, diszkrét bejutás. A lakás tágas, Lara pedig ügyel a rendre és tisztaságra, ami az összes, általam látott helyiségben tetten érhető. Kádban tusolás, action a nappaliban, kényelmes franciaágyon. A vendéglátóhoz méltó, minőségi körülmények.
  • Lány külseje:

    Lara egy MILF bombázó. A keveset mutató, sejtelmes képek szerintem az inkognitó örzését szolgálják. Nőies, kőkemény idomok, mindene formás, öröm felfedezni egy ilyen testet. A képek alapján is tetszett, de a valóság messze jobb. Haja rövidebb mint a képeken, de kit érdekel a haj hossza, amikor egy izmos popsit markolok, miközben bimbói karcolják a bőrömet....
  • Action:

    A cipőmet levettem, az állam magától esett le, vagyis Lara látványától. Első látogatásom volt, ezért ismerkedtünk egy kicsit, ami Larával nem nehéz, nagyon kommunikatív, csacsogó teremtés. Tisztálkodás után az ágy mellett várt rám, piros magassarkú cipő, valami szűk piros textil amit melléről le, fenekéről pedig felhúztam. Ekkor távozott is az összes vér a fejemből. Üresjárat egy percre sem volt, ha épp nem volt javaslatom, akkor Lara közölte ötleteit a következő mozzanatra, és mi tagadás, csupa jó ötletei voltak. Ágy mellett álltam, Lara pedig elém térdelve, majd az ágyra heveredve franciázott, kőkemény helyzetet teremtve. Szerettem volna én is bemutatkozni, aminek ilyenkor kézenfekvő módja a nyalakodás, így Lara hátonfekvő lett, én pedig nedvesre nyaltam a punciját. Lara szeret beszélni, ami nekem nagyon bejött. Kaptam a vulgáris biztatásokat, dicséreteket, így az együttlét nem andalgós, hanem kardio jellegű lett.
    Kezdésnek meglovagolt, aztán misszit kértem, így csattogtunk jó sokáig, különösen miután piros cipői a füleim mellé kerültek. Nehezen engedtem el a látványt, de ezt is lehet fokozni. Oldalára fordítottam, és a két lába között térdelve még jobban át tudtam tekinteni a helyzetet, A helyzet pedig az volt, hogy egy bombanő vonaglik előttem, farkam ki-be jár, fenekén csattogok, mellei ritmusra ugrálnak, közben pedig kapom az instrukciókat, rövid felszólítások formájában, hogy finoman fogalmazzak. Innen már az a kérdés, hogy meddig bírom ki. Lara az ágy sarkához térdelt, kezdődött a doggy. Néha nem is mertem odanézni, nehogy elélvezzek idő előtt. Végül jött egy kis keményítő szopás, krémezés, és doggy póznál maradva popsijába tolhattam. Finom helyezkedés után ebből is intenzív móka lett, már nem volt miért visszafogni magam, különösem mivel Lara sem erre szólított fel. Amikor már nem volt tovább, gumit letépve Lara elém térdelt, és ajkai között lett végem, jutott kivülre és belülre is, méltó látvánnyal zárva kis szeánszunkat.
    Pihegés, folyadékpótlás, majd elbűvölő vendéglátóm az ágyba hozott egy kávét, közben kellemes hangulatban megbeszéltük amit csak jónak láttunk.
  • Elszámolás:

    Telefonon megbeszéltük amit kell, popsi extrát kértem, csokrot még vetkőzéskor helyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Jó előérzetem volt, be is jött, bevésődött nálam a Lara-élmény. Ha rajtam múlik, lesz még folytatás.
Happy Massage