• Jàzmiiin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, azonnal felvette, és problémamentesen elmondott mindent a lehetőségekről és az árakról. Nem sértődött meg, hogy nem azonnal tudok menni, hanem pár nap múlva, ebből már mással volt problémám (sértődés, "majd akkor hívj ha jönni akarsz" és társai beszólások).
  • Megközelítés:

    Jázmin a 11. kerület déli részen az Egérúttól nem messze, egy új építésű lakóparkban "rendel" :), ahova én könnyen jutottam el autóval, a tömegközlekedési lehetőségeket nem ismerem, de ahogy láttam kb 500 méterre van a buszmegálló.
  • Helyszín:

    max 5 éve épült lakópark, a környezet és az épület is rendben volt. A lakás modern stílusban berendezett kb 50 m2-es lehet, mi a nappali részben voltunk, kicsit félhomály volt plusz hangulatvilágítás, de azért Jázmint láttam :). A fürdőben mindnenféle tüsfürdő, törülköző és szájöblítő rendelkezésre állt, tehát minden okés volt. Pár tükör is van az ágy mellett ha valakinek esetleg ez fontos.
  • Lány külseje:

    Amikor Jázmin ajtót nyitott először nem láttam, mivel nem sok ruha volt rajta és az ajtó mögé állt :), kicsit meglepődtem :). Amikor megláttam akkor hirtelen kisebbnek tűnt mint 178 cm, nem mértem meg, a képek alapján magasabbnak gondoltam, semmi probléma. Jázmin arca kedves, mosolygós, testalkata inkább az átlagos-vékony vonal, mellei természetes formájúak mint a képeken, tehát nem szilikon, tapintásra is nagyon kellemes. Dereka nőies, popsija kellemesen kerek :), lábai hosszúak és vékonyak. 2 kisebb tetoválás van a csuklóján, ezeket szinte észre sem vettem, nem zavart.
    A külseje és a viselkedése teljesen természetes, kedves, intelligens, semmit nem tudok problémának felhozni.
  • Action:

    A szobában lépve már meztelen volt és invitált az ágyra, ami nem túl nagy, de elfértünk rajta, 1x majdnem le is esett róla :). Nem volt semmilyen extra kérésem, így franciával kezdtünk, ezután hátulról és szemből is meglovagolt, majd én kerültem misszionárius pózba és így alakítottuk az együttlétet, így lett végem is és a testére lőttem a nedűt :). Franciája kellemes, sajnos én nem viszonoztam neki, őszintén szólva kis is ment a fejemből, pedig jó lett volna. Pózok közül a kutyus a kedvence, hát ezt pont nem sikerült kipróbálnunk :(. Az akció lehetett volna hosszabb - ahogy eredetileg is terveztem -, de egy apró probléma miatt csak fél óránk volt egymásra. Ez a kis baki picit megzavart, mert fejben elképzeltem hogy mit szeretnék kipróbálni, de Jázmin így is mindenben nagyon segítőkész volt, teljesen barátnő feelinges élményt kaptam tőle, de ő is sajnálta a rövid együttlétet, "jobban egymásra hangolódhattunk volna" mondta kicsit szomorúan, ezt én is így gondolom.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás során történt a kis baki, mert én kicsit több pénzt vittem mint az 1 órás program, és nem tudott visszaadni, ezért is lett az együttlétből csak fél óra, mert olyan címletben fizettem 2x, így az egyik címlet elég lett a fél órára. Sajnáltam, hogy így alakult, legközelebb pontos összeggel megyek, mert kár volt érte és engem is megzavart, hogy "sietni" kellett. Az összeg a hasonló külsejű és élményt kínáló lányokéhoz hasonló, talán egy picivel az átlag felett. De nem járok rendszeresen lányokhoz rendszeresen, így szubjektív a véleményem.
  • Összkép:

    Jázmint ajánlom mindenkinek aki barátnő feelinges együttlétet keres, mindenképpen az 1 órás program az optimálisabb, Jázmint öröm felfedezni és a tapasztalatok alapján neki is jobban esik ha tovább tart az együttlét. Szóltam neki, hogy a beszámolók oldalon is aktív lehetne, hiszen mi is kapunk pontokat a beszámolók után. Ahogy látom előfizetett ide, és ennek örülök mert látok olyan fotókat is róla amiket eddig nem :).
Happy Massage