• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Facebook stílusban én megböktem ő visszabökött. Előadtam, hogy mikor mennék, ő elmondta mikor lehet, így esett a választás egy szabad időpontra.
  • Megközelítés:

    Nagy csomópont mellett van a ház. A BKK szinte mindent felvonultat a metron kívül. A cím pontos a gps ismeri odatalál. A parkolás fizetős és ritkák az oszlopok, ahol leróhatja az ember a díjat, de a ház előtt van pl. .
  • Helyszín:

    Új vagy újszerű a lakás, tisztaság és rend van. A fürdő is higiénikus, tiszta, tusfürdőből nagyobb választék, mint a boltokban. A szoba pont elég ahhoz, hogy a hatalmas franciaágyat két oldalról megközelíthesse az ember, mégpedig kényelmesen.
  • Lány külseje:

    Wanda egy klassz csaj, a fényképek egyéb adatok valósághűen adják ezt vissza. Kedves személyiségét viszont csak személyesen lehet feltérképezni. Kifagyva kicsit izgulva érkeztem, mert a bejutáshoz szükséges infókat már engedtem a feledés jótékony homályába veszni, ráadásul a ház előtt jó nagy zaj volt mikor mondta. A korábbi ismereteimet felhasználva kiegészítettem a kapott info töredékeket, így a megfelelő ajtóban vártam a bebocsátásra. Belépve kellemes volt a nagy meleg, de muszáj is lett volna jól befűteni, mert Wanda éva kosztümben várt.
  • Action:

    Gyors öltözés és zuhany után már a szoba előtt találkoztunk puszit váltottunk és simiztünk, így érkeztünk a szobába. Mivel egyikünk sem vetődött le az ágyra, így Wanda felpattant velem szembe az ágyra és így ölelgettük csókolgattuk egymást, majd az ikreket is sorban a számba "kellett" venni. Mivel közben csiklandozni próbáltam, így büntetést érdemeltem, ami tulajdonképpen egy vad francia volt, úgy hogy én közben a kelyhét és környékét simogattam. Aki ismeri Wandát az tudja, hogy ezt nem lehet sokáig bírni, de nem is ez a cél. Gyorsan a csúcsra is jutottam. A tisztogatást követően, összebújva én az ikrek egyikébe kapaszkodva beszélgettünk és pihiztünk. Mikor már meg tudtam mozdulni és nem csak száj karatézni, akkor délnek vettem az irányt és minden jó alaposan megvizsgáltam, hogy milyen érzéseket vált ki Wandából. A kehely felső és később kiderült, hogy az alsó vége is rendkívül jól ingerelhető, de lehet a kettő közötti átszánkázás adja a csúcsra repítő kis pluszt, utána óvatosan kell mókázni, mert érzékennyé válik. A combján pihentettem fogaimat, ami viszont nagyon csikis volt, ezért inkább a fejemet szorította oda egy kicsit. Azt mondta most ő következik és rámvetődőtt. Eleinte annyira finom volt, hogy rögtön felrobbanok, de aztán megérezte, hogy mehet erősebben is, ennek hatására lassan, de biztosan közeledtem a beteljesülés felé. Gondolom a kardiológusok szép felfelé ívelő görbét láttak volna ez érzelmileg is így volt. Másodszor is a csúcsra jutottam, de mindig is szerettem volna a csúcs után még 4...5 másodperc franciát az extra érzékeny időszakban, de Wanda ezt is tudta, pedig nem árultam el neki. Tovább csinálta a franciát, ami hihetetlen nagy élmény volt. Utána mondtam is neki, hogy szuper volt, bár mozogni még egy-két percig nem tudtam. Mivel az időt kitöltöttük, így gyors zuhany, fájó búcsú lett a vége.
  • Elszámolás:

    Alapóradíja a pesti átlag lassan már szinte alacsony lesz. Érkezésemkor kérésemre elrendeztük.
  • Összkép:

    Wanda egy igazi csupaszív Duracell nyuszi. Érdemes hozzá rendszeresen járni, kisimul az ember ( vagy behorpad :-)))) ).
Happy Massage