• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy búgó hangú tüneménnyel egyeztettem , szerencsére élőben is ilyen hangja van .
  • Megközelítés:

    Nekem nem volt vele problémám , a környéket is ismerem , és sokat mozgok arra .
  • Helyszín:

    Minden igényt kielégítő létesítmény, nincs mit túl ragozni a témán . Tiszta , rendes .
  • Lány külseje:

    A képek köszönőviszonyban sincsenek a valósággal , ez a Nő egy istennő , nem tudod levenni róla a szemed . Tökéletes .
  • Action:

    Puszis üdvözlés , kis kedvenc ajándék átadás irány a fürdő . Elkísért megvárta még levetkőzöm csak addig​ maradt még meg nem szabadultam az alsótól biztos kíváncsi volt ! Vissza a szobába itt gyorsan kihámoztam a ruhából meg simiztem az ágyra ültem . Kértem egy kis fényt kaptam pont megfelelő az ágy megfelelő részére világított . Francia mély te tényleg , semmi meggondolás teljesen tövig nem kényeskedik csak a torkában mozgok húzza rá magát lent tartja . Fogom a fejét vagy inkább csak tartom a több nem kell . Érdekes illúziós kényszer francia de a kényszerítő fél nem te vagy csak a szenvedő alanya !!!
    Én is kényeztetni akartam helyet cseréltünk csodás punci húsos nagy ajkak és még csodásabb nagyobbacska lepke szárnyas punci ezt eddig nem is tudtam de ha már a kedvemnek való nyaltam szoptam szívtam fincsi . Megtaláltam azt a kis gyöngyszemet a szárnyak alatt hangja is megváltozott amennyire lehetett amikor nem a torkában voltam kéjes sóhajok .
    Gumit pattintott és már nyeregbe is pattant szűk punci . Rám hajolva csókok közepette előre hátra mozgott érzéki barátnős lovacskázás . Kértem hagy toljam kicsit hátulról , pucsított nagyon szép látvány egy idő után érdeklődtem a popó után mondta hogy rendben . Kaptam a síkosítót élvezettel kenegettem a popó nyíláson és farkamon is . Jelzést kaptam hogy óvatosan és ne tövig de azt olyan élvezettel súgta hogy dugd már be mert vágyom rá . Egy idő után mondta hogy inkább el hasal úgy kényelmesebb lesz , nem vagyok e témában jártas de igaza lett.
    Közeledtem a végem felé kértem a franciát végig . Ráhúzta magát és tövig szájba élvezés .
    Esélyem sem lett volna az utódokat látni .
    Beszélgetés regenerálódás , idő van bőven .
    A lábam közé furakodott pillanatok alatt kemény lett megint kölcsönösbe fordultunk de mos fordított pozícióban a heréket is szopogatta és persze néha a szájába is behúzott . A puncija így még szebb szoptam az ajkait újaimmal széthúztam és rávettettem magam mint maci a mézes bödönbe . Kértem a befejezést , az ágy előtt állva erőszakolta magát szájba
    Olyan erővel húzott a szájába hogy ellen kellett tartanom amikor elélveztem és elengedett majdnem hátra zuhantam .
  • Elszámolás:

    Még a legelején rendeztük , annyi volt amit telefonban említett.
  • Összkép:

    Eszméletlenül jól éreztem maga , ha én gazdag lennék , itt kezdődne a napom , és itt is fejeződne be .
Happy Massage