• Tera

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap kerestem, könnyen elértem. Kedvesen tájékoztatott, majd másnapra beszéltünk meg egy délutáni időpontot. Délelőtt még megerősítettem az érkezésem. A címre megérkezve pedig megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Megközelítés:

    Villamos egy rövid sétára van, parkolás szerintem a környéken nem egyszerű, nem is próbálkoztam vele. A Corvin Plázától egy rövid séta és ott fedett helyen parkolhatok.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű társasházban látogattam meg. A lakás tiszta, szépen berendezett. Többen is dolgoznak ugyanitt, de senkivel nem találkoztam. A lányok ügyesen kezelik a vendégeket. A szoba ugyan elég kicsi, de ez nem okozott problémát. A fürdő is szép tiszta, rendben tartott. Megvan minden szükséges kellék.
  • Lány külseje:

    Tera végig kedves volt, de egy kis távolságtartást éreztem az elején ami nem meglepő, hiszen először látogattam el hozzá. Egy órát maradtam aminek végére szerintem mindkettőnknek sikerült feloldódni.
  • Action:

    A fürdés alatt az előszobában várt, majd visszakísért a szobába. Ekkorra a kisköntös lekerült és hamarosan követték a fehérnemű darabjai is. Még állva egy kis simogatás-puszi ismerkedést követően eldőltünk és igyekeztem a látáson felül más érzékekkel (tapintás, ízlés, ...) felderíteni Tera bájait. Azok a formás cicik fantasztikusak, szinte kiáltanak a kényeztetésért, ás úgy tűnt, hogy Terának sincs ellenére. Délebbre haladva megízleltem más finomságot is amit lelkesen fogadott. Igyekeztem megtenni ami tőlem telik és úgy tűnt, hogy eredményes is az igyekezetem, de attól tartok a végeredményt azért mégsem sikerült elérni. Remélem, hogy ha többet gyakorolok és jobban kiismerem Tera testbeszédét, akkor majd jobb eredményeket érek el. Miután helyet cseréltünk nagyon finom, érzéki franciás kényeztetés következett. Terát nem kellett irányítani nagyon pontosan ráérzett, hogy mi esik jól, mit szeretek. Mielőtt túl késő lett volna, kértem a védőfelszerelést, majd megtartottuk a helyzeti energiánk nagy részét, én maradtam alul, Tera pedig felül. Nagyon jól mozog és ügyesen váltja a ritmust amire szükség is volt, mert nem vagyok már egy könnyen, akár a nadrágomba is elmenő típus. Tera kitartott én pedig kiélveztem tökéletes adottságait. Végül meglett a cél is egy felejthetetlen orgazmus formájában, és igen, attól tartok Terát ismét magára hagytam. Miután mindketten újra az orrunkon tudtuk venni a levegőt, megcéloztam a fürdőt. Öltözés után elköszöntünk és távoztam.
  • Elszámolás:

    A magam részéről az extrák nem érdekeltek, ha vannak. Maximálisan megkaptam mindent amiért mentem.
  • Összkép:

    Kellemes körülmények között töltöttem el egy röpke órát egy gyönyörű és nagyon kedves lány társaságában. Nagyon remélem, hogy Tera sem tette a számomat feketelistára, így hamarosan újra felkereshetem.
Happy Massage