• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Falstaff!

    Nagy dilemma elé állítasz: annyi energiát fektessek a reagálásba mint te az írásba vagy ne centizgessek?

    Nekem tetszik ez az írás egyébként. Természetemből adódóan a csöpögős, ömlengős stílus eléggé távol áll tőlem. Jó ez a minimalista irány. Néha egy kis humor még feldobta volna, de sebaj. Viszont ha a kvalitásaidat nézzük akkor nagyon megúszósra vetted a figurát. Kicsit nagyobb energia befektetést talán megérdemeltem volna.
    Egy apró megjegyzés: az én masszázsom azért nem olyan mint a thai masszázs mert ez nem thai masszázs, ilyen egyszerű. Más a tematika, mint ahogy más a cél is. Három fontos összetevője van: masszázs, erotika és az én társaságom (intellektusom). Mind a háromra szükség van, mint ahogy általában mindhármat igénylik is. Egy thai masszázson csak a masszázson van a hangsúly. Nem beszélgettek, nem tárulkozol ki, nem mesélsz magadról. Ott nincs intimitás sem erotika. Ha esetleg beiktatnak egy happy finisht az sem kifejezetten erotikus csak funkcionális. Nem jobb nem rosszabb, csak más. Te itt beszélgetni, megnyílni szerettél volna. Érzékelem ha valaki relaxálni jön ide, olyankor csönd van, hallgatjuk a zenét és nem sokat kommunikálunk. De a mi randink egy teljesen más típusú találkozó volt. Annyi tudatosság és rutin van egy-egy ilyen programban, figyelek a másik legapróbb rezdülésére is, valamint arra a sok-sok információra amit sugároz, cselekszik, mond vagy akár gondol. Ha én nem vagyok hatékony és szakszerű akkor senki. Ami egy tökéletes erotikus masszázs program összeállításához kell tényleg a kisujjamban van. Még olyankor is odateszem magam (mert ki sem bírnám, hogy ne legyek maximalista) ha valamiért nagyon nem passzolunk a másikkal. Mert valljuk be lehet ilyen. És nem is kell ilyenkor bűnbakot keresni, egyszerűen csak nincs meg az összhang. Amit egy első találkozós, egyórás, erotikus masszázsból ki lehet hozni, én azt kihozom. Aki egy kicsit is ismer az tudja, hogy van elég önkritikám, elég reálisan látom azt, hogy milyen vagyok, mik az erősségeim és mik azok amiken még dolgoznom kell.
    Ma reggel is valaki nagyon felbosszantott. Bevallom elég temperamentumos vagyok, és nem is rejtem véka alá a véleményem. Szóval éppen elég tüzes hangulatban voltam amikor is megjött az aznapi első vendégem. Belépéskor vétett egy apró hibát amiért elég erős kritikát kapott. Olyan voltam mint a nyuszika a viccben a medvével meg a sapkával…Viszont pár perc után elnézést kértem tőle és elmeséltem, hogy valaki másra voltam mérges és ő csak rosszkor volt rossz helyen. Szerencsére gyorsan meg tudtuk beszélni és utána már jó hangulatban telt a találkozó többi része. De elég is ennyi szakmázás.

    Muszáj leírnom mit hallgatok most, az sokkal érdekesebb az okoskodásomnál:

    Azóta mások a szerepek
    Azóta másokat keresek
    Hiába robban a telefon
    Hiába rombol az unalom

    Megszállott ultra-balos-dalos
    Lerobbant country-csalogány
    Magáévá tett egy ilyen
    Októberi éjszakán
    Csak annyi látszik, hogy
    piros fényben játszik
    A csillag a mellén,
    Feküdj le mellém
    Ne ébredj fel! Ne ébredj fel!

    Épp ma ajánlották a figyelmembe ezt a zenét és zenekart amit már több mint 20 éve nem is hallgattam. Nosztalgikus érzések jöttek elő. Néztem a számok címeit és elsőre egyik sem volt ismerős, aztán ösztönösen rákattintottam az egyikre és kiderült, hogy végig tudom a szövegét. Nagyon furcsa érzés ez. Azt hiszem ez a zene neked is tetszene.

    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már teljesen karácsonyi üzemmódban vagyok. Gyerekes rajongással és várakozással telnek a napjaim. Évről-évre megkapom, hogy ebben az ünnepi időszakban -szigorúan csak magamhoz képest- milyen bűbájos és kedves vagyok. Lehet azok járnak a legjobban akikkel ilyenkor sikerül találkoznom. Állítólag hozzám bátorság kell. Bár szerintem velem csak az fél találkozni akinek gondja van a saját önértékelésével, és nagyon nincs kibékülve magával. Viharos év van mögöttünk, sok-sok történéssel, kiszámíthatatlansággal, bizonytalansággal és sokaknak sajnos komoly veszteséggel is. Az emberi kapcsolatok még jobban felértékelődtek. Ezért határozottan kitartok az eddigi koncepcióm mellett: kevesebb thai masszázs több csacsogás. Slussz-passz.

    Kívánom, hogy ebben az év végi időszakban mindenkinek jusson ideje magára, az önmagába való nézésre, és azokra a személyekre is akik fontosak neki. Én pedig hálás vagyok mindenkinek akik kitüntettek a figyelmükkel és vették a “bátorságot” ellátogatni hozzám. Köszönöm azt a sok tartalmas, izgalmas, humoros, néhol vitás, sziporkázó, újdonságokkal teli, és még sokáig sorolhatnám milyen találkozásokat. Nagyon sok értékes személyt sikerült megismernem akiktől sokat tanulhattam.
    Tényleg köszi!
    És te ezek táborát gyarapítod Falstaff. Izgalmas volt a veled való találkozás is.

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Nem emlékszem pontosan az időpontra, csak a masszázsra :) (10.12 körül lehetett a masszázs, de csak most írok beszámolót)
  • Megközelítés:

    Ház előtt könnyű parkolás.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben volt
  • Lány külseje:

    Megbeszélt időpont előtt 10 perccel érkeztem, jelezte, hogy még fürdik :) Külseje vonzó, diszkrét, csinos volt, olyan, amilyen a képeken, talán köntösben fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Be kell valljam eddig csak thai masszázson jártam, ehhez képest nyilván gyengébb volt a masszázs, ugyanakkor vele lehetett beszélgetni, mintha pszichológushoz mentem volna, egy terápia volt :)
    Őszintén meséltem neki magamról és talán ő is elárult néhány dolgot nekem, de a beszélgetés mégis csak inkább rólam szólt. Megerősített egy-két dologban a beszélgetés, a testiség pedig teljesen természetes volt, azt éreztem szereti csinálni a munkáját. Az elején hason fekve kezdett el masszírozni, a lábakat, majd a hátam, közben jóízlésű zene szólt. Végig ruha nélkül csinálta, imádtam ahogyan a lábai oldal rászorítanak a testemre.
  • Levezetés:

    Aztán kérte forduljak a hátamra. Nagyon finom volt, kár, hogy a lábfétish igényeimet nem árultam el neki :( Tetszett, hogy az olajos teste érintette az enyémet, ért hozzá az biztos :)
    Kis csúszka következett, majd az olajos mellét a számhoz érintette, engedte, hogy szopogassam a bimbókat, aztán megfordult és a farkam kényeztette, én pedig hátulról az ő punciját.
    Annyit sajnáltam, hogy francia nem volt a repertoárban :(
    Kíváncsi vagyok ő hogyan élte meg a velem töltött időt.
    Kellemes délutáni órát töltöttünk együtt!
  • Elszámolás:

    Nincs viszonyítási alapom, azt hiszem xx volt egy órára, ennyi szerintem ezért belefér.
  • Összkép:

    Összességében megérte őt választani, értelmes, szexi, figyel a vendégre.
  • Webi megjegyzése:

    Beszámolód túl rövid, ezért alapból nem kaptál prémium napokat. A beszámolóról a vendégek szavaznak, és a szavazás ha eléri a ponthatárt további prémium napokat írunk jóvá.
Happy Massage