• Damali

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Viszonylag későn este telefonáltam, de azonnal felvette. Rugalmasan meg tudtuk beszélni a randi időpontját, fél órával később már ott is voltam nála.
  • Megközelítés:

    Helyszín Marina park, autóval mentem, a forgalom későn este már alacsony volt, így parkolóhely is akadt pár percnyi sétára. A cím egyértelmű, a telefonon pedig kapom a kapukódot.
  • Helyszín:

    4. emeleti lakás, lift visz fel. A lakás állapota megfelelő, több szoba is van, külön egy elszeparált rész is, ahová betekintést nem nyerhettem, a többi lány ott töltötte a szabadidejét. A tisztaság teljesen megfelelő, bár a törülköző kicsit szerintem túl volt keményítve, így kicsit radírozós volt az érzés tusolás után. Tusfürdő többféle, szájvíz is jól látható helyen. A helyszín pedig egy franciaágy egy viszonylag kisebb szobában. A szoba egyik oldalán méretes tükör, hogy láthassa az emberfia, mi zajlik éppen szemből.
  • Lány külseje:

    Mivel Damali nem arcos képpel hirdet, így sokak számára ez kérdőjelet vethet fel. Mikor kopogás után kinyitotta az ajtót, azt gondolom, a valóságban megfelelő adatok vannak feltüntetve. A haja viszont nem ilyen színű volt. A fényképei egyértelműen retusáltak, ez fel is van tüntetve. Talán egy hátrány lehet az ilyen képeknél, hogy az ember természetfeletti elvárásokkal érkezik, hiszen azt szeretné látni, amit a képen, de az ugye számítógépes munka eredménye, nem pedig a valóság. Számomra szimpatikusabb, ha valaki nem retusált és arcos képpel hirdet valaki, hiszen akkor biztos, hogy összhangban lesz az elvárás a valósággal.
    Összességében egy mosolygós, kedves, pici lány fogadott egy szexi fekete szettben.
  • Action:

    Bevezetésem után megmutatta, hová tudom letenni a cipőt, amennyiben nem lett volna egyértelmű, majd bevezetett a tetthelyre. A pénzt rögtön kitettem a komódra, nehogy elfelejtsem. Megmutatta, hová tudom letenni a ruháim, majd a fürdőt, ahová ezután szélsebesen el is tűntem a kötelező tusolásra. Ezután a kissé radírozós törülközővel leitattam magamról a vizet. Visszatérvén megkérdeztem, honnan ered a neve, és miért ezt választotta, érdekesnek találtam, és tetszett a válasz. Ezután röviden átbeszéltük újra, mit lehet és mit nem, ahol már egész jól indítottunk, ugyanis már megvolt néhány közös pont bennünk.
    Menetrendként felvázoltam, hogy jól esne egy kis masszázs, aztán a folytatás pedig majd adja magát, ahogy jól érezzük magunkat. Így is kezdett,én hasra vágtam magam, ő pedig egy közepes ideig gyúrta a hátam és a karjaim. Közben hátranyúlva simogattam a lábát, amennyire elértem, abban a kitekert vállpózban :) Közben jókat beszélgettünk, nevetgéltünk, azt gondolom, jó volt a hangulat. Elárulta, hogy még kezdő a szakmában, néhány hete van csak itt.
    Rákérdeztem a csókra, mivel konkrétan nincs megadva, azt mondta, hogy nyelves nincs, de szájrapuszi lehet. Végül ez egyébként kimaradt, úgy láttam, nem annyira szeretné, így nem is erőltettem.
    Ezután megbeszéltük, hogy mivel sajnos ilyenkor bezzeg gyorsan repül az idő, muszáj váltani a tevékenységet. Így hátra fordultam, s Damali egy határozott "Törölközőt le!" felszólítást engedett el, nos bevallom, nem ellenkeztem. :)
    Ezután mellém ülve, hogy hátulról én is hozzáférjek a fenekéhez, elkezdett szájjal játszani rajtam. Közben megjegyezte, hogy "Hát azért ez kicsit nagy", mire közöltem, hogy szerintem meg átlagos.... hiszen én ezt szoktam meg :)
    Némi francia után javasoltam, hogy feküdjön mellém, hogy közelebb legyünk egymáshoz. Ezután puszikkal kezdtem elhalmozni őt, majd pedig jól benyálazva ujjaim én is viszonozni kezdtem a jóságát. Eközben ő végig kezében tartotta és végezte a megfelelő mozdulatokat a szerszámon a keménység fenntartásáért.
    Hogy legyen időnk másra, így gumit kértem. Miután felhúztuk, volt egy kis baki, ugyanis azt mondta, nincs síkosító, így ki kell mennie és hozni. Nos, ez kicsit letörte a kapitány lelkesedését, és gumiban számomra már nehezebb elérni ugyanazt a keménységet.
    Javasoltam, hogy feküdjön a hátára, egy kissé mélyebb megismerés érdekében. Azonnal ledobta magát, lábait széttette, én pedig becsúsztam a puncijába, mely, akár termetéből adódóan is, de szűk volt. Közben csókoltam a nyakát, a fülét, a karját. Így igen hamar sikerült újra elérni a megfelelő keménységet. Eztán én is inkább a fekvő pozíciómból térdelőbe váltottam, ő pedig felhúzta a lábait a karjaival, így dugtam őt. Közben hangot adott az élvezeteknek.
    Pózváltás, a következő a kutyus volt. Gyönyörűen pucsított be, nem is kellett kérni vagy igazgatni, lábait szépen összezárta, így még feszesebbnek éreztem belül. Igyekeztem óvatosabb lenni, mivel egy pici lányról beszélünk, de ez nem okozott nekem gondot. Közben simogattam a nyakát, a hátát, a haját. Ezután a csípőjénél fogva kicsit őt mozgattam magamon, majd egyszercsak átmentünk abba, hogy már csak ő mozgott, a neki megfelelő ütemben és mélységben. A hangokból ítélve ezt talán még jobban is élvezte, de hiszen minden nő magának tudja legjobban, hogy hogyan élvezi, így abszolút bejött ez, én pedig csak térdeltem, fogtam a pici fenekét, és a derekát, picit segítve a mozdulatait.
    Mivel nem sok idő volt hátra, és egy órára mentem, kértem, hogy a végére legyen ő felül. Hamar nyeregbe pattant, szépen, szinte tövig rácscsült, és mint egy lovaglólány, úgy mozgott piciket, előre-hátra. Közben néha felnéztem a tükörre, és megpillantottam azt a szuper látványt, hogy egy pici, de kerék fenekű lány mozog a farkamon. Miután jeleztem, hogy nem sokára elérkezünk a végéhez, rásegítettem a csípőjénél fogva, és a számomra leginkább élvezetes mozdulatokat csaltam ki a csípője mozgásából.
    Nem ugrott le hamar, hagyta, hogy teljesen kiürüljek. Ezután papírt kaptam, megtisztogattam magam, mivel még kezdő, mondtam, hogy nem gond, megoldom magamnak. Még lett volna egy picit idő, de hogy legyen ideje neki is rendbe tenni magát, mivel utánam érkeztek, öltöztem, majd az ajtóban puszi, ölelés, jókívánságok, majd irány ki a hidegbe.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem esett szó, nem is kértem. A pénzt érkezésem után rögtön kitettem a komódra, nehogy elfelejtsem. Pesti átlag.
  • Összkép:

    Egy kedves, rugalmas kezdő lányt ismertem meg személyében. Jó volt végig a hangulat, azt gondolom, megérte. Aki picike, vékony lányt keres, annak ő tökéletes választás.
    Bár láttam az adatokat, kicsit túlértékeltem, nem gondoltam, hogy ennyire pici. Számomra nem ez a zsáner, de most már ezt is tudom. :)
Happy Massage