• Lolita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi előtt egy nappal hívtam, egy pár csengés után hamar felvette, és másnapra beszéltük meg a randit , persze a találkozás napján még megerősítettem érkezésem.
  • Megközelítés:

    A 11. kerület uszoda közeli része, villamos, busz a közelben, tényleg egy perc, autóval egyszerű a megközelités .
  • Helyszín:

    Panel , de jó . A lakás a célnak tökéletesen megfelel, rend és tisztaság mindenhol, A fürdő tiszta, férfi tusfürdők széles választéka, szájöblítő.
  • Lány külseje:

    A képei alapján kialakult bennem egy kép, hát kedves férfi társaim élőben sokkal jobban fest .
  • Action:

    Az ajándék és rózsaszálak átadása után cipő le majd beinvitált , ahol egyből kaptam egy finom puszit , átöleltem, megfogtam nagyon kemény popsiját . Egy pár perc után levetkőztem, irány a fürdő, ahová bekísért, megnézte hogy tiszta minden, majd elkezdtem a tisztálkodási szokásaimat. Éreztem már ott hogy nagyon figyelmes, mindenben a kedvem akart járni. Vissza a szobába, ahol már várt, leültem mellé az ágyra .Újabb puszik . Nagyon jól esett. Csók közben simogatott, pont úgy helyezkedett, hogy a tükörben lássam észbontó fenekét, majd egy nagyon jó franciába kezdett. Az érzés és a látvány nagyon jó volt, de szegénynek aznap nagyon nehéz dolga volt velem. Ő próbálkozott, biztatott, mindent bevetett, de csak nem akartam harci díszbe állni. Magam mellé húztam átöleltem és elkezdtünk beszélgetni, nagyon figyelmes volt a gondolataimat egy más irányba terelte, majd elkezdett masszírozni ami egyre jobban beindított, ezt megérezve a hátamra fordított, és újra elkezdett franciázni. Újra láttam formás fenekét a tükörben , koppanásig bekapta a péniszem, nagyon jól kezdte nyalni-falni, majd egy kicsit lejjebb a zacsi és környéke, majd ismét bekapta tövig. Fantasztikus volt. Végre megtört a jég és teljes harci díszben állva a szájával felhúzta a gumit, megfordult és elém térdelve a farkam elé helyezte formás fenekét, és hátulról hatoltam finom és kívánatos puncijába. Megmarkoltam a fenekét és egyre gyorsabban kezdtünk mozogni. Nagyon jó hangokat hallatott, így kerültem egyre közelebb egy hatalmas élvezéshez. Elérkezett az öröm perce egy hatalmasat élveztem belé. Szerintem egy pár percig biztos a hátán feküdtem, hogy magamhoz térjek. A végén kaptam még egy pár biztató és bátorító szót, egy kis simogatást majd felöltöztem és indulás .
  • Elszámolás:

    Amikor megérkeztem rendeztük .
  • Összkép:

    Igazán kellemes élményeket kaptam , visszatérek .
Happy Massage