• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága. Köszönöm neked kedves szavaid.😊 Én is jol éreztem magam veled.😊Várlak vissza nagy szeretettel😊 Csók💝

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mar majdnem lemondtam róla hogy felveszi, amikor mégis, elsőre sikerült. Rutinosan mindent lehetőséget és szabályt ismertetett, kezdő makktársaknak sem okozott volna gondot az eligazodás. :-)
    Összességében pár perc alatt ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Marina part, autóval mentem, parkolni könnyen lehetett, a ház előtt közvetlenül is volt heky, nem is drága. Metrótól 5 perc séta lett volna.
  • Helyszín:

    Lakás tökéletes állapotban, újszerű, minden szempontból alkalmas.Elvileg egy barátnője dolgozik még a lakásban, ott tartózkodásom alatt nem tette, es valamikor hangtalanul távozott, létezéséről csak Dominika elmondásából tudok.A hely alkalmas két hölgynek is, szerintem akkor sem lett volna gond ha ő is rendel ugyanezen időben.
  • Lány külseje:

    Naaaaaaagyoooon rendben van. Képek róla készültek, frissek, amikor előtted térdel az ágyon pont úgy látod mint amint a galériában. Arctakaras sem jelent semmi rosszat, nyilvánvalóan csak a diszkréció miatt van rá szükség.Darázsderekú, fiatal feszes lány. Imádnivaló a feneke, a cickói, méltathatnám hosszan, röviden 10/10, és nézzétek meg a képeket, pont olyan.
  • Action:

    A kötelező fürdő látogatás után a kis szobába toppanék, és elterültem az ágyon. Hanyattfekve a kezeim a tarkómra téve vártam hogy közelebbről is megismerkedjünk. Célzatosan az elsődleges nemi jellegem felé vette az irányt, és egy igen kellemes franciás kényeztetésben részesített. Hamar kedvet kaptam ahhoz hogy a csinos fehérnemű szettjétől megszabadítsam, és kezeim felfedező útra indultak míg újrakezdődött a nyelvlecke. Nehogy baj legyen, megkértem hogy feküdjön hasra, és én pattantam nyeregbe. Amikor a feszes fenekéről irtam, ez a kép villant be, ahogy két kézzel markoltam, és elbűvölten néztem a ki-be csússzanó farkamat. Pár perccel később megkértem hogy cseréljünk helyet, lovagoljon ő is. Hát itt az első domborulataival kötöttem közelebbi barátságot, pont passzoltak a tenyerembe. Talán túl sokáig élvezkedtem így, és a harmadik pózra, a kutyusra már loghadni kezdett a lelkesedésem. Közös erővel életre csiholtuk, kézzel és az isteni szájával is segített, és el is tüntette az utód jelöltek millióit. Hosszan beszélgettünk búcsúzóul, mialatt folyton fogdostam, ő pedig simogatott közben, igazi barátnős szex utáni lustulás volt, erre volt szükségem. Megyek máskor is....
  • Elszámolás:

    Kicsit elvarázsolt állapotban elfeledkeztem az elszámolásról, távozáskor végtelenül udvariasan hívta fel a figyelmem erre a nem elhanyagolható körülményre. Az előzetesen telefonban említett csokor volt nálam, extraától bekészívte, utólag adtam át.
  • Összkép:

    Már most hianyzik, biztosan visszamegyek, vannak további terveim vele. Ertelmes, kedves, odaadó, és mindenhol feszes.
Happy Massage