• Azra&Lana

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először egy héttel a randi előtt hívtam Azrát, akkor sajna kiderült hogy kettőnk idejének metszete igen szűkös, így nem találtunk megfelelő időpontot. Annyi világosan látszott, hogy csak péntekenként van rá sansz, hogy összejöjjön, így megegyeztünk hogy amint tudom hogy érek rá a következő pénteken, küldök egy VTR-t. Igen ám, csak közben meg kiszúrtam egy másik nagy oldalon, hogy leszbi show is szóba jöhet, na mondom akkor erre még rá kell kérdezzek. Így kövi hét szerda körül felhívtam, hogy ez mit takar, van netán barátnője is? Kiderült hogy nem is egy, hanem van vagy három. Az azért egy kicsit már sok lenne, rá kellene gyúrjak, de ki tudja, talán majd egyszer... :P Most viszont inkább megnéztem a barátnőit, és kiválasztottam Lanát. Visszahívtam Azrát, és megkérdeztem Lanával közösen miket lehet. Korrektül elmondta, hogy ők nem leszbik, szóval egymással max simogatás, puszi bizonyos helyekre, de puncira semmiképp. Értelemszerűen így egymással csók sincs, de velem mind a ketten szivesen, ha szimpi vagyok. Rákérdeztem (már rutinosan) hogy egyszerre franciáznak-e, mert akkor ez így ugye necces kicsit. Nos valóban, Azra annyit ígért meg, hogy megpróbálhatják, de nem biztos benne hogy menni fog. Ami mindenképp okés nekik is, az az hogy egymás után, felváltva csinálják. Ez így korrekt, őszinte beszéd, nem volt nyakló nélkül minden beígérve mint szinte minden más párosnál, úgy éreztem hogy amit biztosra mondott, az valóban úgy is lesz, korrekt hölggyel beszélek. Úgyhogy megegyeztünk egy pénteki időpontban, amire küldtem egy VTR-t is.

    Lana hirdetése egyébként alább látható:
    https:/beszamolok.com/szexpartner/?lid=235978&l2=XIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lana
    Megkérném az admint, ha lehet ilyet, hogy rakja majd ki nála is ezt a beszámolót. Kérték a lányok, hogy mindkettőjük hirdetésén írjak beszit, ha írok, de szerintem meg mivel ez egyetlen kaland volt, nem korrekt két külön beszámolót írni.
  • Megközelítés:

    A Marina Part egyik új épületében volt a helyszín, kocsival nagyon egyszerű odatalálni. (Két hete, mikor náluk jártam, még Azra is itt dolgozott, azóta elköltözött a 7. kerületbe.) Mostanában többször is voltam ezen a környéken kalandozni, és bár mindig sok a parkoló autó minden kis utcában a környéken, szerencsére eddig egyszer se volt gond a parkolással, akad hely mindig. Bár fizetős, de szerintem ez nem szabad gondot jelentsen senkinek sem. Lehet hogy pont emiatt is van, hogy azért mindig akad hely... BKV nem tudom mennyire szövi át ezt a városnegyedet, de szerintem igen ritkásan. Viszont nincs túl messze a Váci út, meg a Duna Pláza, ott meg aztán dögivel van minden.
  • Helyszín:

    Újépítésű modern lakóépület, ennek megfelelő állapotú lakással. Azaz minden szép új és modern, igényes berendezés, a lányok pedig nagyon szép rendet és tisztaságot tartanak a hálószobá(k)ban és a fürdőben egyaránt. Tiszta és nagy türcsit kaptam, bőven van választék tusfürdőből, még egy kis tiszta üvegpohárka is ki volt készítve a szájvizes flakon mellé, hogy abba tudjak tölteni magamnak. Ez különösen tetszett, a jobbik eset ha legalább eldobható műanyag pohár ki van rakva (ja meg egyáltalán ha szájvíz...), de a legtöbb helyen még az se, oldd meg ahogy akarod. Már ha akarod. Jó tudom, nem egy megugorhatatlan feladat, de na... Mennyivel igényesebb meg stílusosabb már így. Az egész helyszínt, meg a lányok egész lényét is átjárta ez az igényesség, stílusosság. Világos volt már az elején, hogy abszolút jó helyre jöttem, minden tekintetben.
  • Lány külseje:

    Huh, hát ez bizony nem semmi... Azrát néztem ki ugyebár eredetileg, nem véletlenül. Iszonyúan dögös a képein, nagyon megfogott, tudtam, hogy ha kicsit is hasonlít a képeire, akkor egy maximálisan nekem való dögös kis szexisen telt angyalkával fogok henteregni. Nos nem csak hogy hasonlít, szinte mintha csak lesétált volna a képekről, egy minden porcikájában tökéletesen gömbölyödő tüzes szextündér. Majdnem hogy csak szuperlatívuszokban tudok róla beszélni, azért csak majdnem, mert ha nagyon muszáj, két apróságot azért fel tudok róni: a cicik egy picit lógnak, és a pocakja egy picit talán már nagy. De őszintén, ha egy nőnek csak ennyi hibája van, azzal még bőven ott van a legfelső kategóriában, szerintem férfitársaim 99%-a (engem is beleértve) összetenné a két kezét, ha egy ilyen nő várná otthon... Mindez persze a személyes preferenciák mentén értékelendő, aki nem kedveli a van mit fogni rajta típust, annak Azra se fog tetszeni, de ez teljesen átjön a képein. Arca is gyönyörű, nem kell félni a kitakarástól, egy csodaszép huncut kacér kis egyetemista korú lányka. Bőre csodálatosan bársonyos, minden porcikája illatos és üde, gyönyörű, szinte tökéletesen gömbölyödő nagy cickók, apró bimbókkal és közepes bimbóudvarral. Puncija is mennyei, a legszebb típusból való: tökéletesen összezáródó húsos nagyajkak, pici de kikandikálásra alkalmas méretű és formájú kisajkak, és nem utolsó szempont, hogy szereti is a kényeztetést, jól nedvesedik. Illata is fincsi, de nem túl erős vagy karakteres, ez az egyetlen ok, ami miatt nem dobogós nálam. Ja, majd el felejtem: fogszabályozója van, de nem kell aggódni ezen, csak még bájosabb tőle, és semmit nem érezni belőle, semmilyen pajzán szituáció során.
    Lana más típus, ő a vékony dögös kategória krémjét képviseli. Mindenhol ki van ő is párnázva ahol kell, de csak szolidan, így a karaktere a vékony sportos felé billen, de nem a már túl izmos felé. Pont jó, kellemes minden idoma, szemnek és kéznek egyaránt, sőt, bizonyos puha hajlatok még a nyelvnek is. :D Puncija a szétnyílt rózsa típusba sorolható, azaz jó nagy húsos kisajkai vannak, gyakorlatilag nagyobbak mint a nagyajkak, vagy legalább akkorák. Én ezt a fajtát látványra nem igazán kedvelem, belefurakodni arccal, nyelvvel, orral, szájjal viszont perfekt! Főleg hogy iszonyúan vadító, erős, karakteres, csodálatos punciillat árad belőle, kis túlzással már 20-30 centiről érezni, ahogy közelít feléd feltárulkozó szemérmével miközben épp ráül az arcodra. És ahogy megcsap az a mámorító illat, már tudod, hogy a menyországban fogod érezni magad... Bőre kellemesen bársonyos, fiatalosan friss és üde, nem csoda, ő is abban a korban van, amikor ez még természetes. Cicik nem túl nagyok, de fogásra, tapintásra rendben vannak, lehet őket bátran gyömöszkélni, nincs ellenére Lanának, édes sóhajokkal és kéjes nyögésekkel jutalmazza a hozzáértő kezeket, ajkakat és nyelvet, nem csak a cickóján, hanem a puncin is.
  • Action:

    Kezdésnek felajánlottak a lányok egy négykezes masszázst, ráhangolódás gyanánt. Én ebbe ritkán szoktam belemenni, mert sokszor csak az időhúzást szolgálja már az elején, de náluk úgy éreztem ilyenről szó sincs, úgyhogy hagytam hogy ellazítsanak egy kicsit egy nem profi de kellemes maszírozással, simizéssel. Közben édesen csacsogtak mindenféléről, érdeklődtek irántam, ami jól esett. Érződött, hogy mindketten intelligensek, nem a "mi mást csinálnék" indokkal kerültek a szakmába, sokkal valószínűbbnek érzem hogy tényleg egyetemisták, akik a tandíj és a suli melletti megélhetés miatt vágtak bele ebbe.
    Viszonylag hamar elhangzott a szeretnék-e megfordulni kérdés, amire persze mindenki sejti mi volt a válasz, valószínű ők se számítottak másra. Így hát hasonfekvésből átfordultam a hátamra, felültem, majd elkezdtem ismerkedni Azrával, amíg Lana csókolgatott és simogatott. Azra mellei igazán szuperek, élvezet volt markolászni és nyalogatni őket, szopogatni a meredező kis bimbókat. Végigcsókoltam a nyakát is, miközben ő is csókolgatott és lágyan, barátnősen simizett, majd elcsattant az első csók is. Majd ugyanez Lanával is, mindketten finoman, lágyan csókolnak, használják a nyelvüket is, igazi barátnős csók volt mindkettejükkel. Bár nem mondanám hogy tökéletes volt, de abszolút a mezőny élére pozícionálták vele magukat. Talán annyi zavarhatott be abba hogy még jobb lehessen, hogy nem biszex egyikőjük se, és hát úgy azért nyilván nem a legnagyobb vágyálom egymás után csókolózni ugyan azzal a pasival. De zokszó nélkül megteték, és amit tudtak, azt bele adtak. Ezután Lana cickóit is kezelésbe (és ajkalásba meg nyelvelésbe) vettem, majd Lana megfordulva elkezdte pucsítani felém gyönyörűen gömbölyödő szexi popsiját, amit így muszáj volt jó alaposan átsimogatni mindkét kézzel, minden irányból, aztán még jól megpaskolgatni is. Ekkor még rajta volt a bugyi, így különösen izgató látvány volt. De aztán még izgatóbb lett, ahogy félig lehúztam a bugyit, lassan, hogy kiélvezzem a látványt ahogy a két pánt végigsiklik a két kerek popsiféltekén, a puncira rásimuló rész viszont még mindig takar, mert be van szorulva a vágatba. Uhhh basszus, ez nem volt semmi látvány, szinte beletolva az arcomba azt a csodás popsit, már meg-meg szimatolva puncijának őrjítően kanossá tevő fincsi illatát... Aztán elkezdtek a lányok franciázni, először egy-két kört felváltva. Mindketten nagyon ügyesek, Azra egy kicsit lágyabban, érzékiebben, Lana viszont erősebben, tempósabban csinálta. Eljött a pillanat, hogy rákérdezzek, mit gondolnak, mehet-e egyszerre, megpróbálják-e együtt. Ha kell segítek hogyan kell, hogy helyezkedjenek hogy kényelmes legyen. Egy kicsit zavarba jöttek meg elpirultak, látszott hogy tényleg szokatlan nekik a szitu, de mindenképp a kedvemben akarnak járni, ha ennyire akarom, hát megpróbálják. Édesek voltak. Olyan nagyon nem is kellett segíteni, ügyesen ráéreztek hogyan kell, mi a helyes technika. Isteni érzés volt, ahogy egyszerre siklanak a nyelveik a dákón, ahogy kétoldalt a makk tövében pergetik a nyelvüket, ajkaik közé véve cuppognak a makkon, majd siklanak végig a farok mentén szorosan ajkaik között tartva. Ahoz képest, hogy kezdők ebben, meg nincs leszbi hajlam se bennük, fantasztikusan csinálták. Mindezt ráadásul úgy, hogy közben gondosan ügyeltek rá hogy ne érjenek össze az ajkaik, nyelveik. És ennek ellenére első osztályú volt, tényleg csak annyi hiányzott, hogy egymással is összegabajodjanak ha az kell a mégnagyobb élvezethez. Bele se merek gondolni, milyen lenne ha rájönnének hogy a punci se rossz, és egymással is élvezetes a nyalakodás... :P Ennek persze magától kell jönnie, kierőszakolni nem lehet, úgyhogy részemről valószínű hogy csak vágyálom marad, de azért reménykedni még lehet. :D
    Miután kiélvezkedtem magam mennyei ajkacskáik között, itt volt az ideje, hogy a szeméremajkacskákkal is malackodjak egy kicsit. Megkértem elsőnek Lanát, hogy 69-ben feküdjön rám, és úgy folytassák a kényeztetést, az se baj ha csak felváltva, vagy egyikük a makkot, másikuk a zacsit szopogassa. Lana fölém gugolt, majd elkezdte ráereszteni fenekét az arcomra, nem tudom direkt csinálta-e lassan, de csak lestem azt az izgató látványt, ahogy a vadítóan illatozó gyönyörű punci egyre csak közelebb és közelebb van a számhoz, elkerülhetetlenül az arcomon fog landolni, én pedig elmerülök a mámorban... Szeméremajkai szinte beterítették az egész számat és az orromat, jó mélyet szippantottam abból a hihetetlenül izgató punciillatból, és elkezdtem vadul lefetyelni, szopogatni az ajkakat, széthúzva őket ajkaimmal izgatni a csiklót, nyelvemmel benyalintani a lukba... Lana is élvezte, vadul dörzsölte rá a számra a puncit, kéjesen mozgatta csípőjét hogy az egész arcomat jól összekenje puncinedvvel. Ha akartam volna se tudtam volna lazítani. Úgy belemerültem ebbe a csodás élvezetbe, hogy megmondom őszintén, nem tudom már hogy közben a lányok mit műveltek a farkammal. De biztos hogy műveltek valamit, mert egy milit se lankadt egész idő alatt.
    Fantasztikus volt az egész, de mostmár Azra punciját is meg akartam kóstolni. És ekkor jött az egész randi alatt az egyetlen dolog, amit negatívumként tudok értékelni. Azra azt mondta hogy nekik nagyon fontos a higiénia, ezért arra szeretne kérni hogy mosakodjak meg egy kicsit, főleg a számat és az arcomat, no meg a fütyköst, használjak ismét szájvizet is, és utána folytathatjuk a huncutkodást az ő puncijának a felfedezésével. Egy kissé meglepett a dolog, ilyet még soha nem kértek tőlem, olyan csajok se akik szintúgy szigorúan heterók, mint ők. De belegondolva igazából teljesen érthető, ha egymás puncijához semmiképp sem akarnak semmilyen módon se nyúlni, akkor jogos kérés egy ilyen vad nyalakodás után, amit levágtam Lanával, plusz valóban így higiénikus is. Mivel mindenben maximálisan igyekeztek a kedvemre tenni, elbűvölően cukik és kedesek voltak velem, abszolút semmire nem lehetett panaszom, úgy gondoltam hogy részemről is az a korrekt, ha együttműködök velük ebben, megteszek mindent hogy nekik is kellemes legyen. Persze okoz egy kis kizökkenést a koreográfiából, meg így már tudtam, hogy az egyik kedvencem, amikor felváltva nyalok két fincsi punust, biztosan elmarad, de nem is lett semmi ilyesmi megígérve részükről. Úgyhogy irány a fürdő, elvégeztem a szükséges tisztálkodást, majd vissza a csajokhoz akik már huncut mosollyal kacérkodva vártak vissza, pedig pár perc telt csak el. Úgy gondoltam mostmár elég lesz ha csak a számmal élvezkedek franciásan, a fütykös pedig had kukucskáljon be egy szaftos kis pinusba. Ezért Lanát arra kértem lovagoljon amíg Azra a számra helyezi finom kis punusát. Így Azra az arcomra, Lana pedig a dákómra gugolt rá szemből, isteni volt a két finom pinust egyszerre élvezni. Lana fantasztikusan ügyesen lovagolt, tényleg gugolva csinálta végig, ami a lehető legnagyobb mozgásteret adja hogy minél élvezetesebben, változatosabban, több irányba is mozogva szerezzen örömöt mindkettőnknek. Őrjítően jól csinálta, volt hogy direkt lassított és rászorított hüvelyizmaival a farkamra, hogy fokozza az élvezetet, máskor meg őrült vágtába kezdett, de nem úgy hogy csak alig pár centit mozgott ki-be a dákó, hanem szinte teljes hosszában, a makkig felhúzta magát, majd tövig be, de nem csattanósan, éppen jó pillanatban ismét felfele, egészen a makkig, és így tovább. Őrületesen jó volt, ilyen változatos, vad és kéjes lovaglást még egy csajtól se kaptam! Közben persze Azra puncijával élvezkedtem, időnként kicsit megemelve a popsiját, hogy elkandikálhassak a két gömbölyű félteke között, hogy lássam Lana punciját táncolni a dákón. A látvány is csodás, nemhogy az érzés. Aztán Azra az egyik térdét a fejem mellett letámasztotta és szorosan rátolta a puncit a számra, szinte kikövetelve hogy ne lustálkodjak, nyaljam rendesen, ugyan az az élvezet jár neki is, mint amit Lanával műveltem. :D Így az egyik legélvezetesebb pózban tudtam vadul lefetyelni a finom kis bársonyos és nedves punciját, csodálatos volt. Közben hol a szép nagy kerek cickókat, hol a szép gömbölyű popsit markolásztam és simiztem. Majd letette a másik térdét is, közrefogva ezzel a fejemet formás combjaival, és még erősebben a számra szorította a puncit, csípőjével előre-hátra mozogva szó szerint beledörzsölte az arcomba csodásan nedvedző bársonyos pináját. Néha már-már küzdenem kellett hogy levegőt kapjak.
    Ezután megkértem hogy most ő feküdjön rám 69-ben, mert ebben a pózban, ebből a szögből is ki akarom nyalni, közben pedig megint kényeztessenek egyszerre, vagy ha nekik jobb úgy, akkor felváltva. Ehhez megint kellet egy kis mosakodás, ezúttal farok tájon. Azra rámfeküdt, mennyei látványt nyújtott tökéletes formájú gyönyörű popsija ebből a szögből, én pedig belekapaszkodva ráhúztam magam az isteni puncira és alaposan kiélvezkedtem magam ebben a pózban is, amíg a lányok kitartóan lefetyeltek a makkomon, dákómon és a zacsin is. Fantasztikus volt, de megint Lana punciját akartam nyalni, megkértem tehát őket, hogy cseréljenek. Gondolom már mindenki sejti, hogy itt megint közbe kellett iktatni egy mosakodást. Miután ez megvolt, Lana rámfeküdt, én belekapaszkodtam kerek és kemény fenekébe, ráhúztam az arcomra csodás pináját, ők pedig elkezdtek felváltva szopni, időnként míg egyikük a makkot szopogatta vagy fürge nyelvvel lefetyelte, a másik kézzel verte a dákót. Ezeket a technikákat váltogatták egymás közt oda-vissza, én pedig elmerültem a mámorító punciszagban. Éreztem hogy nem kell sok a beteljesüléshez, testem megfeszült, a lányok is megérezték hogy közel járunk, ezért még nagyobb fokozatra kapcsoltak, és végül egy csodálatosat élveztem, azt hiszem valamelyikük szájába/arcára, de nem tudnám megmondani hogy melyikük kapta a cuccost, még percekig csak pihegni tudtam csukott szemmel, közben ők felváltva rendbe tették magukat. Majd én is elmentem egy utolsó mosakodásra, kiderült ugyanis hogy alig 10 perc van hátra, abba már újabb menet nálam nem fér bele. Helyette az ágy szélén állva, félig rátérdelve két oldalról hozzám simult ez a két csodálatos szextündér, és simizéssel, egymás puszilgatásával, egy-egy lopott csókkal vezettük le a történteket, miközben én igyekeztem mindkét csajszi testét még utoljára minden szögből mégegyszer megcsodálni, dögös szexi idomaikat még egyszer alaposan megtapizni. Csodás volt, legközelebb ezzel kezdjük, ez ráhangolódásnak is szuper!
  • Elszámolás:

    Érkezésem után beinvitáltak a tetthelyül szolgáló szobába, és megbeszéltük miket szeretnék. Elég sokminden extra volt, többek között az is, hogy egymással is foglalkozzanak minimálisan (azaz simogatás és puszi). Ezek mind telefonon is tisztázva voltak, szóval semmilyen meglepetés nem ért. Az alapokon és a már említett extrán kívül kértem még kényszerfranciát és szájba élvezést, ez utóbbit csak Lana vállalta. Bár a csók Azránál nincs megadva, hogy alap vagy extra, esetemben alapban vállalta, remélem azért mert szimpi voltam neki. :)
    Így szummában elég nagy, átlag feletti összeget hagytam ott náluk, de azt kell mondjam megérte. Nem ragaszkodtak az előre rendezéshez sem, de ha már ilyen részletesen átbeszéltük, meg amúgyis első alkalom volt, úgy tartottam illendőnek ha rendezem is rögvest.
    Egy apró hiba csúszott csak a rendszerbe, a kényszerfranciára végül nem került sor egyikőjükkel se, de nem azért mert nem hagyták vagy ilyesmi, egyszerűen túl sok idő elment más huncutságokra, nem adta ki a lépés. Legközelebb azt hiszem élek majd az utólagos rendezés lehetőségével…
  • Összkép:

    Nos azt hiszem mondhatom, hogy egy csodálatos élményt kaptam a lányoktól, kedvesek, aranyosak, szexisek és kellően huncutkák is. Nem sorolnám életem legjobb élményei közé, de nem sokkal maradtak le arról a szintről. Csupán annyi plusz kellett volna ehhez, hogy egymással is aktívan foglalkozzanak, ezáltal lehetőség legyen pár olyan pajzán kétlányos malackodásra is, amik nálam elmaradhatatlanok szoktak lenni egy édeshármas kalandban, ha a résztvevő lányoknak is a kedvére van. Ehhez persze az ő részükről is kell a hajlam, ami jelen esetben nem volt meg, de így is kitettek magukért, mindenben maximálisan igyekeztek a kedvemre tenni, végig azon voltak hogy a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsák nekem. Kielégülve és kellően kifacsarva távoztam tőlük, a minél hamarabbi ismétlés és viszontlátás reményében.
Happy Massage