• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már hívtam telefonon, akkor mindent részletesen elmondott, de nem tudtunk megfelelő időpontot találni. Ezért aztán jó előre bejelentkeztem VTR-en, amit hamar vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    Kocsival simán odataláltam a megadott címre, kicsit keresgélni kellett a parkolóhelyet, ami viszont legalább ingyenes volt.
  • Helyszín:

    A lakásból egy szobát láttam és a fürdőt, minden nagyon ízléses és kultúrált volt. Egyedül fogad, nálam pluszpont.
  • Lány külseje:

    Magas, karcsú lány, formás popsival és közepes méretű csodálatos eredeti cickókkal. Arcra másra számíottam, de ez midig így van nálam. Kedves és szép arca van, gyönyörű szemei. Piros alsónemű szettben fogadott, jól állt neki. A szövetállománya valami elképesztő, a popsi és mellek feszesek és ruganyosak, ritka az ilyen.
  • Action:

    A lakásba belépve felfaltam a szemeimmel, nagyon bejött a lány. Üdvözlésnél puszi, aztán gyorsan vetkőztem és tipliztem zuhanyozni. A szobába visszatérve már meztelenül várt az ágy mellett állva, nem is teketóriáztam, odaléptem hozzá és finoman csókolózni kezdtünk, illetve simiztem a csodás testét. A csók közben finoman használja a nyelvét, de azért van egyfajta távolságtartás részéről. Hamarosan az ágyra keveredtünk, ahol rövidesen nekifogott a franciának. Ez nagyon kellemes volt, finoman csinálta. Megkérdeztem, hogy az első körben mehet-e végig szájba, azt mondta persze. És onnantól nekiállt a kivégzésemnek. Végig a szájában voltam, és eközben a nyelvével szabályosan agyonverte a makkomat. Kegyetlen jó volt, nem is fogtam vissza magam, szépen teleküldtem a száját a magoncokkal. Nem kapkodott, hagyott lenyugodni, majd kiment a fürdőbe öblíteni.

    Miután visszatért beszélgettünk, aranyos volt, de úgy éreztem nincs sok közös témánk. Megkérdeztem mennyi időm van még, 25 perc volt hátra az órás programból (nála nincs félóra), szóval javasoltam lépjünk a tettek mezejére. Szájjal izgatott, én is megnyalintottam, némi ügyködés után azt hiszem el is élvezett. Az egyik ujjammal simogatni kezdtem a bejáratot, de a kezével finoman elhárította a matatást.

    Utána gumit húztunk és végigvettük az alappózokat. A lovaglást nagyon élveztem, szopogattam a szép nagy bimbókat, és nyaltam a bimbóudvart, csodás melle van Tiának. Kutyusban is jó volt, végül missziben lett végem másodszorra. Utána ismét lezuhanyoztam, rendeztem a csokrot, öltözés és léc.
  • Elszámolás:

    Magasabb az átlagál, és félórát nem is vállal, ez egyfajta szűrő is lehet nála, illetve szerintem igen népszerű lány a makktársak körében. Utólag rendeztem, minden a legagyobb rendben volt.
  • Összkép:

    Csodás élmény volt, Tia nagyon lelkes és profi szolgáltató. Szereti ezt csinálni, és nagy rutinja van a férfiember elcsábításában.
Happy Massage