• Anetta Angel

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam egy vasárnap délelőtt, elsőre felvette és elmondta a részleteket. 2 órával későbbre beszéltük meg a találkozót. Nagyon rugalmas volt.
  • Megközelítés:

    Én BKV-val érkeztem, Deák tértől egy pár perces séta. Szokás szerint korábban érkeztem, megkerestem a házat, amit egyébként nem volt nehéz megtalálni. Majd egy kávézóban ütöttem el a találkozóig hátralévő időt.
  • Helyszín:

    Egy régi èpítésű ház földszintjén található a lakás. Az előszobába belépve levettem a cipőt és a kabátom, majd több helyiségen áthaladva bementünk a nappaliba, ahol a randi nagy része zajlott. Fürdő korrekt, tiszta, szokásosan többfajta tusfürdő, szájvíz, nagy törölköző.
  • Lány külseje:

    Anette egy zöld kis egyberuhàban várt, melltartó nélkül, ami már látni engedte a hatalmas melleket. Hozzá fekete combfix és magassarkú, és mint később kiderült fekete bugyi. Képeknek megfelel, talán a mellei még nagyobbak is mint a képeken.
  • Action:

    Miután bementünk a nappaliba elkezdtem vetkőzni amiben Anette is segített, vagy inkább néha akadályozott hiszen már itt elkezdtünk csókolózni, igazi nyelves csókokat kaptam tőle. Én is elkezdtem őt vetkőztetni előkerültek a hatalmas mellek, el is kezdtem velük foglalkozni. Ekkor rajtam már csak egy alsónadrág volt, és mivel lent már elég jól álltam jeleztem neki, hogy szeretném ha a szájába venne. Ő letérdelt elém, megszabadított az alsótól és elkezdett szopni. Nem finomkodott, elég mélyre engedte a farkamat a szájában. Néha én is ráfogtam a fejére és lentartottam a farkamat a szájában/torkában, de azért vigyázva, nehogy sok legyen neki. Elvoltunk így egy darabig, majd felàllítottam és magamnak háttal fordítva az ágyra löktem. Ő bepucsított előttem, megszabadítottam a bugyitól és így hàtulról kezdtem el nyalni a punciját, néha a fenekébe is belenyalva. De mivel újra szájában akartam lenni, lefeküdtem az ágyra és így is szopattam egy kicsit. Majd gumit kértem, amit szájjal helyezett fel és hátulról kezdtem őt dugni miközben előttem térdelt ez ágyon. Majd hasrafeküdt és így folytattuk. Mivel itt már az élvezés határán voltam, csak kis mozdulatokkal, lassan tudtam őt dugni. Majd váltottunk lovaglóba, ahol szépen meglovagolt, de itt már nehezen bírtam és mivel szopás közben akartam elmenni visszakértem magam a szájába. Néhány percig még kényeztetett a szájával, majd kérdeztem tőle, hogy elmehetek-e a mellére mire azt válaszolta, hogy a szájába szeretné. Mondtam neki, hogy oké, de látni szeretném ezért kinyújtotta nyelvét, elkezdte verni a farkamat és egy hatalmasat élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni majd elmentem leöblíteni magamat. Még maradt idő egy kis masszázsra és beszélgetésre, majd öltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban is látható és telefonon is elmondja. Érkezéskor adtam át az ajándék csokival együtt.
  • Összkép:

    Anette egy nagyon készséges lány, látszik rajta, hogy imádja a szexet. Nagyon kellemes egy órát töltöttem el vele
Happy Massage