• Lili

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam 10 körül, 12-re már volt is időpontja. A telefont ő kezelte, kedvesen tájékoztatott a technikai részletekről.
    Kicsit halk volt - gondolom a diszkréció miatt a lakásban, ahol ketten dolgoznak, de azért lehetett érteni, ha fülel az ember.
  • Megközelítés:

    Cím pontos, kocsival GPS odavisz, parkoló van jó sok (gondolom mióta bezárt a Magic Burger, kevesebben lepik el az utcát). Villamostól/busztól azért kell egy kicsit sétálni.
    A házak számozása elég fura, de szerencsére az utcán ki van táblázva, hogy melyik melyik épület.
  • Helyszín:

    Lakás szép tiszta, fűtéssel nem spórolnak. Az egész lakást ellepi az illatosító, viszont nekem nem tűnt tolakodónak.
    A fürdő higiénikus, tiszta, a törölköző közepes méretű (vagy én vagyok nagyon nagy), az ízléses hajtogatásába is fektettek energiát. Tusfürdő van elég, a kád/zuhanyzó is jó állapotban van. A Listerine-ben már csak kb. két adagnyi volt érkezésemkor, de a vége-zuhanyra már egy kisangyal újra cserélte. Kellemes méretű papírpohár is volt kirakva hozzá (apróság, de sokkal kényelmesebb volt ez a decis papírpohár, mint a feles műanyag, amivel találkozni szoktam).
    Szoba közepes méretű egy jó nagy ággyal, vele szembe tükörrel. Kellemes zene szólt, illetve itt volt megtalálható az illat forrása is. Ez utóbbinak elég fura hangja volt, a masszázs rész alatt nem tudtam eldönteni, hogy Lili rágózik-e, de nem: az illatosító adta ki a hangot :-)
  • Lány külseje:

    Lili gyönyörű fiatal lány, lehetetlen nem észrevenni az óriási melleit. Alakhja tökéletes, szép kerek fenék, sima bőr - hibátlan.
    Egy kis rózsaszín csipkés felsőben és bugyiban fogadott, de ezeket a fürdés után gyorsan le is dobta, a masszázs már teljesen meztelenül történt.
  • Erotikus masszázs:

    A programot a masszázs indította. Nekem tetsző módon a hát simogatásával kezdett - bíztam is benne, hogy hamar a lényegre térünk, de végül megtalálta a lábaim is. Sebaj, szeretem a nyugtató masszázst felvezetésképpen. A masszázshoz kérdés nélkül krémet használ, így hagytam - ha volt is olaj, ami nagy fétisem, keverni már nem akartam.
    A masszázs alatt nem volt túl beszédes, benyúlásokkal sem törte meg a felvezetést. Egy ponton kellemesen a hátamhoz simult a csodálatos keblekkel és a forró testével, de ez nem tartott sokáig - hamar visszatért a védli masszírozásához.
    Fordulás után volt egy kis belső comb masszázs, de ez már főleg a felvezetés része volt.
  • Levezetés:

    Az átlagosnak mondható felvezetés után a lingam meglepően intenzívre sikerült. A gáttal és a zacsival nagyon szakszerűen foglalkozott - milliméterekre volt attól, ahol a golyóimnak már fájt volna, de mindig megtalálta azt a pontot, ahol az erős, intenzív masszázs a legizgatóbb volt.
    Egy ponton letudta a kis ölelkezéssel összekapcsolt kötelező csókot, majd visszatért a lingamhoz: ez a rész inkább kellemes izgalomfenntartó húzogatásnak tűnt - eme célját elérte, bár én közben azon gondolkoztam, hogy vajon mikor jön el a franciás rész. Ennek a közepén megkérdeztem, megsimogathatom-e én is kicsit, ebből lett még egy kis ülve ölelkezés, pár puszi és cici simogatás, de a cici valószínűleg nagyon érzékeny, mert ahogy én hozzáértem ő is odakapta a kezét. Ezután visszafeküdtem a hátamra, és hagytam, hogy tovább ténykedjen.
    A franciára várni kellett egy kicsit, de egy idő után a szájával is megtalált, miközben a kezével továbbra is az izgalmi állapot fenntartásán ügyködött. Az első próbálkozások a csókra emlékeztettek, azaz mintha a kötelezőt akarná letudni, de ahogy lassan elindultam a csúcs felé úgy a francia is egyre intenzívebbé vált, majd óriásit élveztem a szájába. Egy kis öklendezés után gyorsan eltakarította a romokat, adott egy szájra puszit és megkérdezte letusolnék-e még, mire igennel feleltem.
  • Elszámolás:

    Az alap szerintem kicsit az átlag felett van, és ebben az adatlap tanulsága szerint van franciás kényeztetés. Extrákból lehet válogatni, és csókot kértem, illetve szájba élvezést. Beszélgettünk kicsit az ujjazásról, ami gumiban történik, így inkább lemondtam róla. Talán mélytorkot és láberotikát említett még.
    A csók az pár szájrapuszi volt (bár próbálkozott, ezért a nyelvét kidugta). Lehet, csak én nem voltam szimpatikus, de szerintem korrektebb lett volna, ha nem ajánlja fel. Az NF lassan érkezett meg, de a VSZ az kellemes volt.
  • Összkép:

    Lili egy nagyon csinos lány, a programnak viszont megvannak a magas és alacsony pontjai. A lingam kifejezetten jó volt és az orgazmus is. A csók jobb lett volna, ha nincs, illetve volt pár periódus, amikor azt éreztem, hogy csak túl akar esni rajta. Szóval elég vegyes az összkép.
Happy Massage