• LOTTI

  • Beküldte:
  • LOTTI reagálása

    Drága Csabesz!

    Köszönöm,hogy együtt töltöttük el a kis szabadidődet. Bármikor szìvesen látlak újra,hogy új élményeket tudhassunk magunk mögött 🥰

    Csókjaim💋

  • Egyeztetés:

    Mivel elösször jàrtam nàla olvastam 1-2 beszàmolòt vègül felhívtam azonnal felvette mondtam neki,hogy csak idöpont eggyeztetès cèljàbòl hívom dèlben rà is èrt.
    Szeretett volna mèg pàr szòt mondani hogy mi hogy zajlik,de mondtam neki,hogy nem szüksèges mivel tüzetesen àttanulmànyoztam az adatlapjàt.
    Viszont egy kèrèsem volt,hogy szeretnèk vtr-on mert sose probàltam ès szeretnèm kipròbàlni, csak mivel nem ismer ezèrt hívtam fel elötte.
    Vègül így alakult a vtr eggyeztetès.
  • Megközelítés:

    Központi helyen szinte a villamosmegàllò szàjàba ha lehet így fogalmazni.Mondjuk nekem mèg így is sikerült rossz felè mennem mert nem vettem èszre a bejàratot,de ez abszolùt az èn figyelmetlensègem.
  • Helyszín:

    Nagyon tetszett a lakàs töbször meg is említettem neki a masszàzs amùgy tatamin zajlik egy szèp tàgas szobàban.
    Amire viszont külön ki kell tèrnem az a fürdöszoba az is szèp tiszta tàgas viszont ami szàmomra hatalmas pirospont az,hogy zuhanykabin van.
    Annyit tudni kell ròlam,hogy rossz az eggyik làbam ès nehezen tudok belemàszni a kàdba.Nekem màr ez is maga volt a gyönyör.
  • Lány külseje:

    Huh...hol is kezdjem.Elèggè izgulni szoktam hogyha elöször megyek egy lànyhoz.Namàrmost nekem nagyon tetszett sokkal jobban mint a kèpeken.Nekem nagyon bejött a termèszetes szèpsège.Illetve nem egy vèkony làny,de arànyosan formàs.Amùgy meg ahogy a mondàs tartja kuyàk jàtszanak csontokkkal.Amùgy tipikusan az stillusilag akivel az ember szivesen elmegy akàr sörözni is.
    Valamire viszont mèg ki kelk tèrnem amit a kèpek abszolùt nem adnak àt ès az a SZEM.
    Igen csupa nagybetüvel annyira szèp a szeme, hogy legszívesebben elhoztam volna öket èkszeresdobozban.
  • Erotikus masszázs:

    Beinvitált a szobàba nem kellet mit àtbeszèlni màr vetköztem is.Gyors zuhany majd vissza szobàba ès dobtam magam hasra. Ö letèrdelt mellèm ledobta melltartòjàt amúgy nagyon szèp mellei vannak.van tükör a tatamival szemben, de ha fekszel abszolùt nem làtsz benne semmit.
    Àllitàsa szerint nincs masszàzs kèpesítèse hanem autodidakta mòdon sajàtította el a szakmàt.Ez eggyàltalàn nem èrzödik egyàltalàn nem simogatàs masszàsznak csùfolva.
    Olyan kellemesen àtgyurt nèha picit fàjt is,de csak azàrt mert levoltak tavadva az izmaim.
    Mindeközben minden fèlèröl lehet vele beszèlgetni nagyon èrtelmes làny.
  • Levezetés:

    Vègül megfordulhattam.Kèrdezte,hogy szeretem-e a csuszkamasszàzt mivel mèg nem volt ilyenbe rèszem bizonytalanul vàlaszoltam,hogy biztos ès vègül is így lett.
    Bekente a cicijèt olajjal majd a felsötestemen àtlòsan elkezdett csùszkàlni ami fenomenàlis èrzès volt az egèsz testemet forròsàg öntötte el pedig a lènyeg mèg csak ezutàn jött.
    Lejebb haladt ès farkamat is kènyeztette a cicikkel hù nagyon jó èrzès volt alig birtam magammal.Vègül nagyon finoman elkezdett szopni ès most a szò legteljesebb èrtelmèbe vève finoman.Egyàltalàn nem az volt a lènyeg,hogy minèl elöbb vège legyen amúgy szerintem szereti is amit csinàl szeret örömet okozni, de tènyleg mèg baràtnökkel se volt ilyen jò soha.
    Ám az èn kezem is elkalandozott melegebb èghajlatra elöször csak kivülröl simogattam a nunusàt majd eggy ujjamal bekèredzkettem a finom melegbe vègül megjöttek a hanghatàsok is ami tetszett.Ès azok vàgy keltö szemek amivel közbe az emberre nèz leirhatlan.
    Àm sajnos minden jónak vège szakad így egy hatalmasat durrantam mellère.Utànna mèg picit beszèlgettünk majd zuhi ès tipli.
  • Elszámolás:

    Mivel kivan irva a ròzsàk szàma a bövebb infoban senkit nem èr meglepetès.Nàlam csak egy nagy rózsaszàl volt amit mivel nagyon jòl èreztem magam nàla hagytam.
  • Összkép:

    Ha szeretitek a baràtnöfeelinget vagy csak egy jòfej csajszival szeretnètek lenni akkor bàtran ajànlom.
    Nekem a masszàzs rèsze is nagyon fontos ès az is nagyon jò volt.Levezetèsröl meg màr ne is beszèljünk.
Happy Massage