• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elösszőr hármast akartam de mivel a barátnőjének nem volt jó ezért rá esett a választás. VTR-en beszéltünk és türelmes vártam a nagy napot ami pénteken el is jött.
  • Megközelítés:

    Villamossal simán meg lehet közelíteni pont hogy a pontos címre tesz ki a villamos
  • Helyszín:

    Kellemes lakás minden megvan amihez egy tisztálkodáshoz szükséges az ágy is kényelmes szóval tökéletes hely egy együttléthez.
  • Lány külseje:

    Tökéletes csajszi a valóságnak megfelelő nincs retusálva semmije nagy cicik amikkel el is lehet játszani :)
  • Action:

    Elég korán érkeztem az időpont előtt körülbelül 20 perccel de hogy pontosak legyünk elcsavarogtam egy kicsit majd pár perc múlva felhívtam mondta a kódot és már mentem is fel hozzá.
    Eleinte eléggé zavarban voltam hisz ritkán járok fel "lányokhoz" mert az a tipikus nézés ahogyan rám nézett mintha úgy nézett mintha szét akart szedni.
    Körbemutatott majd kaptam törülközőt elvezett a zuhanyhoz, kaptam egy puszit ízelítőként és már kezdtem is zuhanyozni.
    Amint végeztem egyből megkezdődött az aminek meg kellett történnie. Csókolóztunk, ölelkeztünk, dögönyöztem, faltam a melleit amit beláthatóan élvezett is. Majd lefektettem az ágyra ahol újból csók mell dögönyözés és egyre lejjebb haladva elkezdtem a punciját nyalni és a hangjából ítélve élvezte is a dolgot így hevesebben kezdtem nyalni amivel egyre kéjesebb hanggal jelezte is hogy jó irányba haladok hogy elélvezik mivel már a fejem közé szorította és a kezével is puncijához szorította, és rángatózásaival jelezte hogy bizony elélvezett.
    Mosolyogva közölte hogy ez így nem fair és jutalmul kaptam még egy csókot majd lefektetett és mosolyogva mondta hogy most ő következik. Megcsókolt majd egyre lejjebb haladva elkezdte "kispasit" szopni. fúúúú nagyon érzékien csinálja ahogy a makkot és a hímvesszőt szopja az nagyon isteni még most feláll ahogyan rá gondolok. Majd szóltam ha gondolja csinálhatunk mást is kérdezte hogy hogyan szeretném. Mondtam neki üljön bele. Gumi fel és egyből beleült a jóba. és úgy lovagolt akár egy Cowboy mikor ült a lovon. Ott már fogtam én is a kezeit mert elég hevesen lovagolt rajtam amit egy idő után jelezte hogy bocs nem bírja mert eléggé görcsölt a lába mondta hogy még hogyan csináljuk még, mondtam hogy legyen hátul is megfordult betettem neki először lassan, majd egyre ütemesen na és itt következett be az amit nem akartam. Ahogy toltam már én sem bírtam tovább és telelőttem a tárat.
    Megtisztított kérdezte hogy mit szeretnék inni. Kólát kértem amit meg is kaptam elég gyorsan közben elkezdett simogatni. Jeleztem neki hogy nekem elég sok idő kell ahhoz hogy ismét hadba fogható legyek. Majd utána elkezdtünk beszélgetni az élet nagy dolgairól. Általa egy kedves aranyos leányzóra leltem. És meg lett beszélve hogyha időm engedi összehozzuk a hármast. majd jeleztem neki hogy próbáljuk meg közben eléggé aktív lett a kukim. És elkezdte szopni a farkam. Közben ismét az a tekintett ahogy rám nézett mintha felzabálna engem ;) Hát mivel a második menet nemigazán jött össze mert nekem elég sok idő kell ahhoz hogy ismét hadba fogható legyek ezért nem is erőltettük tovább. Nem is beszélve hogy eléggé hamar el is ment az idő. Úgyhogy zuhany szájra puszi és rögtön és el is búcsúztam tőle.
  • Elszámolás:

    Eléggé korrekt Pesti ár. Nem is kell ehhez nagyobb kommentár.
  • Összkép:

    Egy nagyon rendes aranyos csajszit ismertem meg által. És hááát közeljövőben lehet hogy felmegyek hozzá és bepótoljuk még egyszer a dolgot. És ígéretemhez híven összehozom ezt a hármast.
Happy Massage