• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Lesly85 :)

    Először is Köszönöm szépen a beszámolót :) & a bókokat is ;) kedves Tőled.. Örülök, hogy ismét ilyen jól Érezted Magad Velem/Nálam ;) .. az Érzés kölcsönös ;)

    Nagy kedves srác Vagy :) mindig Szeretettel Várlak pornó-feelinges/barátnős kényeztetésre.. :)

    .. addig is millió virtuális Csókjaim ;)

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :* :* :*

  • Egyeztetés:

    A randink egyeztetése telefonon történt, mivel nem túl könnyű őt elérni amint azt láttam, hogy elérhető egyből csörgetni kezdtem. Hál istennek most szerencsém volt és pár órával későbbre le is egyeztettük a talinkat.
  • Megközelítés:

    Gyakorlatilag a Westend, Lehel tér környéke. Jól megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. Én most kocsival mentem és az egyik szomszédos utcában lévő zárt udvaros parkolóba álltam be. Volt hely bőven, bár este 10 után érkeztem, így napközben nem tudom mennyire lehet ott hely. Mivel már belváros a parkolásra lehet rá kell szánni egy kis időt mire leteszi az ember a kocsit.
  • Helyszín:

    A környéken elég sok az új építésű épület, abból az egyikben rendel Lau. A bejutás abszolút zökkenőmentes, a lakás pedig a célnak tökéletesen megfelel. LauraCicán kívül egy igazi cica is lakója a lakásnak :) Kicsit félős, mert csak a végén az aktus után láthattam meg őt, de akkor már egy kis simizést is engedett :) A szobát közepesnek mondanám, de megvan a hangulata. Több tükör is biztosítja, hogyha az ember nem hisz a szemének, akkor a tükörből más szemszögből is láthatja az eseményeket.
  • Lány külseje:

    Nem először jártam Launál, így tudtam mire számítsak, ezért állt a farkam már a liftben :) Egy leopárdmintás lenge öltözetben várt engem brutális dekoltázzsal és combfixben. A pornófeeling garantált, nem hiába írja a bemutatkozóban sem Lau, hogy ne csak a szexfilmekben bámuld a hozzá hasonló csajokat :) Tény, hogy az ember egy kis időre tényleg pornószínésznek érezheti magát, a feltételek adottak..
  • Action:

    Megérkezésem után talán ismerős voltam neki talán nem, mert tény hogy egy évvel ezelőtt jártam nála. Csevegtünk kicsit aztán megbeszéltük a részleteket, extraként egy jó kis szájbaélvezést kértem tőle ez alkalommal. Bár gondolkodtam a popsin is, de azt majd legközelebb. Minden fincsiséget nem lehet ellőni egyetlen alkalommal :)

    Zuhany után ő már aktív vetkőzésbe kezdett én pedig mondtam neki, hogy egy magassarkút vegyen fel, mert az engem baromira izgat. Így egy combfix magassarkú kombinációval várt engem az ágyban. Másodpercek teltek el, de én már a brutál nagy ciciket gyúrtam és nyaltam hol az egyiket, hol a másikat. Aztán ő is kezelésbe vett, alig vártam, hogy a merev farkamat a szájába vegye. Először az ágyon fekve szopta úgy, hogy én közben simogattam a kipucsított popsiját és a lábait. Aztán javasolta, hogy álljak az ágy elé és úgy szopna tovább. Isteni érzés volt, ahogy eltűnt a farkam a szájában és tövig nyelte, miközben én hol a tükörben követtem az eseményeket, hol pedig őt néztem, néha felnézett rám kéjes tekintettel aztán a vastag ajkai között ismét eltűntem. Mivel nem akartam, hogy rövid időn belül végem legyen, kértem hagy kényeztessem én is egy kicsit. Hanyatt feküdt, én pedig a nagy ciciktől lefelé kezdtem el őt nyalni, eljutottam a piercinges puncijáig. Először lassabban aztán intenzívebb nyelvmozdulatokkal nyaltam a punciját, néha a popsiját is célba vette a nyelvem. Gondoltam magamban legközelebb a farkam is be fog ide tévedni nem csak a nyelvem.

    A nyalakodás után Lau szopott még egy kicsit aztán gumit húztunk és már fordult is meg nekem háttal és pucsított, hogy dugjam meg hátulról. Ismét az ágy előtt találtam magam csak most a puncija nyelte el tövig a farkam. Löktem neki egyre intenzívebben, fogtam a derekát és húztam magamra, Lau pedig letette a mellkasát az ágyra, hogy még jobban kitolja a popsiját nekem. Ez eléggé felhúzott, így a sebességet kemény baszásra váltottam, markoltam, csapkodtam a kerek popsiját miközben csattogtunk rendesen. Mindezt természetesen szintén nyomon követtem a tükörben. Aztán pózváltásban missziben folytattuk tovább, hol felegyenesedve a lábait fogva hol pedig rádőlve dugtam Lau-t, közben a popsiját emelve a kezeimmel, hogy minél mélyebben érezzem a punciját. Egyszer szólt is, hogy nagyon belenyomtam az ágyba :)

    A végkifejlet szintén az ágy előtt történt. Gumi le és Lau intenzív szopásba kezdett egy idő után elfáradt a keze így elkezdtem verni magamnak miközben ő folyamatosan nyalta a makkom. Ez egy igazi pornófilmbe illő jelenet volt ahogy a tükörben néztem magunkat. Én vertem a farkam miközben Lau szopkodta a makkom és amikor éreztem, hogy robbanok betoltam teljesen a szájába és ő csak szívta és szívta belőlem a nedűt, hatalmasat élveztem. Még intenie is kellett, hogy ne hörögjek olyan hangosan :)

    Ezután még dumálgattunk mindenféléről miközben egy pohár vizet elkortyolgattam, nagyon vendégszerető nem sietteti az embert.
  • Elszámolás:

    Az elején rendeztük, az alap plusz az extra amit kértem. Abszolút megéri.
  • Összkép:

    Azt hiszem a második találkozásunk is frenetikusra sikerült. A képek magukért beszélnek. Aki pornós élményre vágyik annak meg kell látogatnia Lau-t, aki nem csak a külsejével ragadja el a férfit, hanem a kedvességével és jófejségével is.
Happy Massage