• Mendy

  • Beküldte:
  • Mendy reagálása

    Szia Édes! Köszönöm szépen a kedves szavakat és várlak vissza nagyon nagy szeretettel! Édes csók :)

  • Egyeztetés:

    Próbálkoztam már nála, de nem tudtam előre foglalni, ezért kicsit izgultam, hogy tud-e fogadni. Szerencsére volt időpontja és létrejöhetett a találkozásunk. Csengő-bongó hangján a részleteket megtárgyaltuk és a megbeszélt időpontban megjelentem nála annak rendje és módja szerint.
  • Megközelítés:

    A kerület egy forgalmas pontján található Mendy irodája. BKK több formában van a környéken azaz villamos, busz Ok. Gk-val voltam, a parkolást meg lehet oldani kis finesszel a közelben, ráadásul ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű lakóparkban egy szép, tiszta jól-felszerelt lakásban székel Mendy. A fürdőben is minden a helyén és megtalálható benne, ami kell a kéjre éhes férfihad felfrissüléséhez.
  • Lány külseje:

    A képeken látható csinos, izgató hölgy Mendy. Nagyon bájos arca, kézreálló, szép ikrei, feszes popója van Mendynek. Számomra nagyon bejött minden porcikája, természetesen ehhez a kisugárzása is kellett, ami lehet, hogy egy-két apróbb hibát elfeledett velem. Szóval az a hölgy, akihez egy bárban félően mennék oda leszólítani, mert túl jó nő és félnék, hogy elzavarna.
  • Action:

    Belépésem után már egyből beizgultam amikor, megláttam egy olyan sötét színű, nőies ruhácskában, ami mindent kiemelt -cici, popó-, ami kell. A szobában megkaptam a törölközőmet és irány felkészülni higiéniailag is a légyottra. Amikor visszatértem állva kezdtünk egymás kényeztetésébe. Csókolgattam, simogattam ahol értem. Fantasztikusan selymes bőre és csodálatos illata vadítóvá tette. Csókok is elcsattantak. Az ágyra kerültünk és lekerültem délre. Elélvezkedtem a csiklója, nunija tájékán. Élvezte tevékenységemet és úgy éreztem be is nedvesedett Ő is. Ezután Mendy következett és elvarázsolt nagyon. Állva kaptam egy varázslatos NF-et. Vidáman eljátszadozott Stanleyvel, kézimunka, nyalogatás, zacsizás, szóval minden volt, ami kell. Így el tudtam volna sülni, de imádok dugni, ezért kértem a gumimat. Hátulról, kutyusban küldtem be a kápót. Csapkodva a popsit vágtam be neki tövig. Érezhetően szereti ezt a pózt, talán lehettem volna kicsit vadabb, de ez is megtette a magáét. Átmentünk misszibe. Na ez aztán nagyon jól esett nekem. rendesen megadagoltam, valamint tűzbe hozott, ahogy a didik rengtek és Mendy vadul mozgott és fogadta be a Velemegykorút. Érzésem szerint Ő is élvezte velem együtt. Átmentünk lovacskába egy kis időre. Kezemben a didik, bájos arcán a kéj látszott a sötét haja mögül. ÚÚÚÚÚ nagyon király volt. A végét szájjal, kézzel, nyelvvel fejezte be, gyönyörű durranást okozva az óvoda a levegőbe és rám repült. Hosszú ideig nem tudtam magamhoz térni. Fantasztikus volt.
    Kis pihenés után lezuhiztam majd felöltöztem Miközben Mendyvel dumáltunk. Aranyos csajszi, de indulnom kellet a mínuszokba mert várt rám a hideg, téli valóság.
  • Elszámolás:

    Az aktus előtt történt a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálból elkészített csokor átadása. Árérték arányról ne beszéljünk, mert annyira jó volt, hogy nem kérdés. Minden kedves MT-nek ajánlom, hogy időzzön el Mendynél mert ha a kegyeibe vesz, akkor nagyon kellemes végkifejletben lesz része.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes jelenség Mendy, aki tényleg mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. Engem elbűvölt és biztos, hogy meglátogatom még.
Happy Massage