• Bunny_WEBCAM

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Bunny_WEBCAM reagálása

    Szia kdaci! Köszönöm az értékelésed,igaz ezt akkor írtad amikor még itt nem hirdettem. Gyere máskor is! Pussz

  • Egyeztetés:

    A másik oldalon találtam hirdetésére. Először Viberen írtam neki, pár percen belül elküldött egy részletesen sablonválaszt, pár dologra rákrédeztem, ezekre már ő válaszolt és nem csak másolt szöveget kaptam. Megbeszéltünk egy találkát délutánra, azért fel is hívtam előtte egy órával, hogy halljam a hangját is, kedves volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, kis eldugott utcában egy tömbházban van a lakása. Parkolás nehézkes, mert kevés hely van, pláne hétvégén, de szomszéd utcákban találtam helyet, ami ilyenkor természetesen ingyenes, hétközban azonban fizetős.
  • Helyszín:

    Pici lakás, tiszta és rendezett. Egyedül fogad, itt is lakik, jól felszerelt, igazából tökéletes erre a célra is.
  • Lány külseje:

    Alkata az a "tankönyvi" körte alak. Nagy formás hátsó, pici mellek. Egyáltalán nem vékony lány, ez az adataiból is kiderül. Nekem ennek ellenére is tetszett. Arca karakteres, de egyáltalán nem csúnya. Testén számos tetoválás van, én nem kifejezetten szeretem a tetovált lányokat, picit zavart is, de hamar feledtetni tudta.
  • Action:

    Amit nyújt az a pornós és a barátnős hibride. Elején csókkal indítottunk, rendesn érzéki nyelves csókok, jó hosszan. Jól össze is kent a piros rúzsával :D Lefektetett a hátamra, majd eltűnt odalent. Mikor lenéztem azt láttam hogy már koppan is az orra a hasamon, eltüntette teljesen a farkamat. Ez igazi mélytorok volt. Rámnézett mosolyogva és azt mondta nyugodtan foghatom a fejét is, ha szeretném. Hát mondom miért is ne? Enyhe öklendezésig lehetett csinálni, úgy látszott izgatja is a dolog. Nem akartam elmenni még, ezért cserét javasoltam, elkezdtem nyalakodni, de már eléggé felizgult a kicsike, szinte tocosgott odalent. Megkért, hogy ujjazzam meg gyors tempóban, azt szereti. Én megtettem, amit tudtam, láthatóan élvezni, kéjesen nyögött, de el nem ment. Gumi húzás után misszionárisuban kezdtük, csókolóztunk végig, lehetett keményen tolni neki élvezte rendesen, pár perc után el is ment. Váltottunk kutyába, fenomenális látványt nyújtott a hatalmas feneke, kérte, hogy ne kíméljem, jó csattogósan toltam is neki. Pár perc után leálltunk és átrakta popóba. Könnyen befogadott, és néhány mp kezdeti óvatos tempó után itt is mehetett, ami a csövön kifér. Nagyon szerettem volna a szájába élvezni, de a látvány, a hangok amiket kiadott és az érzés annyira jó volt, hogy hatalmas élveztem a gumiba pár perc után. Hagyott lenyugodni, majd szépen levette a gumit, megötölgetett és üdítővel kínált. Megköszöntem, pár percig beszélgettünk, majd éltem az ismételt zuhanyzás lehetőségével. Felöltöztem és búcsút vettünk. Fél órára jelentkeztem, de kb 45 percet voltam nála.
  • Elszámolás:

    A jelenlegi átlag alatt van, ráadásul egyedüli extra a popó volt, de még ezzel is épphogy elérte az átlagot, minden más benne volt az alapban. Mindezek tetejébe ő is élvezi a dolgot, egyáltalán nem volt semmi gépiesség vagy ehhez hasonló benne. Megérte az utolsó fillérét is.
  • Összkép:

    Aki nem a cicababa lányokat szereti, hanem egy korrekt, és profi ámde mégis amatőr leányzót keres mindenképpen tegyen vele egy próbát. Egyetlen negatívum talán, hogy ritkán elérhető, ennek oka, hogy van rendes "civil" állása is, így ehhez igazodva tud fogadni.
Happy Massage