• ALICE

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többekkel ellentétben napi rutin hiányában csak aznap tudom mi a feladatköröm igy tervezni adhoc módon tudom az egyeztetést és bejelentkezést. A mai találkozót megelőzően éppen tegnap beszéltünk amikor nem tudott fogadni csak délután ami nekem nem volt jó. Nagy számok törvénye mindig a teknős győz alapon már már lemondva a lehetőségről ismét felhivtam. Azonnal felvette és pozitív választ kaptam. Vtren ráerősítettem miután fixaltuk a 1130as időpontot. Ekkor 10:15 volt kb.
  • Megközelítés:

    A közlekedés pazar. Kocsival érkeztem. A parkolás szörnyű volt most. Negyedik alkalommal találkoztunk igy nem okoz gondot a helyek fűrkészése. Intő jel azok számára akik a 4 sávos villamosos túloldalán parkolnak hogy figyeljenek a totemekre. Az egyik utca valamiért 6. Kerület. Építkezések környezete ez ahol az utca vonalat követve távolabbi rész ismét 13. Kerület. Mikulás csomag garantált ha azt hiszed te a 6. Kerületben parkolsz. A tetthelytől 1-2 utcára ugyanakkor mindig van hely szóval no problem mégha egyirányúba tolatva is megy az ember parkolni. Villamos buszocska stb gazdagon van a környéken.
  • Helyszín:

    Lift nem működött. Sebaj séta. Emelet nincs az égbe így nem gond. Csend rend fegyelem pedanteria amit emberfia tapasztal. Egy dolgot kértem csupán, egy hetedik tusfürdőt. Semleges illatmenteset. Fürdőben akinek fontos kilépő száraz törülköző száraz világos van. Akad listerine es pohárka is. Falon csempén motívum: panelban vasárnap reggel nyolcvanas évek végén fajanszra kuporodó negyvenes apuka újsággal a kezében motívum. Szoba rendben ágy nyikorog ha használják. Engem nem zavar. Otthonos gardrób hangulatot áraszt tükör a falon s minden hitvallás egy-egy motívuma a falon vagy valami lógó akármi jelképében. Legutóbb mondtam olyat mint Múmia 1 filmben amikor Júdás találkozik a mumiával és minden van a nyakában. Asszem ezt kiveséztem.
  • Lány külseje:

    Adatok és á valóság. Magam részéről megfelelő támpont volt anno hogy tudok olvasni ahogy mindenki. Innentől egy szubjektív képet kaptam és látogatást tettem. Ki hány éves hány centi kiló nem befolyásol. Van pár tapasztalt Mt akinek írása bibliaval felér. Igy a választás esetében könnyű volt. Igen kocka a puhaság alatt van. De mint kiderült sose volt kocka. Max Alice elmondja annak akit érdekel. Van új kép emberek. Valami colos 240es ember fényképezte. Alice nem ennyire kicsi de az inkognito megmaradt. Arca helyes emlékként felcsillan bennem a múlt amikor ránézek. Fogadó ruha sexy ruci nincs. Most egy hosszú póló volt rajta és semmi.
  • Action:

    Ajtó kinyit cipő le kabát le ágyon hagytam a cuccaim. Kivel mi történt hogy van gyors eszmecsere közben elindultam fürdőbe. Közben Alice jött ment. Kértem tőle pohárkát szajvíznek és kértem hogy csatlakozzon a zuhany alatt. Állandóan lesi a farkamat mint amikor a nők mellét lessük beszélgetés közben. Rajta kapom félrenéz majd folytatja. Beszappaonoztuk egymást farkam fogdosta es diszkréten ujjaztam picit és váltottunk pár csókot dumáltunk es irány a szoba. Alice szokásos módon leült es azonnal torokra vett. Kérni nem kellett öklendezésig tartja lent majd levegőt vesz es folytatja. Fejét megfogom és ütemesen elkezdem húzni tolni. Ez már FaceFuck de tartja a ritmust kiveszem csókolom. Farkam szájába vissza. Ezt csináljuk ütemesen 5-10 percig. Ágyra lököm fölötte vagyok csókolom ő vissza. Farkamat fogja én ujjazom majd pózt vált es elkezdi már fekvő helyzetben szopni. Tükörrel szembe helyezkedünk de én csak ráfigyelek. Magamhoz képest többszörös méretben látom ahogy ki be járok vendéglátóm szájában. Felnéz tudja, még szép hogy tudja kire emlékeztet. Játszik velem es tolja a torkáig. Öklendezik zsepit húz, megtörli magát es folytatja. Felhúzom csókra, elhúzódik. Tudtára adom hogy a farkam ize nekem bejön, szinte felfal. Élvezem minden pillanatát. Elkezd ütemesen szopni szinte követeli ami jár. Élvezek. Nem veszi ki veri még rázza még. Ki szív minden cseppet ami az övé. Letöröl, mellém heveredik majd beszélgetünk. Pár perc múlva lábát átveti rajtam és elkezd fogdosni. Lába közé nyúlok. Tocsog. Ujjazom. Vonaglik ütemesen mélyen ujjazom. Hangja megjön összerándul. Elcsendesedik. Azonnal felpattan bekapja es szopja ahogy lehet. Pináját magamra húzom es elkezdem nyalni csikló felettem csak nyalom. Arcomra ültettem. Gumiért nyúl nem kérdezi mondja. Bepucsit pináját kínálja. Hátulról beteszem. Dugni kezdünk. Ha elfáradok folytatja. Pózcsere. Bele nem tud ülni lefekszik én felül azonnal bent van. Lábak terpeszbem kezével fogja őket. Majd nyakamra fogja a lábait. Nem ereszt felnyársalja magát. Szemei felakadnak fél percig igy baszom. Nagyon nyög és élvezi. El élvez, kitágul gumit letépi veri szívja falja. Rábizom magam élvezem minden percét. Zene halkul csokban forrunk össze majd ujjaznám, nedves megint de nem engedi, majd máskor. Fürdés közben újra könnyed beszélgetés. Lefejelte az egyik szekrényt... Búcsú. Boldog újévet kívántunk és távoztam. Én á könyvek antik képek felé ő a palóc leveshez.
  • Elszámolás:

    Extra nincs. Amikor belépsz távozásig tart az extra állapot. Elszámolás bővebb infó alatt. Nincs változás. Végén történt.
  • Összkép:

    Egybe volt minden. Együtt voltunk és minden pillanat úgy telt ahogyan elképzelhetetlen. Ez már függés a részemről. Lehet elkeveredek de tudom hogy vissza kell menni. A sarkon távozás után vettem ismét egy képet amiért "eredetileg" mentem. Az antik képek a boltban még túl sok vágyakozásra adnak okot 5-10 még az enyém lesz. Ha pedig ott leszek és veszek egyet talán előtte beugrok hozzá is....
Happy Massage