• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hivtam másik lány lemondása okán kialakult vészhelyzet elhárítása céljából. Egy óra múlva csörrent vissza, le is tette mire felvettem volna, a szakma jól bevált szabályai szerint. Gyorsan visszahívtam, az aktuális azonnali időpontot elengedtük, de jeleztem hogy hamarosan újra jelentkezem. Csengő életvidám hangja, és a jó hangulatú beszélgetés hatására még aznap VTR-en időpontot kértem, ami kint később kiderült, isteni döntés volt. Érkezésem napján megerősítettem hogy szándékaim komolyak.
  • Megközelítés:

    Marina, metrótól pár perc, én autóval, valami véletlen folytán a házszám alapján a lépcsőházat is pontosan tudtam, így a bejárattól légvonalban 6 méterre parkoltam GPS használat nélkül is.
  • Helyszín:

    Pipec kecó, minden rendben vele, szép új, tisztaság ahogy kell, nem mesélem el a tusfürdő választékot. Nem kérdeztem rá, de szerintem egyedül ékesíti a lakást.
  • Lány külseje:

    A képek róla készültek, van arctakarás mentes képe is. A képek alapjan csalódás senkit nem ér, hacsak nem zavarják a tetkók, mondjuk nekem speciel bejöttek a tetkók is, Az arcképes fotón is láttam valahogy, hogy egy cserfes lány, de élőben még erősebb a kisugárzása. Valahogy ereztem hogy itt minden rendben lesz, hiába vagyok fáradt és zilált.
  • Action:

    Húúú, nem is tudom hogy kezdjem.

    Ha röviden szeretném összefoglalni, talan annyit írnék, hogy talán az életben nem szoptak még igy le, pedig hát egy páran azert tették már az elmúlt évtizedekben.

    Na jó, megpróbálom hosszabban is. Szóval az úgy volt, hogy fürcsi után ölelkezés közben nekiláttam volna a kicsomagolásnak, de ebben akadályozott hogy némi smacizás után rátapadt a farkamra, es minden erővel el akarta vonni a figyelmem a ruhákkal kapcsolatos tevékenységemről. Nagy nehezen lehúztam a bugyiját, es a formás fenekét simogattam, massziroztam, es mitagadás, harapdáltam is. Ezt utólag jatekosan tettetett felháborodással a szememre is vetette. Ezzel egyutt meg mernek ra esküdni hogy máskor is harapdálni fogom.
    Irtó hosszan kényeztette a farkam, nagyon hosszú ideig voltam folyton az elélvezes határán, nem egy kollegina már feladta volna, és mêg csak zokon sem vehettem volna. Nadett ellenben nem adta fel, hol kézzel rasegitve verte hol szívta mint egy porszívó, hol nyalogatta minden letezo helyen és irányból, végül minden cseppet kiszivott belőlem míg én a csipőjét öleltem mint magatehetetlen csecsemő az anyját. Utana sem hagyta abba, már puhuló farkam is tovabb nyalogatta. Nem tudom felidézni milyen atvezetessel kezdtünk el beszélgetni, kérem nézzétek ezt el nekem. Csevegés közben a cickóival kezdtem el játszani, nem nagyok, de szépek es érzékenyek, es el is férnek a számban, hosszan kényeztettem így. Kesobb megkertem hogy hozzon ujra harckeszultsegbe, tudtam hogy nem lesz könnyű, es a siker nem garantált, mert eleg stresszes napjaim vannak. Frenetikus elmeny volt, komolyan mondom, nemi oralis kényeztetés utan felcsillant a szeme, mondvan hogy van egy ötlete. Olajat csorgatott sok csatát megjárt viharvert fegyveremre, es hihetetlen átéléssel kézzel kezdte masszirozni, verni, símogatni, nem isbtudom mi a jó szó erre. Az látszott az arcán hogy élvezi, saját bevallása szerint nagyon rá tud fókuszálni, en az arcát néztem, most is latom magam előtt, Nadett pedig a farkam es rajta a szorgos kezeit. Nagyjából tíz perccel később félig öntudatlanul a faszverés istennőjének neveztem, remélem nem bántottam meg ezzel. Ha mégis, valamiképpen jóvá fogom tenni, a magam szerény eszközeivel. El már nem élveztem, ami nagyon nem rajta múlt, de ilyen hosszú élvezetben tiszta tudattal nagyon reg nem volt részem. Túlcsúsztunk az időn, nem is kevéssel, de igy is fájt eljönni, és már visszavágyom.
  • Elszámolás:

    Hát, ezt nem beszéltük túl, például előzetesen nem egyeztettünk az extrakról. Tiszta szopás, mert menet közben különböző okokból egyikünk sem jutott szóhoz, én néha lélegzethez sem, így az előre bekészített csokrom még soványka is lett. Maximálisan korrektül zajlott minden, sőt.
  • Összkép:

    Istenien éreztem magam, remegő lábbal jöttem ki a kapun, szeles vigyorral a képemen. A randi harmadik percében tudtam hogy itt márpedig én törzsvendég szeretnék lenni.
Happy Massage