• DORKA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rövid időn belül már a második randink Dorcival. Tudtam, hogy az első tali után sokkal egyszerűbb lesz felvennünk a kapcsolatot és ez be is igazolódott. Egyszerűen csak ráírtam egy sms-t, ahogy a múlt héten megbeszéltük, amire nagyon hamar válaszolt is és elfogadta az időpont javaslatom. Két nappal későbbre, 1 óra hosszára, ezt aznap szintén sms-ben megerősítettem. Minden patentül ment, Dorka megbízhatóságból csillagos ötös!
  • Megközelítés:

    Már jártam nála, ezért könnyedén megtaláltam az épületet. Amúgy is ismerem az itteni utcákat, több lánynál is jártam a környéken. Frekventált, Újpest-Központ pár perc sétára.
  • Helyszín:

    Kicsi panelkecó az egyik emeleten, ahová lifttel suhanok fel. Meglepő, hogy este mennyire más feelingje van ennek a lakásnak! Gyakorlatilag a kis baby szoba lilás fénye borít be mindent, így kölcsönöz neki egyfajta kellemes, otthonos hangulatot. Ezt a jó meleg csak tetézte, ami a kinti zimankó után fenemód jól esett. Központi fűtés rulez!:) Apró előszoba, dzsekimnek fogas, cipőhöz cipőkanál. Ha kell. Kifűz-levesz és már követem is Dorkát az ismerős helyiségbe, amikor is a szoba sarkában lévő fekete székre (nem fotelre..) cuccolok. És persze titkon már nagyon vártam, hogy a szép nagy és kényelmes, tiszta ágyneműs, kispárnás franciaágyon összegabalyodhassunk Dorcival. Mialatt végig halk zene szól a kellékes éjjeliszekrényre tett telójának valamelyikéről... Nyugis, csendes, diszkrét légkör, tisztaság és jól felszereltség, ami a fürdőre is jellemző. Az egyszemélyes zuhanyfülkében néhányféle férfi tusfürdő, száraz kilépő, a csap szélén szájvíz műanyag pohárral, puha, tiszta törcsi. Ezen cuccok használatával frissültem fel a végtelen hosszú napom estéjén, sikeresen!
  • Lány külseje:

    Dorka sportos testalkata abszolút a zsánerem. Nulla súlyfelesleg, helyette kemény, izgalmasan kerek és remekül markolászható popsi illeszkedik tökéletesen a kezembe. Nagyon bírom a popsiját, a cicijeit meg egyenesen imádom! Csajszis, formás és hetyke, egy kis kényeztetés hatására álló, pici hegyes bimbókkal. A kedvenc típusú természetes mellek egyike, egy élmény velük játszadozni, nyalni, csókolni őket. Pocija izmos és nagyon sexy, combjai a rendszeres edzésnek köszönhetően roppant formásak és szemrevalóak. Olyannyira, hogy amikor a kis leggingsében rácsot nyit, máris a szemeim legeltetem rajtuk... na meg persze a fenekén is... De a nagyon dögös és mindenhol feszes testén kívül az arca is megfogott. Nőiesen lágy vonású, igazán szép arca van Dorcinak, a nagy kerek, kifejező kék szemeivel pedig mindig kedvesen, barátságosan tekint az emberre. Vannak tetkói is itt-ott, szépek, igényesek és szerintem tök jól mutatnak az ápolt és mindenhol full simára gyantázott bőrén, nekem amúgy is alapvetően bejönnek a tetovált lányok. Hátközépig érő, hosszú, egyenesszálú szépen kifésült barna haj, szintén igényes manikűr-pedikűr és finom, illatos, feszes punci, ami abszolút megunhatatlanná vált a randevúink alatt.
    Dorka napi 2, max 3 vendéget fogad, ami számomra nagyon szimpatikus. Ennek az előnyeit jól tudja sztem mindenki. Ezt így is lehet csinálni, én ezt a futószalagmentes hozzáállást preferálom. Nem egy unott, fáradt és kiégett, agyonstrapált lány fogad, hanem egy mindig mosolygós, laza stílusú, őszinte csajszi, aki mindvégig a kedvemet lesi. Felszabadultak és messze nem erőltetettek a randijaink, ami pikk-pakk eltelik, persze csakis a jó értelemben! Ezért (is) talizok Dorcival szívesen:)
  • Action:

    Na meg persze ezért! Most egy menetben, három pózban szexeltünk és ezt valahogy így is terveztem mára a (hulla)fáradtságom miatt. Fürdés és kis dumcsi után sok-sok apró csókkal kezdjük meg az egymásra hangolódást. Mosolyogva, egymást simogatva. Aztán míg egyik kezemmel az arcát, haját cirógatom, a másikkal lepattintom a melltartóját és a kedvenc cicik máris a markomban kötnek ki. Ajkait, nyakát csókolom, de a rövidre hagyott szakim csiklandozta "Most süni vagy" jegyezte meg kuncogva. "Na várjál csak!" súgtam Dorci fülébe és nevetve fekszünk az ágyra, így folytatván a pettingünket tovább. Kis csókok, némi játék a kedvenc cickókkal, bimbóira is gyakran rá-rányalintva, mígnem a combjai közé kerül a buksim. A szexi piros csipkés bugyijától megszabadítom és már nyalom is a finom puncit, míg ő a karom simogatja halkan sóhajtozva, ívbe feszült testtel, csípőjén aprókat emelgetve. Érezhetően tetszett neki a dolog, szépen nedvesedett, de amilyen türelmetlen voltam aznap este, így megint nem vittük orgazmusig a nyalcizást. Hanem a combjaira, szeméremdombjára csókolok és cserét indítványozok.

    Hát én nagyon bírom, ahogy Dorka franciázik! De komolyan. Ahogy a párduc testével keresztül hajol rajtam és elképesztő lassan, finoman a szájába veszi a farkam, az utánozhatatlan... Ezt csakis ő tudja így és ilyen érzékien! Lassú, gyengéd és full barátnős szopásba kezd, amivel pillanatok alatt megkeményíti a cerkát. Közben simire, markolgatásra felkínálja a gyönyörűen kerek popsiját, de a cicijeit szintúgy szereti ha markolgatják közben. Hát még én! Markolászom is ezerrel őket, amíg ő mézédesen bólogat fel és le a farkamon... Iszonyatosan tetszett, ahogy ráérzett a dolgokra. Mikor már érezte, hogy totál felhúzott a szopijával, kicuppantja a szájából és a jól benyálazott ezredest a kezével izgatja tovább, húzogatja a bőrt rajta, éppolyan érzékiséggel és lassúsággal ahogy másodpercekkel előtte cumizott. Nagyokat, mélyeket sóhajtok, majd amikor ismét leheletfinoman bekapja a makkot, még a combjaim is beleremegnek... És Dorka tovább franciázik. Szinte az egész farkam kényezteti a kreatív nyelv-és ajakmozdulataival, a forró, érzéki, játékos kiengedéseivel és mindezt bő nyálasan, férfiszemet gyönyörködtető nyálhidakkal megspékelve. Őrjítő volt és hosszan elvoltunk így, míg én kéjes sóhajtozásokkal adom a tudtára, hogy igencsak jól érzem magam éppen... Ezután, a megfelelő pillanatban felkerül az óvszer és Dorci a puncijával óvatosan a merev fütykösömre ül.

    Iszonyatosan kellemes érzés volt, amikor eleinte lassan, ismerkedősen meglovagolja, nem is kellett sok, hogy ráfogjak a derekára és csattogósra vegyük a figurát. Gyors iramban, pattogósan, mindketten nyögdécselve leszünk egymáséi, szemkontaktot és pár pillanatos pihiket is tartva időnként. Kis csókok, majd a popsijára fogva gyorsítunk be ismét rendesen. Az elmaradhatatlan cicimarkolászás közben egy rövid, de annál izgalmasabb lovaglóórát tartunk felvezetésként. És doggy-ra cserélünk, ami meg kell hagyni Dorkával egyenesen isteni. A csodás popsijával amikor szép nagyot elém pucsít... Nah ezt jó hosszan csináljuk most is, mint az első randinkon. Először klasszikusan, az ágyon dugunk a fenekét két kézzel az ölemhez gyűrve a gyors, ki-be tempózós csattogást így meg-megszakítva. Majd ráhajolok és így teszem magamévá Dorci szűk punciját, közben a hátát, nyakát simogatva. Baromi jó volt ezért gondoltam egyet és kértem őt, hogy térdeljen ki az ágy szélére, hogy mögé állva folytathassuk mindezt. Így még szuperebb volt! Mellkasát az ágyra simítja és nyögve, sóhajtozva alaposan, intenzíven megjáratom a farkam a cunijában. Amit aztán alig tudtam kivenni belőle és csak hosszan, lágyan ki-be csúszkálok benne, szinte teljesen kihúzom, majd tövig vissza... Percekig csináltuk ezt a csodás, kéjes levezetést is. Ugyanezt misszibe folytatjuk, karomon Dorka lábait megtámasztva, majd a cickót markolgatva egy kis puszizás után.

    Végül a cickókra spricc mellett döntöttem. Puncija felett kézimunkázunk felváltva és a végén Dorka fincsi kezében sülök el, miközben két kezemmel a combjaiba markolok. Eszméletlen jó volt! "Hát ez nem a cicire ment" nevetett fel Dorci velem együtt, miközben én a remegő térdeimmel egyensúlyozva nyúlok a papírtörlőért és megtörölgetem a pociját, szeméremdombját a rálőtt spermától. Ezután egy pohár hideg vizet hoz és a fennmaradó percekben dumálgatunk egymást simogatva, ami szintén tartalmas volt. Dorka igazán remek partner ebben is! Intelligens, okos lány akinek fontos, hogy egy kicsit jobban megismerje a partnerét. És ez a részemről is így van. Az időt túlléptük már, de kedvesen beenged egy zuhanyra. Miután felöltöttem a 'teljes harci díszöltözetet', mosolyogva, kis csókokkal búcsúzunk el a lakásban és a folyosón is, ahol aztán egymásnak integetve nyomom a lift hívógombját.
  • Elszámolás:

    Átlagos rózsacsokor, ami természetesen maximálisan megérte. Az extráját (még) nem vettem igénybe, de ami késik nem múlik. Ahova letettem, ott meg is várta a randi végét. Tetszik!
  • Összkép:

    Dorka egy minden téren remek hirdető, akivel még sok-sok randink lesz. Azt hiszem nem is kérdés, hogy miért ajánlom őt 1000%-osan, önmagáért beszélnek a soraim...
    Ismét szuperül éreztem magam veled Csajszi!:) Te is feldobtad ám az estémet, napomat, nem is kicsit! Tényleg csodás vagy és hamarosan jön a harmadik randink, ahogy megbeszéltük...

    Puszi! Attila, aka MilkyAttis
Happy Massage