• Flora Lingam

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, másodszori próbálkozásra felvette. Vele beszéltem, eléggé elfoglalt, de a második időpont javaslatom már megfelelt.
  • Megközelítés:

    Parkolni elég könnyű, közel találtam helyet. BKV-val is biztosan könnyű odamenni, szerintem két perc séta lehet. Sokaknak ismerős lehet a hely, régóta járok oda.
  • Helyszín:

    Hangulatos többszintes lakás, tökéletes állapotban, mindenütt tisztaság. A fürdőben hatalmas sarokkádban lehet zuhizni, rengeteg tusfürdő, szájvíz stb. nem ragozom, nem tiszálkodni mentem. A szobában masszázspad és tatami. Puha törölköző előtte-utána ahogy kell.
  • Lány külseje:

    Nincs arcos képe, de nem ért csalódás, gyönyörű fiatal lány fogadott, fekete bugyi-melltartó kombóban. De először nem is tudtam igazán szemügyre venni, annyira megigéztek a csodás zöld szemei. Mikor lejjebb tudtam nézni, formás, tenyérbeillő ciciket láttam, lejjebb pedig lapos hasat és hosszú szép combokat. De az igazi élmény akkor jött, amikor megfordult és megláttam a fenekét! Igazi fantasztikus brazil popsi, ahogy ment előttem arra gondoltam, hogy ha beletenném a nyelvemet, beszélni is tudna.
  • Erotikus masszázs:

    Húztam is azonnal fürdeni, megkértem, hogy a fogadócuccában várjon. Mikor visszatértem, háttal fordítottam, letérdeltem mögé és lassan lehúztam a bugyiját, miközben a csodás kemény fenekét csókolgattam. Javasoltam, hogy a tatamin folytassuk, lassan, izgatóan levette a melltartóját és letérdelt a tatamira. Én is letérdeltem vele szemben és elkezdtem csókolgatni és nyalogatni a gyönyörű ciciket. A bimbók kihegyesedtek és ő finoman simogatta a fejemet. Hanyatt fektettem és elkezdtem felfedezni a testét. Csókolgattam a hasát, miközben gyengéden simogattam a puncit, először kívülről, majd a csiklóját is egészen finoman. Sóhajtozni kezdett, én pedig a hasáról elindultam dél felé, míg végül eljutottam az addigra már széttárt lábak közé. Egészen lágyan nyalogattam a csiklóját, majd ahogy a sóhajtozás erősödött, kicsit gyorsabb tempóra váltottam. Egyszer csak hangosabb lett, összerándult, a combjaival szorította a fejemet, végül pedig eltolta magától és csak feküdt behunyt szemmel. Kis idő múlva felült, az olajért nyúlt és kérte, hogy kenjem be. Örömmel engedelmeskedtem, főleg a cicikre koncentrálva. Ezután kezdődött a csúszkamasszázs, ahol kicsit elveszítettem a fonalat, mindenfelé siklott rajtam, a farkam volt a cicik között, a hasán, feltérdelt és a csodás popsija vájatában is siklatta. Itt majdnem végem lett, de valahogyan kibírtam.
  • Levezetés:

    A csúszka után elhelyezkedett a lábaim között és kezdetét vette a lingam. A kezei ott voltak mindenütt, a farkamon, a golyókon és lejjebb is. Közben a szemembe nézett és mosolygott. Többször elvitt a csúcs közelébe, aztán visszahozott. Végül megadtam magam, behunytam a szemem és átadtam magam az érzésnek. Régen élveztem ekkorát, mint Flora kezei között. Utána még finoman simogatta a farkamat amíg elernyedtem. Megtörölgetett engem és magát is, azután mikor magamhoz tértem, mentem fürdeni.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, nekem az egész extra volt. A telóban megbeszélt összeget kérte, többet adtam.
  • Összkép:

    Úgy éreztem, hogy kifacsartak és mégis könnyedén lépkedtem. Csak mosolyogni tudtam. Biztos, hogy visszatérek, ezt szeretném újra átélni. Köszönöm Flora!
Happy Massage