• Fanni

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    1/2 7 körül nézegettem az oldalt és ez amúgyis már rég kinézett a kevés beszámolóvall rendelkező hölgyeményt felhívtam de nem fűztem túl nagy reményt ahhoz hogy kapok időpontot mostanába mivel 8.00-ig dolgozik. Ezzel szemben A telefont azonnal felvette és kedves hangon elmondta Hogy 7.00-ig van időm odaérni a 14. kerületbe , a megadott címre ..
  • Megközelítés:

    Valamit Irdatlan gyorsan sikerült Összekapom magamat és autóba pattanni és nagy sebességgel megközelíteni megadott címet ez annyira jól sikerült hogy még 8 percet le is tudtam faragni , közbe rájöttem hogy már voltam a megadott címen, csak azt nem tudtam hogy kinél pontosan. Nemcsak a cím a de lakás és az emelet is ugyanaz volt.. parkolót egész könnyen találtam ott.
  • Helyszín:

    Kimondottan erre a dologra kialakított lakás több részre osztva asszem kettő vagy három szoba volt kialakítva. Amúgy a szobák cigánynak teljesen megfeleltek. Azért is tudom mondani ezt már rájöttem ket különböző szobába is voltam. A fürdőszoba rendbe volt nagy hasznát vettem vittem magammal egy one million illatot is amivel Fürdés után be is fújtam kicsit magam..Higiénia , tisztaság , fürdő rendben.
  • Lány külseje:

    Itt a képek valóban megfelelnek a hölgyön aki fiatal kimondottan szép arcú jófejnek jó cicijük karcsú nem túl magas termetű festett szőke barna igéző szemű csodálatos teremtmény. Én már mikor ajtót nyitott akkor vigyorogtam széles mosollyal rá ...látván milyen csinos hölggyel lesz dolgom. Bőre kellemes bársonyos tapintású nagyon jó illatú haja jól ápolt hosszú és saját. Az egész csaj úgy volt patent ahogy volt nem találtam kifogasolható részt. Gyönyörű erotikus szexi es természetes.
  • Action:

    Az egyik beszámolóban olvastam a kedvenc részem a csók profilján alapban van kiírva , de nem igen lehet többet szájrapuszinál. Ez a gondolat egy kicsit amúgy lelombozott de fel nem adtam fel meg is próbáltam és végül sikerrel jártam. Kaptam tőle nagyon finom érzéki csókot nem is egyet. Már a meztelen hölgy látványa igen beindította a fantáziámat hát még amikor elkapta a rudamat és simogatni kezdte . A simogatás után NF következett ami szintén érzékien nagyon élvezetesen csinált. Az őszintét megmondva ha sokáig hagytam volna munkálkodni akkor bizony bajba lehettem volna későbbiek folyamán. Azért is mert megláttam teljes szépségét ruhák nélkül feltett szándékom volt hogy belülről is megnézem.Ezért megkértem hogy ha húzzon gumit keményre fel szopod farkamra. Ezt is örömmel mosolyogva teljesítette.Mivel oly mértékben bejött a lány Megkérdeztem tőle hogyan szeretné kezdeni. Azt felelte,hogy legyen Misszi kezdésnek. Semmi akadályát ennek nem találtam igy ahogy ő kérte úgy tettem bele rendesen felkeményedett Férfiasságomat. Nemcsak látván a remek hanghatás is lenyűgözött nagyon finom volt érezni hogy neki is jólesik amit csinálok. Ez ezután megkértem hogy pattanjon nyeregbe közben rádobtam egy pár csókot és ő szívesen beleült a farkamba. Ezután váltakozó intenzitású lovaglás következő gyönyörű hangon elkövetett nyögdécseléssel És némi idő után úgy éreztem itt az idő hogy most ne maradjak le az orgazmusról.
    Tele is lőttem a gumit rendesen. Az egesz nagyon remek finom és erotikus élmény lett. Nem csak a hölgy szépsége, de odaadó hozzáállása es kedvessége miatt is. Még a végén beszélgetni is volt egy kis időnk. belül roppant jókedvvel elégedettséggel távoztam. Az ajtóban kaptam még egy búcsúcsókot is.
  • Elszámolás:

    Az ár talán picit magasabb a pesti átlag fölött. De a kedves, valóban gyönyörű fiatal hölgy, ilyen odaadással szerintem bőven megérte azt. Ami még fokozta elégedettségemet , hogy elmondása szerint mindössze egy hónapja űzi ezt a szakmát és a leírt élményt így kaptam tőle. És ezt nagyon köszönöm neki.
  • Összkép:

    Jó nagyon , baromi kellemes meglepetés ritkaságok egyike, nem
    Szabad vele durván bánni azt nem szereti. Jó volna ezt a gyönyörűséget megőrizni !! Megérdemli .

    Köszönom Fanni a csodás órát, kedvességed, közvetlenséged és odaadásod. Nagyon ritkán éreztem ezt. Csak ajánlani tudom és remélem aki elmegy hozzá szintén nem rontja el ezt a csodalatos hölgyet.
Happy Massage