• Amazon69

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten felszabadult némi időm, gondoltam élvezetsen fogom eltölteni. Körbetelefonáltam pár lányt, és Amazon volt az, aki rövid időn belül fogadni is tudott. A telefonban nagyon kedves volt, megkaptam a címet és már száguldottam is.
  • Megközelítés:

    Könnyen odataláltam, GPS odavitt egyértelműen. Alacsony tarifájú fizetős övezet, a kora délutáni időpontban bőven voltak parkolóhelyek.
  • Helyszín:

    Egy régi bérház földszinti lakásában találkoztunk. A nagy külső kapun beütöttem a kapucsengőt, ő már nyitotta is belülről. Át kell sétálni az udvaron és a nagykapuval majdnem szemben ott is van a lakás, aminek már nyitva volt az ajtaja. A ház és az udvar elég retro, de a lakás gyönyörűen fel van újítva. Mécsesek és gyertyák fokozzák a hangulatot, kellemes meleg volt bent. Egy kis, galériás lakásról van szó, az akció nem a galérián folyt, hanem a padlószinten egy kényelmes, kihúzható kanapén. A fürdő igényes és szép tiszta, nagyon meg voltam elégedve a körülményekkel. Egyedül fogad, ami pluszpont nálam. Kellemes zen szólt, viszonylag nagy hangerőn, talán jazz volt, nem tudom.
  • Lány külseje:

    Rendkívül szexis, femme fatale kisugárzás, egy igazi "dög". Árad belőle az erotika, nagyon kívántam az első pillanattól kezdve. Arca karakteres, de szép, a képekkel megegyező, nem fog senkit csalódás érni. Ápolt fogak, fontos kritérium nálam. Már megfürödve várt, fincsi illata volt, és bársonyos bőre. Tetoválás van bőven, el tudok tőle vonatkoztatni, de illenek hozzá. A cickók csodásak, közepesen nagyok, természetesek, a bimbik az ég felé merednek, mint egy-egy kis Gagarin. Alkata teltkarcsú, ami leginkább a poci táján látható, a kombinéját nem is vette le, csak a cickókat tette szabaddá. Ezzel a kis eltakarós trükkel él, de semmi kivetnivalót nem találtam benne. Popsi feszes és szép, punci illatos és ápolt.
  • Action:

    Rég volt már részem ilyen fogadtatásban! Az ajtón belépve köszönés, majd azonnal lesmárolt szenvedélyesen, teljes beleéléssel úgy állva, kabátban. Azonnal felállt a répám, érezte, hogy itt bőven lesz keresnivalója. Úgy is lett.

    1-2 perc smaci után levetkőztem és megtisztítottam a kis testemet, visszatérve a tetthelyre ott folytattuk ahol abbahagytuk, érzéki csókolózással, de itt már a melleivel is aktívan foglalkoztam. Ezután elhevertem, és átadtam neki a terepet. Egy nagyon kellemes franciával kényeztetett, kérésemre lassan és érzékien, sok szemkontakttal. A nyelvét aktívan használja, és persze zsákosékkal is foglalkozott, ezt nagyon élveztem. Mélytorkos elemek nincsenek nála, de nem is éreztem hiányát.

    Utána én kóstoltam meg, megkérdeztem el tud-e menni, mert ha nem akkor nem strapálom magam túlzottan, de azt mondta majdnem mindig el tud élvezni, szóval bevetettem magam és néhány perc ügyködés után csípőjét kiemelve, nyüszítve elröppent.

    Hagytam neki egy pici időt pihegni, majd gumit kértem és missziben, oldalt fekve, valamint kutyusban jól megsoroztam a punciját. Kellemes volt, jól esett kicsit döngetni, de a szájában szerettem volna befejezni. Hanyattdobtam magam, és rákérdeztem a lenyelésre. Azt mondta alapból nem szokta, de ha kérik akkor semmi akadálya. Kértem. Ügyesen elvitt a csúcsra, hosszan és intenzíven élveztem el, érzésre emberes adag örökítőanyagot pumpálva a szájába, amit látványosan nyelt le. A vizuális élmény 100%-os volt. A nyelést úgy időzítette, hogy utána éppen el tudta énekelni az éppen játszott szám refrénjét. Aranyos volt.

    Miután kielégültem magamhoz vontam és összebújva pihentünk néhány percet, TP-nek nyoma sem volt. Beszélgettünk még, kellemes vele társalogni. Elsősorban a Brendával közös édeshármas lehetőségei érdekeltek, és meg kell mondjam ezt nem fogom kihagyni.
  • Elszámolás:

    A randi végén rendeztük, semmi gond nem volt. Fél órát töltöttünk együtt, az átlagos virágcsokrot vittem neki cserébe. Az órás programját a mai viszonyok között már kedvezőnek mondanám, de nem éreztem magamban az erőt még egy kanyarra.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes érzésekkel jöttem el, értékes kincsre leltem Amazon személyében. A hozzállása példaértékű, élvezi amit csinál.
Happy Massage