• Tesla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kapcsolatfelvétel email-en történt .Itt megbeszéltük az apróbb részleteket,később itt küldte el a címét is.A végleges időpont telefonon került megbeszélésre.
  • Megközelítés:

    A helyszín jól megközelíthető,GPS egyből odavisz, a ház előtt volt is szabad parkoló.BKV-ról nem tudok nyilatkozni,mert kocsival mentem :) ,de ahogy vezetés közben láttam 100 m-en belül van buszmegálló.
    Nem a XXI.kerben van a helyszín,de ez hamar kiderült,így számomra nem okozott gondot a XX.kerületi helyszín sem.
  • Helyszín:

    Egy 4 emeletes kívülről kicsit talán szebb napokat is megélt lakótelepen van a helyszín,bár engem ez annyira nem zavart ,hisz a lényeg úgyis belül van...
    A 4 emeletre(lift nélküli ház) már a lépcsőről felérve (a szembe lévő ajtó az övé) látszik,hogy egy igényes lakás fog belül fogadni.Így is lett, egy kis otthonos ,melegséges garzon kuckó fogadott bent.Finom illattal és sejtelmes megvilágítással.
    Mivel kis lakás így a zuhanyzó sem túl nagy,de el lehet benne férni.Többféle tusfürdőből lehet válogatni,valamint szappan is van ha valaki azt kedvelné jobban.
    Törölköző kikészítve rajta egy apró ajándék cukorka ami ugyan nem nagy dolog ,de mégis egy plusz pont.
    Szájvíz eldobható pohárral valamint rágó és Tic-tac is található a polcon.
  • Lány külseje:

    A hölgy nagyon csinos és szexi,szép arcú,nekem nagyon bejött ,főleg ,hogy ilyen az ideálom .Kedves ugyanakkor nagyon jókedvű,jókat lehet vele csevegni is.Alakját meglátva a sejtelmes ruciban is már egy nagy vágykeltő élmény volt.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdés után belépve már lepeljétől megszabadulva várt rám.Nagyon szép alakú és méretű fedetlen mellei látványára már beindult a fantáziám...kérte olajozzam be az ikreket,amit nem kellett kétszer kérnie.
    Hátmasszázzsal kezdtük,nagyon jól masszíroz .Ezt már máskor is kipróbáltam,hisz belépés után derült ki,hogy mi már találkoztunk,igaz akkor csak masszázsra mentem egy XI.kerületi szalonba ,alakja és idomai már akkor nagyon tettszettek :)
    Szóval masszázs közben néha-néha azért a kezecskéje izgatólag eltéved ,hogy éreztesse veled,hogy jön itt még más is .
    Majd kezeit felváltotta melleivel és így kezdett csúszkálni rajtam ami nagyon finom érzés volt,nem kapkodva,nem sietve.
    Egy idő után kérte,hogy forduljak meg,hogy úgy is tudja folytatni a csúszkás kényeztetést.Fordulásom közbe megszabadult a maradék falatnyi ruhájától is.Ennek nagyon örültem hisz ismét láthattam azt a felejthetetlen alakját és azért is persze ,mert nem zárkózott el attól,hogy simogassam itt-ott.Aminek meg is lett az eredménye,de ez már maradjon az én titkom.
  • Levezetés:

    Fordulás után cicivel és kézzel is nagyon finom kényeztetést kaptam,időnként meg-meg állva mikor érezte,hogy nagyon közel a végem.
    Végem végül finom kezecskéi között lett .
  • Elszámolás:

    Azt kaptam amit megbeszéltünk, illetve azt a helyszínen is elmondta,hogy egyébre nála nincs lehetőség.Elszámolás előre történt,valahol én ezt meg is értem a mai világban,így nem volt problémám ezzel.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudnám ,mert nagyon korrekt és kedves.Amit előre megbeszéltünk az úgy is volt...sőt .Az ott töltött időnek imádtam minden percét és szinte biztosan vissza fogok menni hozzá ,mert ő nem az az unott legyünk már túl ezen az órán hölgy aki gyorsan kiveri és kész....
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-12-01 18:58:24
Happy Massage