• Kiara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször is hívtam Kiarat, amikor végre mindkettőnk számára megfelelő időpontot sikerült találni. Az operátorának köszönhetően rugalmas hozzáállást tapasztaltam. A hektikus rendelési idő ellenére, neki köszönhető, hogy ilyen flottul összejött a randink
  • Megközelítés:

    VIII. ker. Rehabilitációs terület széle. A Fiumei útra merőleges utcácska, a baleseti intézet közelében. Metró, busz, villamos - jár itt minden.

    Autóval a ház előtt lehet megállni.
  • Helyszín:

    A” épület, középső szintje. A lakás hangulatos szobákkal fogadja a látogatókat. A jól sikerült képei is ezen a helyszínen készültek. Onnan is lehet ismerkedni a hellyel.

    Abban a masszázs szobában voltunk, amiben csak egy közepes méretű szivacs volt a sarokban, az ajtó mellett közvetlenül. Mellette a falon, két oldalt, derékszögben, lent tükör volt.

    Színes fények, chill out zene és kellemes illat segítette az ellazulást.

    Fürdőszoba elég nagy. Kádban lehet zuhanyozni. Kellékek gazdag választéka fogadott.

    Pluszpont jár a márkás szájvízért és a fürdéshez kapott 2 db száraz törölközőért.
  • Lány külseje:

    Képei mindent bemutatnak: tökéletes alkatát, csak az arcát nem. Arca kellemes meglepetésként ért. Nagyon szép, hosszúkás formájú arca van. Imádtam a vastag és húsos ajkait. Barna szemei csillogtak a sejtelmes fényben. Mosolygós, ápolt, érzéki, fiatal hölgy Kira, aki smink nélkül is díjazottja lenne, egy look of the year fotózásnak.

    Mellei karcsú alkatával arányosan, kis méretűek, féltenyérbe illenek.

    Keskeny dereka van, köldök piercingje egyből oda irányítja a tekintetet. Nőies csípőjén, kerek popsiján hosszan legeltettem a szemem. Nem tudtam betelni a gyönyörűséges látványával.

    Mozgáskultúrája kiművelt, egyből észrevettem, hogy bizonyára sport, vagy táncos múlttal is rendelkezik.

    Áttetsző pongyolája alatt, valami szexi ruhácskában (body-féle) egyberészes cuccban fogadott, aminek a levételébe bele sem mertem kezdeni, olyan bonyolultnak tűnt a szerkezet. Neki is csak úgy sikerült kibújni belőle, hogy közben teljesen összekócolta a haját. Kiara annyira helyes nő, hogy ziláltan is kívánatosnak találtam.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdésemből visszatérve, már egy pohár hideg vízzel várt a szobában, hogy a szexi látványától egy kicsit lehűtsem magamat. Ittam is egy kortyinkát, de nem oltotta a vágyamat. A polcra tettem a poharat, mert Kiara titka sokkal jobban izgattak. Erős erotikus kisugárzása, bájos mosolya és szexi alakja a testének spontán felfedezésre kapacitált. Fekete színű, teljesen átlátszó köntösét még én vettem le róla, de a maradék textiltől már, ő egyedül szabadult meg. Meztelenül állt előttem. Csípőjét megbillentette és balett-táncosok kecsességét idézve a feje fölé emelte a karjait. A haját, fent középen, mint egy brióst, ügyesen összetekerte, és a csuklójára készített gumival rutinosan összefogta. Az, ahogyan ezt a művelet sort végezte, annyira lázba hozott engem, annyira erotikus volt, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy a masszázzsal kéne kezdeni a programot. Egyből a falnak toltam és szenvedélyen magamhoz öleltem. Kezei a nyakam köré fonódtak és máris érzéki csókolózásba merültünk el. Péniszem pedig a köldök ékszerével nézett farkas szemet.
  • Levezetés:

    Csókja igazi, nyelves, harapdálós, barátnős és játékos. Hosszú percekig csak ezzel foglalatoskodtunk. Kellemes partnerem volt ebben a társasjátékban. Egyértelműen kölcsönhatásba kerültünk.

    Engedte, hogy élvezkedjek, de talán tetszett is neki ez a buja játékom, amiben szimbiózis jött létre közöttünk. Olyan volt, mintha csak egy váratlanul elindult latinos zenére tangóztam volna vele egy romantikus éjszakán. Vezettem őt, ő pedig bizalommal követett, teljesen rám bízta magát. Nem voltak feszes, vagy kötelező tánclépések, csak tettük, amit a zene üteme és az ösztöneink diktáltak. Élveztük a fellángolás fülledt, boldog pillanatait. Közben gyakran önfeledten nevetgéltünk is, annyira sikerült lelazulnunk.

    Kölcsönösség extra, de nem érdemes kihagyni, mert Kiara jól élveztethető. Legalábbis számomra nyitott könyv volt. Olvastam már ezeket a sorokat, amelyeket a testének ösztönös reakciói közvetítettek irányomba. A szivacson elfeküdt, szét tárt lábakkal hívogatóan várt, a homlokára tette a kezeit, szemét lehunyta és hagyta, hogy a bibliáját lapozgassam. Minden oldalát többször is átnyálaztam, mire a végére értem. Öröm perceiben elég hangossá vált, nyögött, lihegett, majdnem, hogy sikoltott is. Ez volt az, ami nekem kifejezetten nagy örömet jelentett vele kapcsolatban.

    Nyelvemmel hosszasan kísértem végig a teljes lenyugvásáig, majd fokozatosan mellé térdeltem és a puszik százaival indultam a puncijától a nyaka felé. Ott ismét smároltunk egy hosszasat. Nem irtózott attól, hogy előtte a pinájában járt a nyelvem. Tabumentesen zajlott minden. Ezután a kezeivel simogatni kezdett. Az ágyékomhoz érve lágyan megmogyorózott. Ahogyan tapinthatóvá vált az, hogy ismét harcra kész állapotban vagyok felkönyökölt és oldalról cumikázni kezdett. Szemet gyönyörködtető látvány volt, ahogyan a farkam ki-be járt a szájában. Aztán feltérdelt popsijával a tükör felé pucsitva. Azt sem tudtam, hová figyeljek, azt nézzem, ahogyan szenvedélyesen szopizik, vagy azt, ahogyan a szentírás középen kinyílik a tükörben és egy újabb felolvasásért imádkozik.

    Orális tudása remeknek mondható. Igaz, hogy jobbára csukott szemmel kényeztet, de annak intenzitása mindenért kárpótolt. Nyelvének presszióját is éreztem a makkomon. A zacsi csak nyálazva lett. Viszont a golyszlik kellemes masszírozása fokozott izgalmakat okozott nekem. Ügyesen felépített akciójának érezhetően egy hatásos íve volt megkoreografálva. Azon belül improvizációk sokaságával színesítette a produkcióját. Furcsa csavaró fejmozdulatokkal és extrém mélységekkel is megpróbálkozott, amelyeknek az lett a következménye, hogy kitartó munka után az ajkai közé robbantam. Ekkor még nagyobb fokozatra kapcsolt és az összes anyagot kipréselte a rudamból. Úgy lendületbe jött közben, talán őt is elragadta az extázisom, hogy a mámoros perceim után, már szinte nekem kellett mérsékletre intenem, hogy nyugi legyen végre. Lassítson le. Imádtam, hogy ennyire perverz volt. Utódokkal nem találkoztam.
  • Elszámolás:

    Már az alapcsokor is kicsit magasabb az átlagosnál. Én minden extrát kihasználtam, így azért már jóval felette van a szokásosnak. Előre megbeszéltük mi, mennyi. Zsebbe kell nyúlni mélyen. Zuhanyzás előtt elkérte és gondosan elcsomagolta.
  • Összkép:

    Kiara egy nagyon szexi nő, hibátlan alakkal és bájos arccal. Porondra termett, idomítható vadmacska. Stílusa partner és hangulatfüggő. Nekem szerencsém volt, mert a legjobb énjét, a győztes és sikerre vágyó oroszlánt hoztam ki belőle, úgy, hogy még az ostoromat elő sem kellett vennem. Stílusával, különleges vidám természetével teljesen elvarázsolt. A forró erotikában most létrejött hyper-szuper interakciónk folytatásért imádkozik.
Happy Massage