• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetes gyors volt es hatekony: telefonon elsöre felvette a telefonos kisasszony, aki tajekoztat a lehetösegekröl (rosszul - lsd. lent), az arakrol es a cimröl. Aranyos, kedves es hatarozott, rögtön talaltunk megfelelö idöpontot es kb. egy ora mulva mar ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedesi kánaán, villamos es busz is megall a közelben. Parkolasi armageddon, hiszen a Kondorosi/Fehervari ut frekventalt resze. Türelem es idö kell a negykerekü letamasztasahoz. A waze pontosan jelöli a helyszint ami egy sarokepület pontosan a benzinkuttal szemben.
    Az ajtoban megkapod a kapukodot es mar repülhetsz is felfele liftel vagy a sportosabb urak lepcsözhetnek egyet a csucsra.
  • Helyszín:

    Uj epitesü epület, ujepitesü lakasa, amin latszik, hogy jo ideje erre a celra szolgal. Szeretnem leszögezni, hogy nem lakas-nezöbe mentem es mindenkinek mas az igeny szintje. Engem nem erdekel a kupi (volt) vagy ha egy lakas lelakott (a fürdö ebbe a kategoriaba tartozik) de ha egy fürdö nincs rendesen kitakaritva, azt utalom. Gombas a fuga mindenhol, por es haj elkenve a padlon, a fürdöfüggönyröl meg ne is beszeljünk. A zuhanyrozsa mindenhova vizel, all rajta a vizkö, nedves a kilepö cserebe legalabb csak kevesse büdös a szaraz törülközö. Ez nem hinnem, hogy az ott dolgozo lanyok hibaja lenne, egy takaritonö egy ilyan forgalmu helyen böven beleferne. Az "action room" kicsike, egy matrac leteritve valamivel - ki tudja hanyadik kan nyujtozik el rajta - egy szekre tudsz pakolni, zene a telefonrol szol. Aki füstölöre es buddha szoborra (LOL) vagyik, csalodni fog.
  • Lány külseje:

    Na vegre valami, amiröl pozitivan lehet nyilatkozni! Kepeknek tökeletesen megfelel. Gyönyörü test, bombasztikus cicik, igezö popsi. Arckitakarastol nem kell felni, helyes az arca inkabb a szomszedlany tipus. Böre hamvas, stilusa visszahuzodo, nehezen oldodik de lehet vele beszelgetni. Trening alsoban es valami felsöben fogadott, erezhetö volt, hogy eppen elöttem erkezett.
  • Erotikus masszázs:

    Korrekt szeretnek vele es magunkal lenni ezert itt sok mindent nem pontoztam. Masszazsrol itt szo sincs. Kremes simogatasrol igen. Erotikarol szo sincs. Szep latvanyrol igen.
    Az elejetöl fogva egy kettöseg volt bennem, csodalatos lany de vagy utalja amit csinal vagy semmi kedve hozza. Lehet, hogy egyik sem, de amit kaptam az az erotikatol olyan tavol volt mint Mako Jeruzsalemtöl. Kremes simi, kis beszelgetes a semmiröl es kb 15 perc mulva a "fordulhatsz" vezenyszo. Egy orara mentem.
  • Levezetés:

    Es itt akkor alljunk meg egy pillanatra es pillantsunk ra az adatlapra: a vallalasok es a "papiron" szereplö lehetösegek teljesen elteröek, es nem pozitiv iranyba. Telefonos kisasszony egyetlen extrat emlit, a NFVSZ-t, ez a helyszinen mar nincs. Francia igy vagy ugy sincs, csok... ugyanmar! DE van kölcsönös francia, melyet egy borostas de helyes tini puncin lehet gyakorolni. Fantasztikus egy ilyen gyönyörü testet csokolni es kenyeztetni. Visszajelzesre ne nagyon varj, inkabb eltüri mint elvezi. Igazabol ha en megkerdezem mit szeret es mit hanyagoljunk es ezt többször is a szeansz alatt, akkor jogosan varom el, hogy öszinte legyen, es igy az egesz együttlet neki is komfortosabb legyen. Ez nem törtent meg.
    Amikor nyelves tenykedesem allitolag orgazmussal zarult - ugyanmar! - en jöttem. Kezimunka következett, franciarol szo sem esett, olajat kaptam, majd egy erös közepes - elnezest a kifejezesert - faszverest. Ami kellemes volt, hogy a szemembe nezett neha közben.
    Az mentette meg az egesz szürrealis helyzetet, hogy en alapbol lazan kezeltem a szituaciot, masreszt Dominika teste eszmeletlenül kivanatos.
    Elelvezes utan WC papiros romeltakaritas, vissza az undorito fürdöbe es balra el.
  • Elszámolás:

    Belepestöl kilepesig 42 perc telt el.
  • Összkép:

    Igyekeztem, hogy korrekt modon atjöjjön az "elmenyem". Dominika egy gyönyörü, fiatal es kivanatos lany. A helyszin olyan amilyen, ez nem az ö sara. A szolgaltatasok hianya erzesre szinten nem csak rajta mulik.
    Nagyon vagytam ra es tenyleg egy elmeny volt egy ilyen szep lannyal együtt lenni, de minden mas hianyzott, igy nekem ez egy egyszeri alkalom marad.
  • Webi megjegyzése:

    Mivel jóként küldted be az egyértelműen lehetne jobb beszit alapból nem jár érte prémium nap.
Happy Massage