• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itteni hirdető hölgyemény becsillagoztam és telefont ragadtam. Talán elsőre fel is vette roppant kedves készséges hangon és megbeszéltünk egy 28. ára egy randevút, meg is érkeztem az akkor megbeszélt időben telefonálok hát senki nem vette föl, hívtam párszor semmi, írtam sms-t hazamentem. Úgy egy órára rá hívott hogy lemondtam a randit hazament... mondom kizárt ... mivel mindketten meg akartuk a saját sms-einket mutatni így megbeszéltünk egy másnap 15.00 . Másnap már minden remekül sikerült és bejutottam a tetthelyre .
  • Megközelítés:

    Szabályos parkolást nem sikerült, ismét szabálytalanul álltam meg - most szerencsém volt - se cetli se kerékbilincs - de parkolást.
  • Helyszín:

    Célnak megfelelő modern apartman, kedves munkatársnőkkel. Fürdő megfelelő volt, szájvíz meg minden , látni lehetett sűrűn van használva.. Törcsi ágy szoba tiszta szintén.. ágy nagy méretű jó matraccal, ideális tetthelynek mondanám.
  • Lány külseje:

    Valóban ő van a képeken talán pár kilót felszedett Arca szép szája most lett feltöltve 2 hét múlva lesz ideális..Hosszú barna haj jó fenék : dekoratív csajszi. Valami szexi dresszben fogadott, csinosnak, dögösnek mondanám az első külső benyomásra. Cicije nem túl nagy de Imádnivaló :) Én mondtam is időm felét lehet a cickók puszilgatásával fogom tölteni. Bőre finom tapintású kellemes illatú. Szemüveget viselt ami szintén jól áll neki, de én azért kicsit leszedettem, hogy megnézzem milyen szemcsi nélkül, baromira tetszett.
  • Action:

    Én szeretem az ismerkedős randikat bírom a gyengéd érintéseket és imádok úgy is simogatni és puszilgatni. Fürdés után törölközős fedésben az ágyra huppantam hasra. Mellém feküdt egy ízben megszabadult a fölös textiltől. Nem túl sokára meg is kérdezte bekukkantson e a lában közé...mivel nem vagyok kapkodód mondtam feküdjön csak mellém, kicsit dumáljuk simogassuk egymást. Kiderült hogy a csók a kiírás ellenére nagy bánatomra nem lehetséges ez kicsit rosszul érintett de összeszedtem magam.
    Megkértem masszírozzon egyet és kaptam egy nagyon finom teljes hát masszázst. Mivel telt múlt az idő engedtem a nyomásnak és lenézett a lábam közé és kezelésbe vett. Remek technikája mély torkos adottsága igen kellemesen meglepett ezért úgy döntöttem hagyom hogy így végezzük be NF ben. A francia terén azt kell mondjam kimondottan remek élményt kaptam.Hagyva némi időt a csúcs utáni relaxációra , sikerült egy közepesen hosszú NF - el befejezzem. Nekem teljesen jó volt így első felvonásra. A stílusra végül azt mondanám az elején kicsit távolságtartó a végén egész laza közvetlen intelligens , beszélgetésre érdemesnek, és egész idő alatt figyelmes és készséges volt. Idő végén tisztogatás jött volt nedves törlőkendő ami a kedvencem ilyenkor. Nem volt készséges a kölcsönös szimpátia megléte , meg is beszéltük nemsoká arra járok újra.
  • Elszámolás:

    Az óradíj ki van írva ami az átlag felett van némileg , ami engem nagyon nem hatott meg csak a csókot hiányoltam kicsit mondtam is le kéne azért szedni ha már ez nem elérhető.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam vele nem teljesen úgy mint gondoltam de ez ebben a remek dolog, hogy nem kiszámítható az első találkozás kimenetele. Jó csaj az NF terén remek tudással, jó technikával, és igen mély torokkal.A többiről a következő randi után tudok bővebbet írni.
Happy Massage