• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lilivel "szemeztem" már egy ideje, olvastam a felkerülő beszámolóit, érdekelt is a dolog, de valahogy az én mozgáskörzetemen kissé kívül esik, ezért idáig nem találkoztunk. De most arra volt dolgom, rövidke szabadidőm is kerekedett, így gondoltam egy bátrat és tárcsáztam. Lili pár csörgés után fel is vette és épp rá is ért ... idáig szuper :-)
    A telefont Ő kezelte, hangja kedves, korrektül tájékoztatott, egyeztettük a részleteket, hogy mit is szeretnék, és kevesebb mint gy órával később már nyomtam a csengőt ...
  • Megközelítés:

    A XI. kerület új "Marina Partja" - a csodaországba tévedt főhősnő keresztnevét viselő utca. Az utca egyértelmű, de a házszámot keresgélni kell. Fontos infó, hogy a teljes környék "magántulajdon", így a parkolásért mindig fizetni kell - a közterületi parkolástól eltérően. Cserébe van hely bőven, még a ház előtt is. GPS egyébként ismeri a címet, és úgy a házszám megtalálása is egyszerűbb.
    BKV járatairól sajnos nem tudok felvilágosítást adni.
  • Helyszín:

    A lakás egy szalon, három szobával két fürdővel, és három masszőzzel. Magas emeleten található, folyosó végén. Állapota kifogástalan: új a környék, új a ház, és új a lakás is. Kellemes színek uralkodnak, barátságos fények, de a helyiségek elrendezése nem a legideálisabb egy szalonhoz (szerintem). Ezt függönyökkel próbálják "orvosolni" több-kevesebb sikerrel + csendben kell suhanni a szobánk felé, hogy ne zavarjuk a "többieket" (mivel azok egy központi helyiségből nyílnak). Ennek ellenére a diszkréció megfelelő. Láthatóan nem én voltam az egyetlen vendég, de semmi neszt / zajt / hangot nem hallottam, és senkivel nem "futottam" össze.
    Lili szobájában franciaágy, egyetlen tükörrel a "lábvégnél" (amiben sajnos semmit nem láttam mert Lili "fordítva" fektetett le az ágyra, fejjel a tükör felé). Van szobainas és szék is a holmiknak. Van hangulatvilágítás, ami nagy örömömre egész "világosat" csinált, így jobban láthattam Lili idomait.
    Az általam használt fürdő hatalmas, fürdőkáddal és zuhanyfüggönnyel, megfelelő számú tisztálkodószerrel, száraz kilépővel, ... higiénia OK.
    Törölköző szépen hengerben összetekerve, frissen, illatosan várt.
  • Lány külseje:

    Szokásos módon az ajtó mögé bújva várt Vendéglátóm, egy narancs-színű csipkés "semmiségben", cipő nélkül, széles mosollyal.
    A kiírt adatok (magasság, hajszín, szem, stb.) szerintem kb. fedik a valóságot. Viszont ami első ránézésre is szembetűnő, azok a szuperül eltalált, formás, tuningolt mellek. Tökéletességüket sebészeti beavatkozással nyerték el, és azonnal vonzzák a tekintetet, főleg ha a világos bimbók ki-ki kandikálnak a csipkés semmiségből.
    Lili arcát "helyesnek" mondanám, olyan kislányos érzésem volt. Szája széles, amit a mosolya még jobban kihangsúlyoz. Első benyomásra nekem tetszett.
    Adatlapján szerepel hogy tetoválása is van. Én csak a háta felső részén véltem felfedezni agy közepes méretűt ...
  • Erotikus masszázs:

    Szabadidőm csak egy rövidebb szeánszot engedett, így a masszázs rész teljes egészében elmaradt. Nem ért meglepetésként, telefonon már említette Lili ...
    A szobába érve Lili kérdezte szeretnék-e tusolni. Kicsit fura volt hogy ez opció, de én szerettem volna ...
    Visszatérve a szobába a már említett módon (fejjel a tükör felé) elhelyezkedtem az ágyon, háton fekve. Lili lehúzta kebleiről a textilt (bugyi maradt) és a lábaim közé térdelt ...
  • Levezetés:

    Kézi levezetést választottam (ami furának tűnhet itt, ahol tudomásom szerint NFVSZ is elérhető) de erre "vágytam". Lili kicsit beolajozta a kezét, pár másodpercig simogatta a combomat, aztán rátért a lényegre. Kérdeztem lehet-e közben simogatni - mert olyan messze ült hogy nem értem el. Közelebb hajolt, így kicsit simogathattam a melleit, de aztán inkább hozzám nyomta "őket", pár kis puszi a mellkasomra, aztán visszatelepedett a lábaim közé. A fenekét elérni esélyem sem volt. Ezután egyik kezével elkezdte iszonyatos tempóban (nincs rá jobb szó) verni a farkam, másik kezével pedig a gátat és a zacsit "nyomta"/masszírozta (érzésem szerint nem véletlenül). Olyan gyorsan elértem arra a pontra ahonnét már nincs "visszaút" hogy magam is meglepődtem. Éreztem hogy végem van, így gyorsan felültem, megfogtam a melleit, és kicsit közelebb húztam hogy azokra élvezhessek.
    A szeánsz végén olyan undorral nézett a "végtermékre" hogy elkerekedett a szemem (ilyenben még nem volt részem). A kezét a hasamon letörölte, amin már csak magamban nevettem. Kaptam törlőkendőt hogy letakaríthassam magam, Lili pedig az ágy mellett állva tisztogatta saját magát.
    Kérdezte tusolok-e még egyszer. Tusoltam. Jött velem és a mosdónál Ő is rendbe tette magát.
    Visszatérve a szobába Ö már elpakolt. Én öltöztem, két puszi, és távoztam.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, amit a telefonban megbeszéltünk "azt kaptam". A megbeszélt rózsaszálakat előre kellett letennem (de ezzel nincs probléma). Mennyiségileg pont annyi volt, mint amit előre megbeszéltünk.
  • Összkép:

    Lili egy jó alakú és fiatal lány, szép mellekkel (amit imádok). De az egész szeánsz alatt olyan érzésem volt hogy nincs kedve ehhez a munkához, és szeretne minél előbb túl lenni rajta. Kocsiból kiszállás és a kocsiba visszaülés között pontosan 20 perc telt el (minimális sétával, liftezéssel, két tusolással, öltözéssel, mindennel). Sajnos azt kell mondanom, hogy ez most nem érte meg nekem.
Happy Massage