• LOTTI

  • Egyeztetés:

    Itt VTR-ben egyeztettünk, már csak a helyszínen hívtam a bejutás végett
  • Megközelítés:

    BKK-val könnyen megközelíthető, szinte ott áll meg a villamos. Autóval viszont már problémásabb, nekem szerencsém volt, de készültem is a parkolásra, időben mentem. A közeli térnél ha szerencséd van, találsz helyet.
  • Helyszín:

    Tipikus belvárosi/budai bérház. Lift van, egyértelmű a be/feljutás. A lakás tágas, több szobából áll. Fürdő tiszta, van választék piperéből, törölköző száraz, illatos. Szobában matrac, tükrök a falon. Érkezést követően ásványvízzel kínált, amit el is fogadtam.
  • Lány külseje:

    Van valami kedves, és egyben pajkosság a tekintetében. A képeknek megfelelő nőies nő. Nem a csontkollekció, de a képeken látszik is h normális alakja van. Bocsánat a nagyon vékony hölgyektől, de nekem a nőies formák tetszenek. Ahol van comb, popsi, pici has. Barna szemei adhatják a pajkosságot. Beszédes, laza hölgy. Azt h miben fogadott már nem is tudom megmondani, mert a tekintete elragadott.
  • Erotikus masszázs:

    Min írtam nem tudom miben fogadott, de mire kijöttem a fürdőből nem volt rajta semmi. Masszázsán érezhető h tanulta. A lábamtól felfele átgyúrt. Én olajos masszázst kértem, de lehetett volna krémet is választani. A hátamnál többet időzött, közben kellemesen elbeszélgettünk. CA masszázs erősségén is lehet variálni nála, én mondtam meki ne kíméljen. Combomnál néha elkalandozó érintésekre kitért, ezzel is éreztetve a találkozó különlegességét. Összességében egy szakszerű szerű kellemes masszázst kaptam.
  • Levezetés:

    Az idő előrehaladtával fordulásra kért. Előtte egy törölközővel letörölte a hátamról az olajat. Fordulás után bekente a felső testét olajjal, és kezdetét vette a csúszka. Kellemesen, lassan csúszkált, néha érintve cicijével a farkam is Nem siette el, percekig csak ingerelt, nem tért a lényegre. Aztán egyre többször érintette, végül a szájába vette. Hosszas, lassabb tempojú franciát kaptam, közben kicsit a környéket is simogatta, maszírozta. Mikor érezte h már közeledek, rágyorsított, és egy erőteljesebb tempóban kivégzett. Az utódokkal a szájában kiment. De nem rohant, nem kapkodott papír után. Miután visszajött kaptam törlést, és a maradék vízzel kínált. Nem sietetett, de nekem sietős volt, így elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Előre leraktam a szoba egyik sarkában. Abszolút megérte, nagyon kedves, beszédes lány.
  • Összkép:

    Mackó alkatú fickó lévén mindig tartok a nekem új lányoktól, a hozzáállástól,de vele maximálisan meg vagyok elégedve.
Happy Massage