• A Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Először üzenetben írtam neki itt az oldalon,viszont az elsőre tervezett randinkat keresztbe húzta valami sürgős elintézni való ,viszont másnap reggelre könnyedén megbeszéltünk egy időpontot .
  • Megközelítés:

    Zugló frekventált részén van a " rendelő" .villamos a ház előtt tesz le,én is azzal érkeztem.parkolas fizetős ,és a helyek is limitált számban vannak .
  • Helyszín:

    Már a " folyosón" nagyon jó a kilátás liftbol kiszállva:) igényesen berendezett lakás,azt hiszem új építésznek lehet mondani.nagy nappali ,hálószoba,fürdő ezerféle tusfürdővel,és a híres világító zuhanyrózsával:)
  • Lány külseje:

    Nagyon szépek az új tetkók:) egy igazi kis szexbomba,szép nagy cicikkel:) én az arcával kapcsolatban kicsit másra számítottam de ezt nem negatív értelemben mondom,szimplán máshogy képzeltem el. Egy nagy dumàs nagyon cuki csaj a Wanda :)
  • Action:

    Érkezéskor puszik,bevezenyelt a szobába és üdítővel kínált :) rövid franciás programra érkeztem úgyhogy nem is akartam húzni az időt elmentem zuhanyozni.
    A fürdőszobaból kiérve mondta H a torulkozore nem lesz szükség úgyhogy azt elkérte én meg elhelyezkedtem az ágyon átadva magam Wandusnak.
    Mellém bújt és elkezdett csókolgatni mindenhol,és szépen haladt lefelé a farkam felé .Először megkerülve ,a golyóimat kezdte el forró szájával szopni,nyalogatni miközben a farkam már majdnem szetdurrant úgy állt de még nem is ért hozzá gyakorlatilag:)A golyòszopàsból egyszer csak annyit éreztem hogy az egész farkamat a meleg önti el,mire kinyitottam a szemem és leneztem tövig a torkában voltam Wandanak...
    Istenien csinálja teljesen kéz nélkül ,néha csak a végét szopogatja nyalogatja,majd az egész farkamon ütemesen jár a forró szája teljesen elnyelve magába. Próbáltam tartani magam és koncentrálni hogy bírjam meg de ezt nem lehet:) miközben tövig szopta a farkamat és lent tartotta közbe a nyelve játszik a torka szorít és massziroz ,tekergeti meg a fejét is,egyszerűen úgy tűnik hogy imádja ezt csinálni:)nem is kellett sok az egyik ilyen mutatvány után kiengedett torka szorításából és erősen szívta,szopta a makkomat és teleelveztem az isteni szajacskajat :) az utódokkal nem találkoztam... Szerintem még akkor lenyelte őket amikor a farkam meg a szájában volt.....mert igen még nem engedi el amíg meg nem nyugszik:)
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt igazából nem is esett szó róla.a végén rendeztem letettem a szobában lévő asztalra.
  • Összkép:

    Abszolút pozitív,legközelebb biztosan hosszabb programra nevezek be! Mindenkinek ajánlott!
Happy Massage