• Tera

  • Beküldte:
  • Tera reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót!
    Örömmel tölt el, hogy jól érezted magad. :)

    Parkolás valóban nem a legegyszerűbb de a közelben van Parkolóház ha szükség volna rá.

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt. Többször megcsörgettem, mire tudtam vele beszélni, de végül sikerült vele egyeztetni.
  • Megközelítés:

    A 9. kerület egy csendes utcája. Mivel nincs messze a belső forgalmas körutaktól így a megközelítés nem okozott gondot. Autó felejtős arra, nem igazán lehet ott parkolni vagy ha igen, akkor nehezen. Az elektromos vonat gyakran jár ott ez OK volt.
  • Helyszín:

    Egy régebbi társasház 4. emeletén van a helyszín. A lakás átlagos , el van szeparálva mivel más is rendel ott nemcsak Tera. De ez nem gond a diszkréció végig meg volt. A szoba pont megfelel a ruhákat is lehet tenni az ágy az jó nagy.Tisztaság van mindenütt van egy kis háttérzene is a TV-ből de ez halk és az elmaradhatatlan hangulatvilágítás, persze egy enyhe sejtetős félhomály.
  • Lány külseje:

    Tera külseje pont megfelel a képeknek Még a ruha is ugyanaz volt, mármint a harisnya, ami nagyon jól állt neki. A kora 35 és 40 közöt lehet valahol, nem tudom pontosan. Nem túl vékony de ez az a testalkat, amit szívesen vesz kezelésbe az emberfia, akár nyelvvel akár kézzel simogatva.A hajzuhatag is nagyon vadító meg a csábos szemek a szép keblekkel és picit teltebb csipővel, nagyobb fenékkel , ami kifejezetten szexis így. Nálam plusz pont a nagyobb kerek fenék.
  • Action:

    Zuhannyal kezdtem és lefeküdtünk az ágyra. Tera már rögtön hozzámbújt és elkezdett simizni, nagyon barátnős volt. Igaz már nem az első alkalommal voltam nála. A kezei már tudták a dolgukat , jó helyen jártak és kezdtem keményedni. Mindig jó az, ha van egy kis pusi, tapogatózás előjátéknak. Megismertük a másik arcát is kicsit közelebbről és puszilkozás is volt. Pár perc múlva Tera rátért a lényegre és franciázni kezdett. Közben úgy fordult, hogy hogy én is hozzáférjek a cicikhez és a fenekéhez.Mivel a melltartó és a tanga még rajta volt ezt gyorsan még az ágyon fekve lekapta magáról, ne legyen útba a kezecskéimnek , amikkel érintettemőt. Hamar támadt az az ötletem, hogy fokozzuk ezt még és menjünk át 69-be. No nem a villamosra, az ide opicit meszebb van :) Szerintem Ő is pont ezt akarta.
    Itt egy pár percet eltöltöttünk nem siettünk sehová, hová is siettünk volna.... Ezután felkerült a védőfelszerelés majd ő rámült , ezt mondhatjuk lovaglásnak is. Én nem is akartam fölkelni ebből a testhelyzetből így pont megfelelő ritmust találtunk és Tera mozgása meghozta azt az eredményt, hogy kértem inkább hátulról folytassuk, mert a kerek hátsóját is szeretném megmarkolászni mint Buttman a pornófilmekben :) Így is lett , hátulról tettem be neki és már nagyon kemény volt a szerszámom, muszály voltam picit lassítani mert a látvány és az érzések már kezdtek forrni bennem. Így el tudtam még adoghatni pár percet , volt hogy megálltam és toltam-húztam magamra a csodás testét volt, hogy én gyorsítottam. Ez túl sokáig nem tarhatott hatalmas erővel lőttem tele a gumit és alig kaptam levegőt annyira megdolgoztak bennem a hormonok, egy igazi élvezés volt.
    Picit letörölgetett én meg elmentem leöblíteni magamról a maradékot majd visszafeküdtem az ágyra. Ezután egy jó hátmasszázst kaptam Teratól, amit nagyon jól csinál. Valahol tanulta is ezt, mert nagyon nem amatőr benne. Meg is éreztem mindjárt elillantak a hátfájásaim hisz szépen kinyomkodta a csomókat. Közben persze beszlgettünk mindenféléről, nagyon jól lehet vele beszélgetni. Még kértem egy kis franciás kényeztetést afféle pornós verziót , majd kézi befejezést, amit ugyancsak - a szó szoros értelmében - kitörő lelkesedéssdel fogadtam és a fenekére engedtem a nedűt a gyönyörű fehér bőrére. Huhh ez nagyon szexi volt beleképzelem ilyenkor magam egy pornós jelenetbe :)
    Summa sum azért nem is rossz ha azt nézzük euzt így együtt 1 óra alatt vittük véghez .
    Felejthetetlen élményben volt részben, szerintem még meg fogom látogatni Terát.
  • Elszámolás:

    Érkezés után az elején letettem a polcra majd adott egy törülközőt és kimentem tusolni. Korrekt volt, amit megbeszéltünk, az történt.
  • Összkép:

    Csodás teremtés és abban a korban és testben van, amit nem szabad nem megtapasztalni. Hálás lesz ha te is hálás vagy vele. Közvetlen nem érzed magad furcsán a szitu ellénre sem. Ez nagyon tetszik.
Happy Massage