• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes.
    Köszönöm szépen pozitív visszajelzésed.😊
    Számomra ez nagyon fontos hogy jól éreze magát az illető aki meglátogat és örülök hogy ezt most is igy történt.
    Vàrlak vissza máskor is nagy szeretettel.🤗 Csókollak💝

  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam már korábban is randit egyeztetni Domival. Azt hiszem azt nem kell magyarázni miért. Eddig sajnos kudarcos volt, most is nehezen sikerült, de egy másnap délutáni időpontra össze tudtuk hozni a találkát, nagy örömömre, de ilyen, ha egy ilyen csodálatos rózsaszálhoz szeretne eljutni az ember. Nehéz.
    Hogy megérte-e? Hát!
  • Megközelítés:

    Marina. A "jó, öreg Marina", a hely, ahol Domira lehet lelni.
    A rutinosabbaknak nem igazán kell bemutatni, nekik szerintem a GPS-ük magától tudja az utat, vagy már csak kalapemeléssel köszönnek az adott járat sofőrjének, és nem kell gombot nyomniuk a leszálláshoz.
    Az újabbaknak, metrótól pár perc séta, ami a téli cidriben lezsibbasztja az embert és a nyári kánikulában sem az igazi. Inkább a buszt ajánlom, annak aki nem kocsikázna.
    Parkolás jól megoldott, környezet marinás luxus. Új építésű házak, az egyik utca végén, vagy inkább az elején a célállomás.
  • Helyszín:

    Új építésű ház, a telefonos utasítások alapján eltéveszthetetlen. Kétszobás lakás - az egyik szoba Domié, a fürdőhöz közelebbi. A lakás a célnak kialakított, tisztaság rendezettség és a felszereltség egyaránt profi. Minden körülmény a vendég javára van kialakítva. Fürdő ugyanilyen nagyfokú odafigyeléssel van felszerelve. Dominika egy kisebb és egy nagyobb törölközővel vár, az ágy szélére helyezve, rajta egy kis desszert a vendégnek - látszik, hogy nem amatőr vendéglátó.
    Domi kis kuckójában is minden megvan, ami kell. Halk zene, romantikát idéző félhomály, nagy és kényelmes franciaágy, amit Domival és "kemény munkával" többször sikerült nyekergésre bírni. Az ágy mellett egy fotel, amin kényelmesen elférnek az ember felesleges cuccai. És mellette egy szekrény, amin egy szép nagy - mozizásra alkalmas - tükör kapott helyet.
  • Lány külseje:

    "Te jó ég!" - nagyjából ez mindent elmond. És én is ennyit bírtam Dominak mondani, mikor megláttam. A képek sajnos nem tükrözik a valóságot, nem is tudják, noha retusmentesek, és azokon is észveszejtően dögös. Elképesztő élmény Dominikát elsőre megpillantani, az ő szavaival élve "érzéki fiatal, szőke modell alkatú angyalka"

    A piros szettjében, egy bordó nyakpántban és egy fekete combfixben fogadott, szép, hosszú szőke haja kibontva mintha csak az egyik - az oldalon megtalálható - képe elevenedett volna meg előttem.

    Hibátlan, puha, finom bőre van. Szolid, nem hivalkodó parfüm illat lengte körbe. Gyönyörű, mélykék szemeinél, csak mesésen puha ajkai voltak csábítóbbak.
    Tökéletes külsejű hölgy, annyi szent.
  • Action:

    A kötelező zuhany és szájvíz kör után, Domi már a szobában várt. Finoman ránk zárta az ajtót, majd csakhamar nagyon közel bújt hozzám, olyan érzésem lett egy pillanat alatt - az eddigi vadmacskás megjelenésével tökéletes ellentétben - mintha csak egy doromboló cicus bújt volna hozzám. Simogatott, finom csókokat lehelt a vállaimra, a nyakamra, az arcomra és az ajkaimra, minthogyha tudta volna, hogy egy hosszú nap után, egy ilyen kezdésre lenne a legjobban igényem.

    Mindamellett, hogy nagyon ellazított, kiszakított a hétköznap zajából Domi ezzel a felvezetéssel, nagyon szerettem volna kihozni belőle, a vadabb oldalát, ezért egy kis, de annál nagyobb rutint igénylő mozdulattal leptem meg, ami rögtön arra sarkallta angyalkámat, hogy előhozza magából a kisördögöt. Le is kapta gyorsan az eddig még a derekamon lévő törölközőt, majd hirtelen lábaim elém térdelt, és ezzel vette igazán kezdetét kétjátszmás, közös kalandunk első felvonása.

    Varázslatos francia tudással lepett meg. Változatos kiszámíthatatlan, izgalmas, kéjes hanghatásokkal kísért, hol mélytorkos, hol kéz nélküli, hol gyorsabban, hol hosszan, mélyen magában tartva kényeztetett. Amikor csak kézzel ügykezelte a kisfőnököt, akkor sem pihentette ajkait, és nyelvét. Csókolta a combjaim, a herékkel is eljátszott, és nem kevésszer pillantott fel rám, azzal a vadító tekintetével.
    Nem szokásom, a gyorstüzelés, de úgy voltam vele, hogyha van az a helyzet, az a hölgy és az a tudás, ami előtt meg kell hajolni, akkor ez most az.

    De amikor ez a gondolat átcikázott - elég kevés vér által ellátott agyamon - Domi összekulcsolta a kezeit a kezeimmel, és visszahozott ezzel a valóságba és előhozta azt az érzést, hogy kelyhébe fogadva akarok elmenni. Ezért kértem, hogy helyezkedjünk fel inkább az ágyra, és had vegyem egy kicsit én kezelésbe őt.

    Ajkaitól vettem az irányt, a célom felé, nem kevés kitérőt téve, hogy teste minél több porcikáját végig kóstolhassam.
    Kelyhéhez érve, bevetettem magam én is, villogtatva tudásom, de pár perc elteltével rá kellett jönnöm, van olyan, hogy bármit és bárhogyan próbál az ember nem éri el végső célját. Sikerek lehetnek az úton, de Domit akkor sem fogom elvinni, ha cigánykereket vetek a matracon. Persze, azért sikernek könyveltem el, hogy kellőképpen nedvessé tudtam tenni, de nagyobb élményt nyújtott finom kelyhének csókolgatása, mintsem, hogy kihagyjak vele egy kölcsönös francialeckét a kapcsolatunk új és mélyebb szintre helyezése előtt.

    A 69-t és a védőfelszerelés felhelyezését követően, Dominika háttal lovagolt meg.
    Fenomenálisan tökéletes, feszes, domború feneke ebben a pozitúrában tárult fel először igazán előttem. Szemkápráztató látvány, és hát a buja nyögések, amik folyton folyvást erősödtek, csak fokozták a hatást.

    Egy ponton kértem, hogy forduljunk szembe egymással, és lássuk, hogy passzolunk a misszionárius pózban együtt.
    Nos hát, passzolunk, nagyon. Csókok, nyikorgó ágy, Domi hol magához vagy magára húzott, hol az agykeretbe kapaszkodott hol pedig csak a hajamba túrt.

    Első körünk záró akkordját, a kutyust, Domi dobta be közösbe, és hát, hogy a viharba ne menne bele egy ilyen felkérésbe az ember, az előzményeket ismerve.
    Modell alkatú, formás fenekű angyalkám, szépen a tükör elé helyezkedett, a tükörben egy vadító pillantást vetett rám és úgy bepucsított, hogy szinte már attól el lehet menni.
    Persze tűrtőztettem magam, hogy a magamnak kitűzött nemes feladatom sikerrel abszolváljam. A tükörben mozizva, vagy éppen Domi fenekének látványába merülve jött el az első etapunk vége.


    Kis szusszanás, egy kis pohár víz, és egy nagyon jó hangulatú beszélgetés, közel bújva egymáshoz simogatásokkal kísérve, ezzel megteremtve a szinte tökéletes intim hangulatot, amely annyira magával tudja ragadni az embert, hogy csak alig egy fertály óránk maradt a második "egymásnak feszülésre", de ismét csak bizonyított kedves vendéglátóm, hogy ő mindenre nyitott, így belevágtunk lesz, ami lesz, amolyan "rapid randi" jelleggel.
    Mindketten meghajtottuk magunkat, hogy voltaképpen sikerre vigyük ezt a produkciót is, és egy erős finisht követően célba is értünk. Volt Domi részéről bőnyálas, igazán mélyen a torkára vevős francia, lovaglás finoman kezdve, vágtában végezve, de ismét csak kutyusban ért el a vég. Az idő szűkösségével Domi mit sem törődve hagyott magában lenyugodni, sőt finom simításokat is kaptam tőle a végén, mintegy megnyugtatva engem az erős hajrá után.

    Az ismételt kötelező körök után, a búcsúnál kaptam még két puszit és két mézédes csókot, mindazonáltal szerencsém itt még nem fogyott el, mert Domi még egy picit kereste a kulcsait, és mire megtalálta, addigra, eltelt annyi idő, hogy lophassak tőle még egy búcsú csókot, amolyan portyázó jelleggel, ezzel véget vetve egészen kiváló első randinknak.
  • Elszámolás:

    Még telefonos egyeztetésünk alkalmával mindent megosztott velem szépen és részletesen az "étlapjáról". Miért mekkora csokor az illő és, hogy miért kér extra rózsaszálakat, és ezek pontos számát is egyértelműen letisztázta. Van egy-két extra, mint például a szájba élvezés és lenyelés, a pisiszex vagy a fenekelés.
    Ezek közül első randi révén nem vettem igénybe semmit, azonban még ezen extrák közül választva is pesti átlag alatti a Domi által kért csokor mérete. Egy kötegbe fonható a nála eltölteni kívánt, általa alapként megjelölt óra, szinte hihetetlen - ez a szubjektív megjegyzés részemről.
    Természetesen az alapként megjelölteket Dominika valóban vállalja, de még hogy!
    A külseje miatt, és a gyengébb idegzetű vendégek védelemében viszont veszélyességi pótlékot kéne felszámolnia, veszélyesen bomba külsővel van megáldva.

    A csokrot a randi végén, a nekem szánt kis édesség helyére tettem le, Domi szobájában a komódra. Szóba se került a randi alatt.
  • Összkép:

    Ahogy egy plakát hirdeti a Marinán; " Ötcsillagos élmény a Duna-parton. Ne maradjon le róla!" Úgy gondolom a legtökéletesebb és legtömörebb összbenyomás ez lehetne Domival kapcsolatban is.
    Profizmus, odaadó magatartás, vendég orientált randimenet, eszméletlen szépség, pazar technika és tudás, jófej jellem. Tökéletes randi partner, a Marina szerintem jelenleg egyik legragyogóbb ékköve.
    Nagyon várom már a következő találkozót Dominikával.
Happy Massage