• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, szinte azonnal felvette a telefont, és találtunk is mindkettőnk számára alkalmas időpontot.
  • Megközelítés:

    Autó hiányában BKV-val érkeztem, Újpest felől metróval mondhatni rém egyszerű odatalálni, Lehel tértől pár perc séta, közben egy kis időutazás Budapest leáldozott korabeli épületeit szemlélni.
  • Helyszín:

    A bejutás diszkrét, bár manapság amúgy se bagózik rád senki, hogy mit keresel a lépcsőházban. Takaros kis lakás, a célnak pont megfelel, habár a tágas terek híve vagyok, egész komfortosan éreztem magam. A fürdőszoba tiszta, jól felszerelt, van bőven választék. Tusolás után irány a szoba, nem tudod eltéveszteni, kellemes zene, finom illat (de lehet csak a tusfürdőm). A szobában egy hatalmas ágy, mintha direkt a célra gyártották volna, olyan tipikus lightos nyikorgással.
  • Lány külseje:

    Be kell vallanom, B tervnek indult, sajnos a tervezett "randim" lemondták, képek híján a pozitív beszámolók és a gyors reagálás volt a mérvadó, de egyáltalán nem csalódtam. Az ajtóban egy nagyon helyes lány fogadott, érkezéskor egy köntösben, az "ajándékot" pedig csak tusolás után bonthattam ki... Igazi meglepetés volt. Formás mellek, "harapnivaló" fenék, gyönyörű haj... Ennél a pontnál elmúlt a "B terv" érzés és már vezekeltem is miatta.
  • Action:

    Elején váltottunk pár szót, sajnos a bájcsevely nekem nem az erősségem, inkább a tettek embere vagyok amit felé is jeleztem, ezek után pikpak lekerült a ruha.
    Szinte azonnal megvolt az összehang, testünk összefonódott, kezeim kalandozásnak indultak, végig a mellein, hátán, derekán, formás popsiján majd végül a punciján melyet úgy érzékeltem értékelt, heves sóhajokkal nyugtázta a tetszését.
    Egy pár perc után hirtelen felpattant, átvette az irányítást, illetve a kezébe vette a dolgokat :) Közben finoman végigcsókolta felsőtestem, hasamon kicsit elidőzött... majd teljes kábulat. Ahogy kezeli lent a dolgokat, arra nincsenek szavak, mondhatni született tehetség. A mélytorkot- technikáját tanítani kellene, nem túl pornós és nem is mondható annak az esetlen próbálkozásnak, mint sokan csinálnak.
    Én az adok kapok híve vagyok, nem szeretem ha csak engem kényeztetnek, így gyorsan hatvankilencre váltottunk és megízlelhettem csodás punciját.
    Mikor már kellően forró volt a hangulat, elővett egy gumit és amíg felhúztam már négykézláb kérette magát előttem, elképesztő látvány volt.
    Úriember a részleteket nem vesézi ki :) elég annyi, hogy végigmentünk az összes ismert pózon, nem kevés örömmel.
    Miután kivégzett elnyúltunk, mellkasom cirógatta, közbe beszélgettünk egy kicsit. A végén felajánlotta még a közös zuhanyt, de azt inkább legközelebbre hagyom, fájó szívvel eljöttem.
  • Elszámolás:

    Azt kaptam amiért mentem, talán még nagyobb élményt is.
  • Összkép:

    Egy szép álomban aza szomorú, hogy fel kell ébredni. De igyekszem mihamarabb viszont látni őt.
Happy Massage