• Tesla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A randi napján, délelőtt telefonáltam. Nem kellett sokat csengetnem, hamar felvette. Gyorsan egyeztettük is a részleteket, aznapra csak a közeli időpont felelt meg nekem, de ezzel szerencsére nem is volt probléma. Ami meglepő volt számomra, hogy a kiirt XXI.kerületi cím helyett XX.kerületit kaptam.
  • Megközelítés:

    A XX.kerület városközponttól nincs túlságosan messze, egy nyugodt kis utcában. A ház könnyen megtalálható, egyértelmű a házszám és menet közben is jól kiszúrható. Autóval érkeztem kb negyed órával a randi időpontja előtt, parkolóhelyet a ház előtt könnyen találtam. Gyanítom, hogy a cím egyértelműsége miatt a GPS is címre hozott volna, én nem használtam mert ismerem a környéket. Aki BKV-val érkezne annak kalkulálnia kell néhány perces sétával. A közelben jár több féle busz is és HÉV sincs nagyon messze. A bejárat az épület túloldalán található, nem az utcafronton.
  • Helyszín:

    A ház egy 4 emeletes panelház, a környéken több ilyen is van. Az utcafronton nincs bejárat, de mivel a szélső lépcsőházról van szó könnyen megkerülhető és elérhető a bejárat. Telefonon kaptam az instrukciókat, csengő, aztán séta a legfelső szintre. Talán fogynom kéne mert nagyon lihegtem a végére :D
    A lakás pont szemben van a lépcsővel, így mikor odaértem már nyílt is az ajtó. A lakás a legnagyobb meglepetésemre nem tükrözi a környék és a háztömb feelingjét. Nagyon szépen felújított, ízlésesen berendezett kéró. Kis szoba-konyhás, de azt hiszem nem is kell több. A tetthely egy átlagos méretű szoba, praktikusan - de nem póriasan - berendezve. Nagyon hangulatos és megfelelően félhomályos; gyertyák, halk zene, mintaszerűen: mindenütt ilyennek kellene lennie. Egyszerű ágy áll a masszázs rendelkezésére, sajnos középen kissé kifeküdve ami kisebb csalódásra adott okot. Meglepő módon ez abszolút nem zavart a masszázs közben. A fürdőszobában egy zuhanyzó van. Kád el sem férne az egyszemélyes helyiségben. Szerencsére nem kabin, hanem függönyös fajta így nem olyan szűk zuhanyzás közben. 2-3 féle tusfürdőnél nem láttam többet, de ez így szerintem pont elég is. Törülköző a párkányra készítve, rajta egy szál rózsa (igaz nem valódi, de nagyon kedves gesztus), a nagy törülköző mellett egy kéztörlő is helyet kapott (mármint nem ott lógott, hanem személyre kikészítve - máshol nem is láttam még ilyet :) ). A zuhanyzónál volt sima szappan is, ami szintén szokatlan, de mindenképpen piros pont. Én spec jobban szeretem az illatos tusfürdőknél. Természetesen szájvíz is rendelkezésre állt, ha jól emlékszem még különböző férfi spray-k is sorakoztak (nem szoktam használni).
  • Lány külseje:

    A hölgy ajtónyitás után diszkréten visszasurrant a szoba félhomályába, kicsit féltem is, hogy nem véletlenül választotta a félhomály rejtekét. (sajnos volt már rossz tapasztalatom) Aztán ahogy a szemem megszokta a benti diszkrét fényviszonyokat végre alkalmam nyílt kicsit legeltetni a szemeimet. Először kicsit zavarba is jöttem; nagyon szép és szemet gyönyörködtető látvány! Gyönyörű formás idomain sokat sejtető, fekete-átlátszó ruha húzódott. Szinte azonnal formás melleire siklott tekintetem, első ránézésre azt mondanám szilikon cicik, bár tapintásra és közelebbről való megtekintésre nem találtam műtéti nyomokat (oké nem vagyok szakértő a témában :) ). Feneke formás, feszes, alakja tökéletes! Nem vézna, hanem formás, izgató és őrjítő (ej ha ilyen csajom lenne... :D ). Miután a cipőmet leraktam beléptem a szobába és közelebbről is szemügyre vehettem. Arca kifejezetten szép, ajka dús, haja össze volt fogva. A szép lányoktól mindig tartok; sokszor beképzeltek, pökhendiek. Itt most ennek nyomát sem találtam, kedves, figyelmes, lehet vele beszélgetni. A zavarom elterelésére gyorsan el is kezdtem lökni valami alibi szöveget az időjárásról meg forgalomról. Közben hellyel kínált, a ruháimat le is hámoztam magamról, majd irány a fürdő.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszatérve örömmel abszolváltam, hogy csökkent a hölgyön lévő ruhamennyiség. Az ágy szélére ült és megkért, hogy kenjem be olajjal a mellét. Én mint akinek épp most van a szülinapja, névnapja és karácsony egyben, fülig érő szájjal ültem mellé és földöntúli eufóriával tettem eleget ennek az embert próbáló feladatnak. :) Nagyon jó volt megérinteni, formás, tökéletes melleivel egyszerűen lehetetlen betelni. Minden jónak vége szakad egyszer, itt is eljött a pillanat amikor el kellett hasalnom az ágyon, hogy megkezdődhessen amiért jöttem. Egy órára érkeztem, egyszeri levezetés jár. Én ezt a végére szerettem volna, ezért a masszázzsal indítottunk.
    A masszírozás gyakorlatilag hátmasszázs volt teljes egészében, végtagokra nem tért ki. Nagyon kellemes volt, svéd masszázshoz tudnám hasonlítani, de mindazonáltal, hogy nagyon kellemes volt kaptam már szakszerűbbet többször is. Igazából nem akarom lehúzni, de nem is kell: nagyon élvezetes volt, közben nagyon jót beszélgettünk. Időnként volt egy kis cirógatás is lent középen :) ezért már nagyon vártam a fordulási vezényszót. A masszázst nem kapkodta el, de nem is húzta vele az időt, nagyon jól belőtt ütemtervet követtünk. A beszélgetés színvonala röpítette az időt (és ezt maximálisan jó értelemben kell érteni). Szeretem ha értelmes a hölgy akihez megyek és alapvetően ha nem is beszélgetni járunk ilyen helyre jó egy pár szót váltani a partnerrel, főleg ha értelmes válaszokat is kapunk. :) Lassan eljutottunk a találkozónk csúcspontjához: kérte forduljak meg.
  • Levezetés:

    Fordulás után végre kezelésbe vette a főnököt is. Nagyon megőrültem az érintésétől, nem kapkodott, masszírozta, kényeztette; nyugodt tempóban, közben a combomat, ágyéktájt cirógatta. Eleinte mellettem helyezkedett el, tudtam simogatni a fenekét, melleit. Megkérdezte, hogy a fent maradt és igen keveset takaró hálós ruházatot levegye-e. Erre nemet válaszoltam, mert minden lényeges részhez hozzáfértem és igen izgató volt a ruházat. :)
    Némi kényeztetés után a lábaim közé helyezkedett majd hozzáfogott a végjátékhoz, olajat használt, cicivel, kézzel dolgozott. Egyre fokozódó ütemben kényeztette, nem sietett, megadta a módját. A vége előtt megint mellém ült, így az utolsó pár percben a fenekét és melleit tudtam simogatni, végül hatalmasat élveztem. Kézbe mentem el, ami nekem tökéletesen megfelelő szokott lenni. Franciás kényeztetést nem kértem, de ha jól emlékszem ez nincs is benne a szolgáltatásban. Szépen letörölgetett, majd egy kis pihi után boldog mosollyal indultam egy újabb körre a zuhanyzóba.
  • Elszámolás:

    A telefonban megállapodott összeget a légyott elején helyeztem a polcra. Első randinál ez teljesen természetes szokott lenni. Extrákról nem esett szó, így nem tudom az adatlap alap szolgáltatásain felül van-e valami, mert nekem elegendő volt az alap is. A telefonban megbeszélt összeg természetesen nem változott az odaérkezésemig. Meglepetésre jóval a pesti átlag alatt dolgozik. Megvannak rá az indokai, de ezt majd aki akarja megbeszéli vele személyesen. :)
  • Összkép:

    Összességében véve nagyon jól éreztem magam. Amit kaptam az definíció lehet arra amit egy ilyen helyen elvárhat az ember, mind a masszázs mind a kényeztetés kielégítette az igényeimet. A rózsaszálak az eddigi tapasztalataimhoz képest elég kevesek, ami mindenképp pozitívum, hiszen joggal érezheti azt az ember, hogy a pénzéért prémium szolgáltatást kapott. Szökdécselve távoztam mint egy gyerek. Amint lesz lehetőségem megyek még, remélem hosszú távon gondolkodik a hölgy és nem tűnik el 1-2 hét után. Kérek minden tisztelt MT-t hogy nagyon vigyázzunk a hölgyre, ritka gyöngyszem!
Happy Massage