• Bius a szomszéd lány

  • Beküldte:
  • Bius a szomszéd lány reagálása

    Kedves Imi ,

    Amikor először megláttalak az ajtóban tudtam, hogy a randink különleges lesz.
    Azért szeretem a több órás randit ,mert van elég idő egymást megismerni.
    Jó veled beszélgetni a művészetekről, könyvekről stb. És a tantra masszázs is különleges számomra.
    Izgalmas volt az elején amikor a páva tollal simogattad a testemet., minden nagyon tetszett
    Köszönöm ezt a nagyon jól megírt beszit Neked .A legközelebbi randinkon megmutatom milyen is az Érzéki - Lingam Masszázs.
    Várlak vissza, Puszi Bius :)

  • Egyeztetés:

    Szerda reggel mobilszámán hívtam Biust, épp a kutyust sétáltatta. Meglepően kedves hangja van, még kis helyszíni beszámolót is adott a Duna parti környékről. Megegyeztünk, csütörtök 3 órakor indul a tali.
  • Megközelítés:

    Egyértelmű a cím, nagy betűkkel kiírva a kapu felett, Térkép is jól mutatja, BKV is a közelben
  • Helyszín:

    Viszonylag kiterjedt szoba, közepén akár táncolni is lehet. Belépéstől jobbra a masszázs ágy, szemben a francia ágy. Karosszék, stb., ami kell. Fürdő kádas, műanyag függöny. Törölköző friss, új, puha. Tusfürdőből több, szájvíz, egyszer használandó műanyag poharak
  • Lány külseje:

    Arccal hirdet, mindeniken Ő van. Képei szolidak, visszafogottak a többi lányhoz képest.
    Én személy szerint reméltem, hogy ez nem véletlen, e képek mögött a helyszínen majd meglepő értékek felfedezése következik.
    Hogy több képén inkább egy konkrét mozdulatot hangsúlyoz, mint a vonalait, talán azt jelzi, hogy aktív és élettel teli lány. Mindez így is volt,
    belépésemkor elborított kedves fogadtatásával, szavakban, puszikban, ölelésben, mintha csak tegnap váltunk volna el úgy, hogy
    akkor alig várjuk, hogy újra találkozzunk. Pedig az első alkalom volt.

    Képei tehát Bius egy-egy mozdulatának pillanatfelvétele, és most, hogy megismertem, ezek a képek megelevenednek előttem oly módon, hogy a következő pillanatban már látom magam előtt szélesen mosolyogni, biztatóan szólni. Ott helyben, már egyből azt láttam, hogy nem csak csinos, magas, hanem maximálisan vonzó homokóra alkat, kerek és lányos a mell, elegáns a testtartása, és még ha mezítláb is jár, mintha magas sarkúban sétálna a laptophoz azt beállítani. Hát srácok :), először látni, ahogy teste a kis asztalhoz közelít, majd visszaközeledik feléd...

    Egy ezüstös fényű, nagyon rövid, testhez álló, szoros poliészter party-ruhában fogadott, az a borítás, ami egy diszkó hullámzó fényében az est fénypontja lenne, de a szoba több részében elhelyezett gyertyák megadták itt is a hullámzó csillogást. Ugye, nem a ruha a legfontosabb férfi cél, de ez egy ragyogó választása volt, megadta a december ünnepét is egyszerre egy vidám tali fogadtatása mellett. Fürdő után kontrasztként pedig piros csipkemintás tanga és melltartó.

    Mindezt azért is tudom részletesen így leírni, mert a három órás tali első negyedórája ismerkedő, kisebb csókokkal kevert beszélgetéssel telt el, témában az egyéb irányú, közös jellegű foglalkozásaink, pl. az edzés, azután a kedvenc zeneszámok, stb. Habár gondoltam még egy kis lazításra, beszélgetős szünetre, erre nem került sor, a masszázs és a kényeztetés mindent kitöltött. Gondolom elvárja az olvasó, hogy szóljak arról milyen Bius csókja. Nos, vidám, odaadó és örömteli! De a finom érintésen át, az igazi finom csókig mind megvan, izgalmas érzékien váltogatni.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs mint gondolható fontos része a talinak, felét is elviszi az időnek a levezetés mellett és igazat adok Biusnak, ez is lehet maximális élvezet. Csak mellékesen itt, hogy Bius tanfolyamok révén is, pontosabban annak elvégzése nyomán, több típusát gyakorolja a masszázsnak, thai, frissítő, bambusz, stb.. Lévén, hogy én is tudok egyet-mást a tantra masszázs területén, javasoltam, hogy a masszázs a spéci masszászpadon részemről kezdődjön. A tantra masszázsban fokozatosan kell emelni a kellemest és élvezetest, ami nem kevés ideig eltarthat már a csúcs közelébe jutva is. És itt kell írnom arról, ami külön Bius esetében kiemelendő. Úgy ismert, ha azt a nő kapja - jelen esetben Bius - akkor a nő passzív fél. DE EZ NÁLA NEM IGAZ. Mert ő az elejétől fogva maximálisan (szó szerint) erőteljesen átéli az erotikus masszást amit kap. Legyen szó a legelső finomabb sorozat-érintésről, mindig és ugyanott volt kellemesen csikis neki és rezdült meg. A keresztcsont tájra, vagy túloldalt a szexközpontra (csikló felett néhány centi) adott páros nyolcas (olajos) mozdulatokra, már előre tudtam az ismétléskor, hogy mikor fog megrándulni, mikor emeli meg izgalmasan a törzsét, hangokat hallatva. És mindez nagyon is őszinte volt, mert ahogy kissé másképp mozdultam kimaradt, de ismételve megismétlődött.

    Feltétlen el kell azt is mondanom, hogy nála nem tartom értelmesnek a külön barátnő érzés és külön pornó érzés dolgot. Már láttuk, hogy első pillanattól egy öntudatos barátnő a Bius. De ezután már csak egyetlen érzés volt a domináns, a KÖZVETLEN ÉS TELJES TESTISÉG érzése. És ez neked is átjön fizikailag is. Bius úgy képes átérezni a testét és azt megmutatni neked, rád visszasugározni amikor a testével foglalkozol, mint senki más. Ahogy ezt felfogod, azzal a te energiáidat megsokszorozza. Ezt visszaadod neki, növekvően visszakapod a sokszorosát és így tovább, sokáig. Úgy tűnik, mintha Bius egyetlen nagy és kiterjedt öröm és élvezeti terület lenne, bárhova tévedsz élvezeti pontokra találsz... Szerintem a testi és lelki önismeret csodálatos példája ez, a keleti yogik, akik efelé törekednek hosszú időn át, megirigyelhetik a test és lélek feletti uralmát.

    Ismert, hogy a tantra masszázs a csikló masszázsban folytatódik. Például egyszerre három ujjal párhuzamosan az ajkak mellett és között és sok más izgi dolog. Gondolom már nem kell leírnom, hogy ha lehet még fokozni a hanghatásokat, a törzs hullámzását, azt Bius mind megtette és azt sem, hogy a dolgok elengedhetetlenül a nyelv és az ujj bevetésével folytatódtak, amit viszont már az ágyon folytattunk Bius remegő testén. Bius gyönyörű kis szárnyacskáit, nagy és igen jól reagáló csiklóját a fennvaló talán ilyesmire teremtette és mind megkapod, ha finoman kezeled. Egyedülálló az, ahogy össze lehet olvadni vele. Egy kis idő után már várható volt, hogy Bius szorít, irányit hiszen tudja és ezzel fokozza, mutatja mi a jó neki, ami neked is jó érzés természetesen. Majd később mutatja, ahogy finon érintésekkel épp csak itt-ott kísérjem e részt, mintegy befejezésképp. Végül hálás szóváltás, pihi, nevetgélés, csókok. Nagyon tovább minderről nem beszélgettünk, e páratlan testbeszéd után már nincsenek szavak.
  • Levezetés:

    Kb. félidő után egy picivel jártunk és következett a kényeztetésem, hogy Bius ott egyértelműen átvegye az irányítást. Előtte még incselkedve mondta, hogy legközelebb a masszázs részben Ő következik egy lingam masszázzsal. De addig is, most finoman körözött, a kis nemes hamar az ég felé fordult. Szuper volt és változatos, a kis nemes teljesen el is tűnt, hogy előjöjjön ismét, majd egy kis ideig ismét nem láttam, de mind azalatt hosszú ideig zsongott mindenem. Biustól sok formáját megkaptam a kényeztetésnek, kölcsönös ritmusban tudtam reagálni mindvégig, minden köszönet kijár neki ezért. Persze kiátkoztok itt, ha nem írom le a robbanást, habár az oda vezető út is felejthetetlen. Igen, Bius sokáig, fáradhatatlanul sokáig lebegtetett, ami után erős egy nagy robbanás volt, rázkódtam is jobbra balra. Pihi, elégedett mosoly Bius részéről, mondtam is, ha mosolyog (végig pozitív volt és vidám) a szobát mintha egy aszteroida világítaná meg. Bocsi a hasonlatért itt az olvasónak, manapság ilyenek vannak a hírekben...

    ÉLMÉNY VOLT EZ, NA! És ha ezzel az élménnyel megtelsz, a távozás csak egy új tali szép reménye. Volt még egy negyedóra, így előbb fürdő, majd kis harapnivaló, gyümölcslé, Bius mindezt kerek tálcára helyezte.
  • Elszámolás:

    Elején átadtam a megbeszélt csokrot, kisebb ajándékkal kísérve. Korrekt.
  • Összkép:

    Ha a fentieket elolvastad, egyértelmű, hogy páratlan élménnyel maradtam, ez Bius érdeme. Magasan áll sok más lány felett, három óra végig izgalomban, szoros és közvetlen kapcsolatban, vidámsággal kevert élvezetben
Happy Massage