• NADETT

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettem kb. 2 héttel előre, ezért 1 nappal előre még ráírtam személyes üzenetben, hogy biztos minden rendben lesz-e. Nadett megnyugtatott, én meg megnyugodtam. Még aznap reggel küldtem egy megerősítő sms-t (nem kérte, csak szoktam).
  • Megközelítés:

    Marina part, kocsival mentem. Gyáva voltam és pár sarokkal odébb álltam meg, de a ház előtt is lett volna hely. A cím teljesen világos volt. Érdemes figyelni rá, hogy a házban rendszerint megszakad a mobil kapcsolat a bejárat környékén, szóval a bejutást érdemes előre tisztázni a kapuból, aztán lehet felmenni. Én ezt nem tudtam, ezért vissza kellett hívnom bentről, de sebaj.
  • Helyszín:

    A lakás nem volt ismeretlen nekem, egy másik hölgynél már voltam itt. Teljesen rendben van a hely mind higiénia, mind felszereltség tekintetében. A szobában félhomály vagy talán inkább sötét volt, némi hangulatvilágítással. A szobában volt egy szobainas meg talán egy tükör a falon. Nadett elmondása szerint még egy hölgy van ugyanabban a lakásban, de szerintem ő nem volt ott, mert se nem láttam, se nem hallottam.
  • Lány külseje:

    A képek Nadettről készültek. Középmagas, vékony testalkat, gyönyörű pici cicik, sok tetoválás, szőkére festett rövidebb haj, kerek arc, széles száj, vastag fekete keretes szemüveg (a szex idejére levette). A tetkóktól függetlenül is nem kihívó kinézet/öltözködés és viselkedés. Határozott, de normális viselkedés és kommunikáció, valamint közvetlen és fesztelen hangulat jellemzi. Összességében nekem rendkívül szimpatikus és természetesen állatira tetszik.
  • Action:

    Zuhany után állva csókolózással kezdtünk. Nadett nem fogja vissza magát, alaposan, nyelvesen csókol. Az ágyra kerülve először a nyakát és a cickókat csókolgattam tovább, majd felvettem a mesterlövész pozíciót a kölcsönös franciához. Nadett ebben verhetetlen, még soha, megközelítőleg hasonlót sem tapasztaltam. Folyamatosan mozog, rányomja a punciját a számra, húzza a fejemet a puncijába a karjával-lábával, miközben nyögdécsel, tekergőzik, felmegy hídba és magába húz, a cicijével játszik, nyalás közben kézzel izgatja magát ésatöbbi.

    Szerencsére jó sokáig hagyott nyalakodni, de utána végül ő kezdett franciázni. Először sokáig a testemet, mellbimbóimat stb. kényeztette, aztán bekapta az akkor már egészen meredező farkamat. Minden mélytorok és kényszerfrancia nélkül is egészen hihetetlen, amit a szájával művel. Vagyis igazándiból itt is az jellemző rá, ami úgy általában, hogy nem csak a szájával csinálja, hanem úgy az egész testével-lényével benne van a pillanatban. Semmi fogazás, csak folyamatos francia, változó mélységben, irányból. A kezével a golyókat masszírozza francia közben, időnként nyalogatja is őket, mindenhol simogat, a mellbimbóimat izgatja, közben nyögdécsel, dumál, izgatja magát, minden. Kis idő múltán nagy nehezen valahogy leállítottam és kértem a gumit.

    Nadett kérdés nélkül nyeregbe pattant és brutálisan meglovagolt. Valami egészen őrjöngő tempót diktált, volt, hogy rámfeküdt és csak a fenekét mozgatta, volt, hogy felült, a tenyeremre támaszkodott és úgy lovagolt-dörzsölte magát, máskor meg a két kezére támaszkodott mellettem és lényegében megdugta magát a farkammal. Olyan vehemens volt, hogy az már egészen komoly sportteljesítménynek számított szerintem. Nem akartam hagyni, hogy csak ő sportoljon, ezért én is megtámadtam szemből és igyekeztem rendesen megdugni. Nadett még ebben a poziban is teljesen aktív, a lábával átkulcsol, húz magába, rámkapaszkodik, nyögdécsel, bíztat, egy pillanatnyi pihenőben is belemozog, totál kész vagyok tőle. A végén doggyban is nyomultunk egy kicsit, aztán hasra feküdt, a popsiját felnyomta és úgy dugtam még, de ekkor már éreztem, hogy másodperceim vannak hátra. Miközben élveztem, Nadett folyamatosan mozgott, az utolsó cseppet is kimasszírozta belőlem, miközben kajánul vigyorgott, csókolt és dörgölte a fenekét hozzám.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe, meglepetések nem értek, minden korrekt. Az, hogy megérte, nem kifejezés.
  • Összkép:

    A kezdeményezőkészség Nadett esetében nem 5-ös, hanem 5-ös skálán 100-as. Nadett azt tudja, amit nagyon kevesen: hogy a kinézet ugyan fontos, de azért max. egyszer megy el az ember, a legtöbbet a show számít. Azt akarjuk érezni, hogy kívánnak minket, jók vagyunk az ágyban, élvezik-kívánják velünk a szexet és Nadett ennek az illúziónak a megteremtésében a világ legjobbja. Olyan őrjöngő, állatias, fergeteges vele egy alkalom, hogy azt lehetetlen elfelejteni. Mintha egyszerre két nővel lenne az ember. Valahogy így képzelem el a Szőke Ciklon Evelyn Westonját, vagy esetleg a The Girl with the Dragon Tattoo-ból Rooney Mara figuráját az ágyban.
Happy Massage