• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Dél körül hívtam telefonon. Hamar felvette. A képek alapkán kissé fiatalosabb hangot vártam, de láttunk már éjjeliőrt nappal meghalni ugyebár. Nem szabad elsőre, hang alapján ítélni pláne, ha ilyen dögös vörössel készülünk találkozni. Szóval lebeszéltünk minden. 2-re már hivatalos is voltam hozzá. Cím felírva, minden elkészítve és indulás.
  • Megközelítés:

    Az út eseménytelenül zajlott, semmi említésreméltó nem volt. A címet könnyen megtaláltam, de ebben nagy segítség volt "Borbála", a gps kisasszonyom is. A ház előtt pár méterre sikerült parkolóhelyet találnom. A beállás is csont nélkül ment.
  • Leírás:

    Telefonon értesítettem érkezésemről és már kaptam is a bejutáshoz szükséges instrukciókat. Az ajtóban már vártak, egy valaha szexisnek mondott body szettben. Belépve a lakásban mindent rejtő félhomály fogadott. Inkább csak tudtam, hogy van valaki ez előszobában, mint láttam volna. Köszönés (homályban), majd beljebb tessékelt a szobába, ahol csak kicsivel volt világosabb. De ez pont elég is volt ahhoz, hogy kétséget ébresszen bennem, hogy nem a dögös vörössel vagyok egy légtérben. Kértem, hogy szeretnék fényt a szobába. Elsőre, mintha meg sem hallotta volna, folytatta a témát, amit közben elkezdett. Ismét jeleztem, hogy szeretnék világosságot, mert lehet kevés pénz van nálam, szeretném megszámolni, mert nem akarok blamában maradni a végén. Ez bejött. És a világossággal együtt a felismerés is, hogy nem az a lány fogadott, aki a képeken van. A Dögös vörös helyett egy "dögetlen" szőke volt a szobában, aki még csak nyomokban sem tartalmazott semmit a hirdetési képeken látható szépségből. Ránézésre (mindenféle tüzetesebb vizsgálat nélkül) legalább 10 évvel és ugyanennyi kilóval volt eltérőben a dögös vöröstől, akit a képeken látni. Mondtam neki, hogy sajnálattal látom, mennyire rohan az idő és ez a sietség rajta is látszik, bár kételkedem benne, hogy ő lenne azokon a fotókon, amik a hirdetésben szerepelnek, éppen ezért nem szeretném tovább rabolni az idejét, csókolom a kisztihandját és távozom. Erre elkezdte ecsetelni, magyarázni a bizonyítványát, amire természetesen nem voltam kíváncsi, így finoman de határozottan, arrébb toltam, és az ajtó felé vettem az irányt. Még megjegyeztem neki, hogy nem kell kikísérni, kitalálok egyedül is, és nekivágtam a sötét előszobának, hogy a kijárati ajtón kilépve ismét a fényé legyen a főszerep az életemben. Hazafelé még kicsit ábrándoztam, vajon milyen is lett volna a mai délutánom, ha mégiscsak a dögös vörös lett volna a lakásban, de hamar rájöttem, ezt már úgysem tudom meg.
    Hazaérve nekiálltam megírni ezt a beszámolót, aztán felkutatom a hazai oldalakat és dögös vörös csajt keresek...
Happy Massage