• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Köszönöm a pozitív visszajelzésed.😊 Nagyon élveztem a társaságod és remélem làtjuk még egymást a közel jövőben.🤗 Csókollak 💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk csütörtökön egy hétfő déli időpontot. Mindent tisztáztunk, semmi nem változott, valószínűleg vele beszéltem. Sms-ben kértem, hogy ne legyen rajta parfüm, mert utána a feleségemmel fogok ebédelni. Ennek eleget is tett.
  • Megközelítés:

    Marina part. Metró van, de kicsit macerás a felújítás miatt, én ide autóval szoktam érkezni, Domi utcájában elég jól és elég olcsón lehet parkolni.
  • Helyszín:

    Egy viszonylag új lakás annak minden tuéajdonságával. Mi egy olyan szobában voltunk, ahol egy hatalmas francia ágy volt hangulatvilágítással, halk, lassú zenével. Tükör is volt a mozizáshoz. Tusfürdők voltak páran, a férfias illatokból.
  • Lány külseje:

    Domi külseje egészen hibátlan. Azt a hölgyet kapod, akit a fotókon látsz. Aki a privát életedben sose jött össze. Sehol egy csepp felesleg, kemény, domborodó popsi, valami egészen brutális mellek, olyanok, amiket itt csináltatni szoktak, csak az övé saját és emiatt nincsenek benne a természetellenes keménységű itt-ott lógó tömlők. Az enyhén pillangós punci nem látszik még a fotókon. És az elég erősen kisminkelt arc. Olyan ribancosra. Mondtam is neki, hogy ilyen kéjsóvár tekintettel régen találkoztam. A borítóképen látható szettben fogadott, melltartó, tanga, combfix.
  • Action:

    A fürdés után állva ismerkedtünk. Domi jól csókol, de nem viszi túlzásba ezt, magától nem kezdeményezi. Megbeszéltük, hogy ő inkább adni szeret, mint kapni, kis fiatalka... A melltartó hamar lekerült, simogatások itt-ott, kis dumcsi és Domi már térdelt is előttem a szájában ki-be csúszkáló farkammal. Engedtem neki egy kicsit hadd melegedjen, néha összefogtam a haját, rátartottam, megemelve a szerkezetet leküldtem a golyókhoz, újra be a szájába stb. Közben próbáltam minél többször elérni a melleit egy kis ihletért illetve rá-ráfogtam a nyakára. Lehajoltam hozzá egy-egy csókra, majd ledöntöttam volna a földre, de aztán nevetve inkább az ágyat választottuk a folytatáshoz.
    Domi kényelembe helyezte magát, a hátán fekve szétterpesztette a lábát és nagyon lassú ritmusban kényeztetni kezdtem. Az az igazság, hogy ezt élveztük mindketten. Az aktus során kiderült, hogy ő csak úgy tud elmenni, ha szerelmes (mondom nagyon fiatalka), de azért elég szépen nedvesedett a kis puncika a játéktól. Ami nekem is örömet okozott - szokés szerint - mert néha felpillantottam, hogy micsoda darabot nyalok, közben alányúlok és megemelem, szorítom a fenekét, felnyúlok a bimbóihoz, nézem, ahogy a kifestett körmeivel a csiklójához közelít, de nem nyúl bele a munkámba, meg bírja állni.
    Egy jó negyedórás ténykedés után fordultunk. Igazság szerint nem emlékszem hogyan, de Domika szopott egy kicsit engem és nekem egyre nehezebb mostanában átkérni a farkamat egy mohó szájból egy gumiba, de ezt a lányt mindenképpen a magaméva akartam tenni úgy is. Szemből kezdtünk. Egy pillanat alatt el tudna menni az ember, ahogy látja ezt a gyönyörűséget kiterítve maga előtt, nézi az arcát, a ringó hibátlan melleket, érzi a két vádlit a kezében vagy a talpait a mellkasomon megtámasztva és közben le tekint, ahogy a puncikában jár ki-be a fallosz. Csak telhetetlenek vagyunk és mindent ki akarunk próbálni. ezért Domit négykézlábra rendeltem a tükörrel szembe és miután belenyaltam a bepucsított puncijába, be toltam neki a cerkát. Kúrtam őt egy kicsit így. Néha rámpillnatott a tükörben, ide-oda helyezte a haját. Amíg járt benne a farkam, nagyon finoman követte a mozdulatokat és végig halkan nyögdécselt, már-már hihető módon, annyira jó ritmusban és hangerővel csinálta.
    A gumit lekaptam és gyorsan Domi másik végénél teremtem, mert amíg dugtam, addig végig azon járt az eszem, hogy miért nincsen a farkam a szájában :) Domi az oldalára feküdt és úgy szopott tovább lendületesen miközben és nagyon lájtosan ujjaztam és fogtam ahol értem. Az utolsó jelenethez Domikát 69-be kértem, ami egy perc alatt átalakult abba a pózba, hogy ő ül az arcomon, én próbálom még egy kicsit izgatni őt a már működő mozdulatokkal, jobb kezemben a feneke, bal kezemben melle ő pedig vadul kiveri a farkamat. Hát így.
  • Elszámolás:

    Én az elején letettem a komódra, de végig ott maradt. Extrát nem vettem igénybe, nála ez az alap.
  • Összkép:

    Domi egy nagyon kedves, odaadó, vendég centrikus lány. Nagyon hibátlan teste van, az az igazság, hogy óriási öröm ezt a testet birtokba venni, ha egy unott tuskó lenne, akkor is felállna a legtöbb maki cerkája, főleg a fiatalabbaké. Nem szabad elfelejteni, hogy egy nagyon fiatal lányról beszélünk, akinek a korához képest nagy tapasztalata van. Nekem a 100%-os kémiához az hiányzott csak, hogy jobban szeretem azokkal a hölgyekkel az együttlétet, akik ilyenkor a maguk örömét is keresik. Ami persze nem lehet könnyű...
Happy Massage