• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Kataklysm!

    Chips és csoki bekészítve, fejhallgató a fejemen…indulhat a reagálás-írás. Tudod melyik zenét hallgatom épp? Azt amelyiket a figyelmembe ajánlottál. Első reakcióm: hűha, ez aztán nagyon távol áll tőlem. De szeretek zenében kísérletezni, így élvezettel hallgatom. Most elképzelem, hogy milyen lehet ilyen zenére masszírozni: nagy relaxálás nem lenne belőle. Lehet egy vállakozókedvű vendégnél majd ki fogom próbálni. Akik egy kicsit is ismernek tudják rólam, hogy nagy zenebolond vagyok. Nekem nagyon nem mindegy mi szól masszázs alatt, és abból sem csinálok titkot, hogy a program alatt szóló zene az én szórakoztatásomat szolgálja. Ugyanis ha én jól érzem magam akkor van rá esély, hogy a vendég is jól fogja.
    Na akkor muzsika és kommunikáció megvan (bár szóban jobban szeretek, de így írásban is próbálom odatenni magam), a két favorit szenvedélyem…jöjjön csak ami kikívánkozik belőlem:

    Na ugye nem is volt olyan szörnyű? Meg félelmetes, meg szigorú, meg ehhez hasonlók…pedig mesélted, hogy óvva intettek tőlem, hogy engem inkább kerülj el messzire. Hazudnék ha azt mondanám, hogy zavar amikor ilyen sztorikat hallok. Inkább szórakoztat.
    Mulatságos ahogy mások a körém szövödő “mítoszt” táplálják és életben tartják.
    Írtad, hogy kedvesen érdeklődtem nálad, hogy el tudtál-e érni telefonon. Lehetek őszinte? Nem volt abban túl sok kedvesség, inkább csak kíváncsiság. A még ismeretlenekkel írásban nem vagyok se túl aktív, se túl mézesmázos. Csak arra voltam kíváncsi, hogy te vajon melyik csoportba tartozol. Ugyanis van egy nagy tábor az írásos érdeklődők között akik csak bájologni, csevegni, levelezgetni szeretnek és a telefonálásig sem jutnak el soha. Tehát ahhoz, hogy valaki megkapja a figyelmemet legalább a telefont meg kell ragadnia. Én sok energiát, odafigyelést, aktivitást adok annak aki ellátogat hozzám. Viszont annál kevesebbet azoknak akik csak évődni akarnak. Úgy érzem nekik nem jár a figyelmem, az intellektusom. Farkastörvények vannak itt kéremszépen!
    A munkámba beleadok apait-anyait, odateszem magam. Muszáj tartalékolnom az energiámat, hogy azoknak akikkel találkozom száz százalékot tudjak adni. Végletek embere vagyok, szélsőségekben tudok gondolkodni: csinálom/nem csinálom, érdekel/nem érdekel, jöhet/nem jöhet, igen/nem. Kicsit ez is meg kicsit az is, középen lavírozni, na ez végképp nem jellemző rám.
    Nézzük csak meg a reagálásaimat. Mások is fektetnek ennyi energiát abba, hogy reagáljanak egy beszámolóra? Mernek ennyire őszinték, nyíltak, konfrontatívak lenni? Mindenki tudja a választ. Még aki utál, az is olvassa az írásaimat. Vagyis csak azok olvassák igazán.
    A te első leveled -mondjuk úgy finoman- nem az én “szájam íze szerint” íródott. Túl kedves, túl aktív, túl barátkozó volt. Nem is próbáltam a te ritmusodat felvenni, hoztam a magam félhivatalos, távolságtartó formáját. Még jó, hogy te kitartó voltál és eljutottunk a találkozásig. Személyesen -habár nagyon különbözőek vagyunk- nagyon is megtaláltuk a közös hangot. Szeretem ha valaki pozitív, vidám személyiség, szereti a munkáját, figyel másokra és értelmes. És benned ezek mind megvannak. Meg egyébként is: akivel zenéről lehet beszélgetni rossz ember nem lehet. Ahogy meséltél magadról egyértelmű volt számomra, hogy te az a típus vagy aki bizalmat szavaz másoknak. Ezt a jó tulajdonságodat tartsd meg kérlek. Nagyon fárasztó lehet úgy élni ha valaki automatikusan a legrosszabbat nézi ki másokból. Nemrég volt egy vendégem akivel pont emiatt a bizalmatlanság miatt volt némi nézeteltérés köztünk. A találkozás elején tett egy utalást arra, hogy reméli itt nem tűnik el semmilyen dolga mert hallott már olyan helyekről ahol voltak ebből problémák. Ő egy ártatlan, inkább vicces megjegyzésnek szánta, de egy ilyen megjegyzés nem lehet ártatlan, nagyon nem tesz jót a bizalmi légkörnek. És mit ad Isten, a találkozó végén amikor kereste a tárcáját a kabátzsebében persze, hogy nem találta. És nem arra gondolt első körben, hogy biztos kint hagyta a kocsiban hanem nekem kezdte el bizonygatni, hogy márpedig ő mindig a kabátja zsebében hordja. Itt azért elég keményen leállítottam és mondtam neki, hogy fáradjon ki a kocsijához, keresse meg a tárcáját és utána jöjjön vissza elrendezni a dolgait. A sztori vége könnyen kitalálható, mint ahogy az is, hogy lesz e következő randink. Miután elment azon gondolkodtam, hogy rossz lehet állandó aggódásban élni, hogy épp ki akar hátba támadni. Én nem vagyok egy naiv ember, de szeretem megszavazni a bizalmat másoknak és ez a módszer szinte százszázalékosan működik is, hisz megkapom az élettől és másoktól is amit szeretnék. És ezt az optimista hozzáállást láttam benned is. Amúgy túl sok közös nincs bennünk, de ez az egy kapocs pont elég volt a jó hangulathoz. Hisz kell valami, találnom kell valamit ami a másikban szimpatikus, vonzó számomra, mert akkor tudok kapcsolódni hozzá.

    Kérlek ne haragudj, hogy megvárakoztattalak a reagálásommal, de már teljes karácsonyi lázban égek, így vagy dolgozom vagy az ünnepi előkészületekkel vagyok elfoglalva. Szeretem a Karácsonyt? Nagyon is! Éppen ezért túlpörgöm? Naná! Pedig te megérdemelsz egy rendes reagálást. Boldog-boldogtalannak osztogatom mostanában a keresetlen tanácsaimat ajándék ügyileg, hogy mit vegyenek a párjuknak. Talán kissé furcsa, hogy épp nálam és tőlem kapnak tippeket, de olyan sok vendégemmel haveri/baráti kapcsolatban vagyok, hogy ez igazán belefér. Ha van a hirdetőknek íratlan kódexe, hogyan is kell viselkedni a vendégekkel, én valószínűleg sok helyen megszegem. Tudni akarom a másik nevét (mivel szeretem a nevén szólítani beszélgetés közben), a munkáját, érdekel a személyisége, hogy honnan jött, épp az életének melyik szakaszában tart, milyen céljai vagy vágyai vannak. Szóval itt nálam csiripelni kell mint a kismadár. A diszkréció szerintem nem ott kezdődik, hogy semmit nem tudok meg a másikról hanem ott, hogy a rám bízott információt kellő intelligenciával kezelem, tehát megtartom magamnak. Csak a másik megismeréséhez van szükségem ezekre. És én igenis meg akarom ismerni a másikat, rá akarok hamgolódni. Na nem csak úgy szőrmentén, hanem igazából. A környezetem idegesítően maximalistának ismer, nekem a szimplán jó nem elég. Viszont egy másik oldalról nézve olyan kevés megfelelési kényszer van bennem. Azért szeretem jól csinálni a munkámat mert másképp nem érezném jól magam. És talán a vendégek felé is kicsit magasabbra teszem a lécet mint ahogy szokás. Van akinek ez elérhetetlen és van akinek ez könnyen átugorható. Te ez utóbbiba tartozol. Mikor olvastam a beszámolódat volt valami amire lett volna egy kritikai megjegyzésem…és képzeld elfelejtettem. Agyalok itt rajta, hogy mibe akartam belekötni, de nem ugrik be. Elmúlt már éjfél is, így elengedem. Még a végén tündibündi írást adok ki a kezemből. Tudjuk be annak, hogy a Karácsony szelleme engem is elért.

    Lehet nem ez volt az utolsó találkozásunk, de ha mégis akkor azt is túléljük.
    Köszönöm a látogatást, egészen jóra sikerült!

    Üdv:

    Aliz

    Megvan, megvan, megvan! Csak nem hagyott nyugodni és rájöttem mi az amibe bele tudnék kötni: még hogy egy szőke nőnek a fehér jobban áll mint a fekete!?
    Soha nem gondoltam volna, hogy odáig süllyedek, hogy a Geszti féle Rapülőkből idézek egy örökbecsűt, de most ennek is eljött az ideje:
    “Nem adom fel “ című nóta 29-30. sora.

  • Egyeztetés:

    A főoldalon jött velem szembe az a szépséges sapkás-sálas kép. Azonnal szükségét éreztem, hogy ráírjak cseten, erre még talán aznap este reagált, néhány üzenet után ígértem, hogy felhívom a héten. Csak semmi sietség :) Két nappal később rámírt itt cseten, hogy ha hívtam, de nem értem el, akkor fel ne adjam, próbáljam kitartóan. Hát ezzel a figyelmességgel nálam azonnal sikerült is bevágódnia. Sajnos még innentől is két napomba telt, mire találtam 4percet nap közben, amikor fel tudtam hívni. Elsőre nem tudta felvenni, de visszacsörgött, amikor már ráért. Akkor meg én nem tudtam felvenni, sms váltás után még fél óra és sikerült megtalálnunk a mindkettőnk számára szabad perceket :) Telefonban pontosan azt a hangnemet kaptam, amit a reagálásaiból vártam: kissé talán kimért, de távolságtartónak nem mondanám, már telefonban is irányít (segít :) ), vezet, kezdeményez. Hangja számomra nagyon kellemes nőies tónusú, nem túl magas, de egyáltalán nem mély, nem dohánykarcos, szóval nőies.
  • Megközelítés:

    A helyszín a 12. kerületben van, a hegyen elég magasan ahhoz, hogy a várakozással töltött percek kitölthetők legyenek egy kis bámészkodással a szomszédos "hegyekre" és Pest felé. A busz valóban 100méterre áll meg a háztól, az utca nem volt tömve autókkal, a szomszédos utcák főleg nem, szóval nemhinném, hogy parkolással gond lehet. Én tömeggel érkeztem túl korán, szóval körbejártam picit a környéket. A cím teljesen egyértelmű, nagyon könnyen megtalálható, gps sem kell hozzá.
  • Helyszín:

    A lakás a környéknek megfelelő színvonalú (már persze amit láttam belőle), picurka szoba, picurka fürdő, elég tágas előszoba - összességében én kényelmesen éreztem magam benne. A fürdőben kádban lehet tusolni, a zuhany trükkjére sajnos magamtól nem jöttem rá, úgyhogy segítséget kellett kérnem. Törülköző, tusfürdők - megvan minden, szájvízből is több féle, az egyik üveg utolsó adagját én ittam ki...
    A szobában egy matrac fogadott a földön, ami számomra kissé puha volt, de semmiképp sem kényelmetlen. A fények már nagyrészt kialudtak, mire a zuhanyból visszaértem, de mikorra a szemem hozzászokott a félhomályhoz, addigra már jól láttam mindent, amire kíváncsi voltam :) Amit még külön megjegyeznék, az a zene. A zene Aliz számára (és számomra is) a helyszín fontos alkotóeleme. Egyáltalán nem mindegy, hogy mi szól és milyen hangerőn és persze, hogy miből. Ha lenne ilyen pontozás, akkor erre külön adnék egy ötöst. Saját válogatása van, ami ŐT tükrözi, így még többet kaphattam belőle egy picurkával :) Köszönöm :)
  • Lány külseje:

    Nos sorban, tényszerűen: 100% azt láttam a valóságban, amit a képeken. Najó, a fura színű fény sajnos elvitte a szemének a szépséges színét, de amikor beléptem és persze amikor távoztam, akkor láthattam hogy tényleg varázskék a szeme :) A többi adat valóságtartalmát nyilván csak elhiszem - szerintem teljesen hiteles minden. Sőt, ha életkorban 5-10 évvel kevesebbet írt volna, azt is elhittem volna. Egy kellemes érett testú nő fogadott az ajtóban, számomra tökéletes nem túl nagy de egyáltalán nem kicsi mellekkel, szép kerek nőies popsival, húsos combokkal - az önbizalmát mindenképpen megalapozza a teste. Az arca külön kellemes meglepetés volt, mert azt viszont szebbnek láttam a valóságban, mint a képeken. Szép nyílt tekintettel nézett rám végig, FIGYELT RÁM, az első perctől kezdve velem volt. Egyébként valahogy kerekebbnek, lányosabbnak éreztem az arcát a valóságban. Az egyetlen, amit "lepontoznék", az teljesen az én egyéni véleményem: szerintem egy szőke nő sokkal csinosabb valami világos fehérneműben. Viszont tény, hogy egészen pontosan abban fogadott, amire számítottam, szóval csalódást nem okozott. Fekete body, inkább szolid, mint merész, kihívó szabás - tőkéletesen illik Alizhoz, a személyiségéhez. Az az igazság, hogy őt nemigen tudnám elképzelni fehérben. Az nem illene hozzá.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázsról már tudok bővebben is írni. Én kimondottan vékony, ámde masszív, kötött izomzatú, valódi izmokkal rendelkező, tehát nem konditermi sportos férfi vagyok, szóval a véleményem ennek fényében olvasd! A masszázsa számomra közepesen erős volt. Ezt azért ítélem meg kimondottan jónak, mert ugye nem direkt masszázsra jöttem, így a hatékonysága is ennek megfelelően volt elegendő. Alaposságra egy rossz szó nem lehet, a lábamnál kezdte, mondtam neki, hogy a vádlim és az alkarom nagyon szeretem, ha megdolgozzák, ezért érzésre azokon a részeken picit több időt töltött, aminek minden perce élvezetes volt és mivel közvetlen utána mentem edzeni is, ezért mondhatom, hogy eredményes is volt a masszázs. A hatékonyságához sem fér kétség, az időráfordítást megint csak érzésre tudom mondani, mivel nem nézegettem az órát közben. Egyetlen porcikám sem maradt ki a masszázsból, lábam után felfelé haladt a vállamig, a lapockáimnál és a nyakamnál ő talált olyan részt, amin szükségét érezte picit időzni. Az egész masszázs közben el-el csattant egy-egy simogatás, ami engem kimondottan izgatott, szóval mindenképpen erotikusnak mondanám. Mivel a fehérnemű már akkor lekerült róla, amikor visszatértem a zuhanyzásból, így az erotikus légkör a kezdetektől megvolt.
    Az erotikus masszázs részt még hasonfekve indította, ami számomra szintén nagyon pozitív volt. Szóval nem azonnal úgy indított, hogy forduljak meg, hanem előbb még hasonfekve cirógatott, simogatott, ami számomra szintén kimondhatatlanul izgató volt. Ezekután persze megkért, hogy forduljak meg :)
    Nos számomra nehezen szétválasztható az erotikus masszázs és a kényeztetés, ezért emiatt elítélhetnek a rutinosabb játékosok, kérlek nézzétek ezt el nekem. Megfordulás utáni ténykedését kimondottan finomnak éreztem. Szóval ez nem kimondottan az volt, amire számítottam: attól sokkal finomabb, nőiesebb mozdulatok, egészen pontosan ott, ahol az izgató. Nade tényszeűen is akkor, ami épp eszembe jut: a zacsit hol simogatta finoman, hol a kezében tartotta, hol markolászta, váltogatva, de egyáltalán nem kapkodva. A farkamnak főleg a vége kapott finom olajos simogatásokat, ami nálam spec szintén telitalálat, de voltak szépszámmal egész szerszámot végigsimogató mozdulatok is és persze az oldschool húzogatás is, bár ez a legkisebb mennyiségben. Ami még kimondottan erotikus és izgató volt számomra, hogy a combomat és a szeméremdombomat is soksok simi érte, így (itt még) volt idő "pihenni" picit.
  • Levezetés:

    Én onnantól mondanám kényeztetésnek, amikor a tükörben azt láttam, hogy némi olajat kent a mellére és a pocakjára. Mondjuk ez még bőven akkor volt, amikor a hasamon feküdtem. Számomra a csúszka az erotika egyik olyan szeletkéje, ami már a szex határát erősen súrolja. Finom olajos testével, piciny súlyával édesen csúszkált a hátamon, érezhettem a puha pocakját és a melleit, a vállamtól egészen a fenekemig fel-le, több körön keresztül. Na ez (számomra) igazi kényeztetés :) Amikor már a hátamon feküdtem és ez a rész jött, na akkor megértettem, hogy miért mondta még a telefonban Aliz, mikor a programjáról beszélt, hogy "...aztán csuszka és ha szükséges, akkor kézi levezetés. De az a legritkább esetben szokott kelleni." Annyira izgató volt a csuszkája, hogy magam sem értem, hogy hogy nem mentem el közben (jó, értem, ez totál az én "hibám", ami nem e cikk témája; nem Alizon múlt). Itt is több fel-le kör volt, mikor fenn volt, akkor nagyon ügyesen ( :D bosszantóan ügyesen :D ) épp a combjának a csúcsáig csúszott, hogy ágaskodó szerszámom pontosan ne érhesse el a helyet, amire annyira vágyik, hanem épp előtte az utolsó apró akadályon akadjon fenn. Mikor lenn volt, akkor a melleivel elérte ágyékomat. Aztán egyszercsak megfordult - hát a 69 már (számomra) mindenképpen inkább szex, mint erotika. A melleivel a hasamon csúszkált, itt is fel-le több körön keresztül, többször egészen le és többször egészen fel. Szabad volt simogatnom, ahol csak értem mikor épp lenn volt, és mikor fenn, akkor szabad volt belekóstolnom pici csupasz puncijába. Amikor sikerült jól eltalálnom, hogy hol és hogyan cirógassam a nyelvemmel, akkor fülemnek igazán kényeztető kedves nyögésekkel jutalmazott :) Összességében már csak ha ezt ragadom ki, akkoris úgy érzem, hogy többet kaptam, mint amennyit vártam. De még nem volt vége!
    Sajnos én a ritkábbik fajtába tartoztam és nálam szükség volt a kézi levezetésre. Ez egyszerűen azért van így, mert a nemi életemet egyedül élem a pornhubot nézve és élő nőnek évente kb. kétszer jutok a közelébe. Viszont azt az odaadást és kitartást, amit itt tanúsított - hát őszintén elismerésre méltónak érzem. Többször is elvitt a csúcs közelébe, nem tudom, hogy mennyire volt tudatos a pici visszalépés, vagy ez is az én rutintalanságom (=nem tudtam magam teljesen elengedni), de tény, hogy néhány csúcsratörés után viszont hatalmasat élveztem. Eközben is a korábbi finom lágy nőies vonalat folytatta, nem ugrott azonnal Szilviáért, még jópár finom simogató mozdulattal ajándékozott meg.
  • Elszámolás:

    Az átlag fölötti a csokor mérete, amit ott fogsz hagyni. Szerintem azoknak éri meg, akik határozott, érett nőre vágynak, aki nem csak masszírozni tud kimondottan jól, hanem hozzászólni változatos témák sokaságához, saját önálló logikus meglátásai vannak, amiket meg is oszt veled. Fentiekből következik, hogy ha nem jársz a kedvében (nem tudsz, vagy nem akarsz), ha nem villantod a benned szunnyadó intellektuelt, szóval ha semmit nem tudsz adni neki, akkor valószínűleg nem fogsz túl jó élményekkel távozni. Én szerencsére tudtam elegendőt adni (azt hiszem :D ), mert megkaptam mindent, amit tőle reméltem :) sőt, picivel többet is.
    Külön a korrektségről pár sort: a buszmegállóban néztem meg az órámat és hát bizony 21perccel túl léptem akkor a tervezett intervallumot. Még ha leszámolom a búcsúzkodást és a kisétálást, akkoris legalább 10perccel. Viszont Aliz egyetlen megjegyzést sem tett erre. Sőt, velem ellentétben ő nyilván figyelte az időt, de ennek ellenére is eljuttatott a csúcsra a fentebb említett kézi levezetéssel! Maximális respect és igyekszem legközelebb valamiképpen törleszteni, mert adósnak érzem magam. Szóval szerintem bőven az elvárhatón felül korrekt :)
  • Összkép:

    Kimondottan kellemes élmény volt az Alizzal való találkozás. Az olvasott beszámolóreagálások alapján én magam is kissé bizonytalan voltam magamban, hogy meg tudnék-e felelni A NŐ-nek, de abból indultam ki, hogy mit NE csináljak és így én teljesen más reakciókat kaptam tőle élőben, mint amiket írásban olvastam. Hja, elsősorban a nőhöz mentem és csak másodsorban masszázsra... Személyében egy határozott, magabiztos nőt ismertem meg, aki kimondottan intelligens és ezen tulajdonságok minden tettében jellemzik. Pontos, de nem kőbe vésett program, széles beszédtéma paletta, logikus következtetések olyan témákban is, amikben kevésbé jártas / tapasztalt, kimondottan jó, de nem goromba irányítás - emellett szép szemek, kellemes érett női test, még a nevetéséért sem kellett sokat udvarolnom :) Ha úgy alakul a jövőben, akkor látjuk még egymást :)
Happy Massage