• Melani40

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nézelődtem. Ismét az oldalon. Carina oldalára tévedtem, regi vágyam volt, hogy meglatogatom. Egyszer. Vettem is telefonom potyogtem a számát. Rögtön föl vette kedves erzeki hanggal tájékoztatott. Le is fixaltuk időpontot. Felora mulva már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    Miután lefixaltuk időpontot, megkaptam pontos címet, maris autóba ültem és már indultam is. A cím pontos a GPS pontosan a házig navigalt. Parkolot könnyen találtam, sőt több ures hely is akadt volna. Kb. 20 méter sétával már a lépcsőház elöl ujra hívtam.
  • Helyszín:

    Liftes több emeletes panel ház. Megfelelő emeleten kilépve liftből már jott is élem, hogy racsos folyosón atjutva pár lepesnyire belepjek lakasba. Lakás tiszta mindenhol rend. Fürdő tiszta kádas függönyös megoldás. Túsfürdők ,tiszta törölköző szajviz minden megtalalhato mi ilyenkor szükséges.
  • Lány külseje:

    Rácsos részén bekelett, hogy engedjen igy természetesen utcai ruhában tette. Őszintén megvallom nem nagyon figyeltem ruhazatot forma vilaggal voltam elfoglalva. És tetszett amit láttam. Képeknek teljes egészében megfelelő. Élőben bajos aranyos közvetlen, mintha reges régen ismernék egymást, annyira közvetlen volt.
  • Erotikus masszázs:

    Kötelező tisztálkodási rituálé atesve , vendeglatom a szobaban várt. Félhomályban kivehető volt formás alakja ,amit már csak egy sexy fehérnemű takart. Törölközőt lehelyeztem és kérte fekudjek le az ágyra. Kérdezte mivel szeretném a masszázst? Rabizom. Olajat valasztotta, finoman hátamra csurgatta. És elkezdett masszírozni ,kellemes közepes erősségű ,masszázsal kezdte a hátam gyúrni. Szakszerunek ítéltem meg. Hátam után a labaimat vette kezelesbe, külön külön. Combtol bokaig végig dolgozva. Ezzel is végzett jott egy lágyabb ,kellemesebb simogató masszázs, közben a melltartó is lekerult, és gyönyörű formás mellekkel is rasegitett. Nagyon kellemes finom érzés volt.
  • Levezetés:

    Masszázs után kérte forduljak meg, persze egy szóra eleget tettem kérésének. Na de ki az aki ilyen keresre nemet mond. Kézzel kezdett neki a velem egykorú kenyeztetesenek. Közben ugy helyezkedett, hogy én is jól érezzem magam és formás gyönyörű idomait tudjam simogatni érezni. Mivel eléggé stresszes és fáradt voltam a velem egykorú kicsit nehezen tért életre. Vendeglatom Carina mindent elkovetett ennek érdekében. Lekerult a bugyi is és kértem, hogy most kicsit én szeretnék örömet okozni neki. Nem volt ellenére keresem,és igy helyet cseréltünk. Fentről indultam adtam ket finom puszit az ikreknek, és nem sokat idozve már a gyönyörű fazonra igazított puncinal találtam magam. Amit rögtön finom elkezdtem kényeztetni, érkeztek is finom hanghatasok Carina részéről. Ezen felbuzdulva finoman és elég hosszan kenyeztettem vendeglatom, aminek meg lett az eredménye ha jól éreztem. Ujra helyet cseréltünk megprobalt még eletet lehelni velem egykoruba, de sajnos stressz és a fáradság győzött rajtam. De az idő is végefelé járt.
  • Elszámolás:

    Extrákat nem vettem igenybe, sőt őszintén nem is érdeklődtem. Teljes mértékben korrekt, korekkt hozzállas. Mivel először találkoztunk igy előre kérte a rozsaszalak számát. Nem is volt ezzel semmi gond első talalkozasunk alkalmával.
  • Összkép:

    Osszesegeben kellemesen telt el az ,az egy ora amit vendeglatommal töltöttem el. Csalódás mentesen távoztam, mind azok ellenére, hogy nem sikerült celba érnem. De ez egyáltalán nem vendeglatom hibája!!! Saját magam.
Happy Massage