• Lucky Lucy

  • Beküldte:
  • Lucky Lucy reagálása

    Szia Kedves! Köszönöm szépen a dicsérő szavakat és várlak vissza szeretettel! Puszillak :)

  • Egyeztetés:

    Itt találtam a hirdetést, ismerős helyszín, szimpatikus fotók, gondoltam teszek egy próbát. Reggel hívtam, kora délutánra kaptam időpontot. Telefont nem ő kezeli, de a szükséges információkról kedvesen tájékoztatott a telefon túlvégén ülő kedves hang. Az el hangzott információk a helyszínen sem változtak, így a telefonos miatt tulajdonképpen nem jár mínusz pont. Ezúton is üdvözlöm a telefonos hölgyet, jó munkát végzett :)
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalalható hely, jól ismert lakópark, ikszedik emelet, lift felvisz, de gyalog sem nagy kihívás. Villamos a közelben, parkolás a házzal szemben egy kis szerencsével, vagy kicsit messzebb az uszoda mellett. Ingyenes. Kapuban hívtam, nem vette fel, de pár perc múlva visszahivott és már kaptam is a bejutási instrukciókat.
  • Helyszín:

    A helyszín megfelelő, földön szivacs, hangulatfeny, halk zene, ami félúton megállt, de annyi gond. A fürdőben a kád nehezen folyik le, remélhetőleg ez orvosolva lesz. Hárman vannak a lakásban, logisztika nagyjából működik, nem futottam össze senkivel, de azért nem éreztem a meghittséget sem. 3-4 féle tusfürdő, szajviz, nagy törölköző.
  • Lány külseje:

    A képekhez képest talán kicsit vékonyabbnak tűnt valóságban, semmi felesleg nincs rajta, kockás has, szép kerek fenék, sportos alkat. Arca szép, sminkelt, mosolygós. Talán egy kis görögös beütése van, de lehet hogy csak bekepzelem. Combfixben és bugyi melltartó kombóban fogadott, senkit nem fog csalódás érni.
  • Erotikus masszázs:

    Tanulta a masszázst, de ezt kevéssé vettem igénybe. Tulajdonképpen egyáltalán nem. De muszáj ide írni valamit,tehat tulajdonképpen volt némi olajos simogatás, ami jól esett. Biztos vagyok benne, hogy ezt is jól csinálja, talán legközelebb igénybe veszem.
  • Levezetés:

    Furdobol érkezés után javasoltam, hogy ő is szabaduljon meg a fehérneműtől. Ezután a tatamin ülve próbáltunk kicsit ismerkedni. Végig érződött rajta, hogy zavarban van, nem tud ellazulni, emiatt nekem sem volt egyszerű. Azt mondja a fiatalabb vendégeknél jobban zavarban van :D hát köszönöm, ezt boknak veszem, tehát még fiatalabb vagyok :D csók az inkább szajrapuszi, néhány komolyabb próbálkozással, de ezekből gyorsan kihátrál. Ezután egymás mellett fekve próbáltam ismerkedni, szintén zavarban, éreztem, hogy kicsit kényelmetlenül érzi magát. Na gondoltam, akkor kényeztetem. Itt már valamivel jobban ellazult, hagyott ténykedni, nem ellenkezett semmire, de nem gondolom, hogy sikeres lettem volna. Ezután 69, jól, változatosan kényeztetett, itt legalábbis én, már el tudtam lazulni. Így is lett vége a programnak, testre, kis kézi rásegitéssel. Utána fürdés, majd a logisztika miatt még kis beszélgetés. Na itt éreztem, hogy végre ellazult :D gondoltam is, hogy most kellene érkeznem :D
  • Elszámolás:

    Nincsenek extrák, teljesen baráti. Ami az adatlapjan van, azt vállalja is.
  • Összkép:

    Gyönyörű lány, de érezni hogy zavarban van, nem mindig tudja, hogy mit akar a vendég. Ettől függetlenül jól éreztem magam, ha egy kicsit lelazul, és nem akar annyira megfelelni az elképzelt elvarasoknak, akkor max pontos lesz minden szempontból. Az erotikus vonal mindenképp jól áll neki, a meghittségen még dolgozni kell. Mindenesetre nyugodt szívvel ajánlom, vigyázzatok rá.
Happy Massage