• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt az egyzetetés, előtte két nappal hívtam. Mivel elsőre nem tudta felvenni, visszahívott, így beszéltük meg a randit. Előtte 2 órával üzenetet írtam, ő meg megadta a paramétereket.
  • Megközelítés:

    Kamilla Pest belvárosának szívében fogadja a vendégeit, egy köpésre a Dunától és a Dunakorzótól. Aki szeret a Belvárosban parkolni, az talál parkolóházat, tömegközlekedéssel is kiváló.
  • Helyszín:

    Tipikus randihelyszín, tisztaság és hatékonyság jellemző a kis lakásra – minden ott van, ahol lennie kell.
  • Lány külseje:

    Kamilla külsejére azoban nem elég ez a mondat, hogy minden ott van, ahol kell – egyébként ott van -, mert a szépsége és a buja fiatalsága lehengerlő. Amikor már az ágyon várt meztelenül, hosszú másodpercekig csak gyönyörködtem a tökéletes idomaiban, meg is kérdeztem, hogy „magától” ilyen, vagy valamit alakított rajta. Azt válaszolta, hogy magától, és legfeljebb 30 felett gondolkodik azon, hogy erre oda kéne figyelni. Rögtön eszembe is jutott a kegyetlen mulandóság, ahogy Villon a maga nyersességében le is írta:
    „Eltűnt szépségem, ifjuságom,
    Mely diadalt adott nékem,
    Papon, kalmáron, diákon,
    Mert nem volt egykor senki sem
    Kinek (bár másnap bánta) nem
    Repült a péntze, mint a pelyva,
    Ha neki adtam kegyesen
    Azt, ami koldusnak se kell ma.”
  • Action:

    Egy rövid ismerkedő masszázst kértem először, közben beszélgettünk is. Miután meggyőződtem róla, hogy a Kamila a művészneve, megdicsértem, hogy jól választott, mert nagyon illik hozzá ez a név. Aztán elém feküdt, és én felfedeztem gyönyörűséges testét. Ha lett volna időm és türelmem, minden porcikájánál jócskán elidőztem volna, de így a lényegre kellett koncentrálnom. A két kézbevaló cicijét simogattam, nyalogattam, nem tudtam vele betelni. Aztán a különböző tetkóin át lefelé kalandoztam, amíg elérkeztem fantasztikus puncijáig. Hatalmas szeméremajkai közt először alig találtam meg a nyelvemmel a csiklót, de aztán nagy élvezettel kezdtem nyalni, szívni, csókolni. Ahogy lassan benedvesedett, a lábait is széljebb tárta, sőt, az egyiket fel is húzta, hogy a hüvelyébe is minél mélyebben be tudjak nyelvelni.Ekkor már szaporábban sóhajtozott, örültem, hogy láthatólag ő is élvezte a kényeztetést. nem ment el, de féltem megkérdezni, hogy sok kellett volna még, vagy sem.
    „Ékes vállamat hol keressem?
    S karcsu karom, finom kezem,
    Izmos derekam, s büszke mellem,
    Mely valaha oly édesen
    Ringott becéző kezeken?
    Széles csípőmet, s a kemény
    Combok között a szerelem
    Házát a kis kert közepén?”
    Aztán ő vett kezelésbe, és extra élvezetekben részesített. Olyan finoman szopta, nyalta a farkam, ami ritka különleges érzés volt. Finom, lágy mozdulatok a nyelvével, mégis mindig ott érintett, ahol akkor éppen a legjobb volt. Egy idő múlva megkérdezte, hogy húzzunk-e gumit, de bevallom, a dolog olyan jó volt, hogy azt kértem, inkább folytassa. magamra húztam, hogy közben én is csókolhassam, falhassam a punciját, és nem sokkal ezután végem is lett. Miután letisztogatott, volt még idő beszélgetésre, aztán újra én kezdtem nyalogatni a punciját, végül megint egy kis masszázs beszélgetéssel, nevetgéléssel.
  • Elszámolás:

    Csak azt sajnálom, hogy a csók feláras nála. Az érkezéskor odaadtam a rózsacsokrot, hogy utána már neki se ezzel kelljen törődni. Szerintem már az átlagos fővárosi rózsaszálat kéri, de gondolom, a beszámolóból is kiderül, hogy bőven megéri.
  • Összkép:

    Kamilla igazi örömlány,látszik, hogy szeret örömet okozni, és ő sem veti meg, ha kapja, nyilván már nem elsősorban az olyan vén csókáktól, mint én. Természetesen viselkedik, nem játssza meg magát, biztos, hogy ha alkalmam lesz, visszamegyek!
Happy Massage