• Szolga lány

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Üzenete írtam neki itt az oldalon, majd telefonon is beszéltünk.
    Telefon után VTR-n lefixáltam az időpontot. Szinte mindenre azonnal reagált.
  • Megközelítés:

    Másodszor voltam nála, a ház elött most is volt parkoló. GPS pontosan oda visz. Most megnéztem a BKV-t is , busz és hév is a háztól pár perc séta.
  • Helyszín:

    Még mindig a panel🙂
    A fürdő és a lakás is szép, tiszta, rendezett. Sok tusfürdő, nagy nedvszívó törölköző. A szobában nagy kihúzható ágy.
  • Lány külseje:

    Iza külseje a képeknek teljesen megfelel.
    Szép popsi, szép bőr, átlagos arc. Látszik rajta, hogy sportol, ezt mondta is nekem. A melle nekem kicsi, a nagyobbakat jobban szeretem, egyébként számomra teljesen megfelel.
    Rózsaszín melltartóban, és rózsaszín harisnyakötőben fogadott, bugyi nélkül. Nagyon dögös volt.
  • Action:

    A lakásba lépve puszival üdvözőlt, majd beinvitált a szobába.
    Egy kis beszélgetés, és utána egy közös fűrdés következett. Nagyon közvetlen volt, szépen megmostuk egymást mindenhol. Fürdés után be a szobába, az asztalról kiválasztottam egy-két játékszert. Iza addigra már nyitott szájjal elöttem térdelt, jelezvén mit szeretne. Nem is tétlenkedtem, rögtön a szájába adtam a kistesót, és következett egy mélytorkos kényszerfranciás kényeztetés. Mikor már nem bírtam, szóltam neki, hogy szeretném én is kényeztetni, és szetetnék egy kis squirites spriccpartit. Iza szinte ugrott a dologra, elmondta mit hogyan szeret, kiválasztott egy megfelelő vibrit is. Iza felfeküdt az ágyra, majd elkezdtem a punciját kényeztetni egy kis öklözéssel fűszerezve, de a spricc csak nem akart összejönni részéről. Lehet én voltam ügyetlen. Mind1, majd vissza megyek gyakorolni. Erre Iza felajánlotta, folytassuk a játékot popsin keresztül, mert úgy sokkal jobban szokta élvezni. Ne is kellett egy pár percnél több, Iza már spriccelt is, úgy láttam, ő is nagyon élvezi a dolgot, húzott magához, hogy tudjon köze franciázni, én meg csak ujjaztam a popsit, Iza meg élvezett. Mikor már nem bírta az ujjam, betettem neki az általa kiválasutott vibrátort, és elkezdtem keményen dugni vele, majd a puncját kényeztettem a nagy fekete vibrátorral.
    Itt már Iza sem bírta tovább, kért egy kis pihenőt, majd felajánlotta, hogy húzzunk gumit, és dugjam meg a punciját úgy, hogy a pumpás plug a popsojában rezeg, az nekem is nagyon jó lesz. Hát nem os tévedett, percek alatt élvezés közeli állapotba kerűltem, így hát kértem feküdjön fel az asztalra, és folytassuk tovább a popsijában. Iza így is tett, megkapaszkodott az aztal széleben, én meg toltam neki keményen. Iza már ismét vonaglott,. Élvezés előtt kihúztam belőle, és a szájába adtam a cerkát, és elkezdtem a punciját ujjazni, Iza szólt, hogy hagyjam abba, mert nem szeretne itt spriccelni és ezzal a lendülettel ment is az ágyra, és a fejét lelógatva nyitotta is a száját, én meg folytattam a popsi ujjazását mélytorkos francia közben. Iza még spriccelt párat, én meg az egé adagot a torkára lőttem. Iza itt nagyon aranyos volt. Még ő kért elnézést, hogy elöbb élvezett el, azt mondta szerette volna ha egyszerre élvezünk.
    Ezek után még percekig feküdtünk az ágyon kinyúlva, majd az órára pillantva láttam, hogy 10 percem maradt az órából. Így még egy közös zuhany maradt kózben egy kis beszélgetéssel, ahol megtudtam Iza mit szeret még, majd távozás, szegény Izának meg a romeltakarítás.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat elölre kérte, leraktam a szekrényre, ő nem is foglalkozott vele. Nagyon korrekt volt. Minden az alapban.
  • Összkép:

    Én nagyon jól éreztem magam Izával, szerintem ő is élvezte a randinkat. Ha tévednék akkor az alakítása oscardíjat érdemelne. Ha az ember nem egy szolgáltatásnak veszi, hanem pl. egy egyéjszakás kalandnak akkor tökéletes. Iza nem egy plázacica, de a kedvessége, meg a hozzáállása mindent kárpótol és az alakja is tökéletes nekem. Ja és meglátásom szerint élvezi is amit csinál, nem csak megjátssza.
Happy Massage