1715181342KARINA beszámoló erotikus masszázs Budapest 2021-11-23
  • KARINA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kolléganőként Linett mutatta be a múltkori randink alatt. Karina volt olyan jó, a haza indulása előtt beugrott. Pár percet beszélgetünk gondoltam.. ehelyett pár perc testkontakt lett, mintha már ismernénk egymást! Talán a jó hírem (?) megelőzött, Karina nagy kedvvel, vip vendégként ismerkedett velem. Azt sugározva, alig várja hogy majd szétszedjen.. Hát ezután én is várom!
    Most jött el az időnk amikor kényelmesen tudunk lenni. Pár napja. Sokkal előre, nap végére szólt a foglalás.
    A lányok jól kijönnek egymással, jó a kommunikáció. Üzenetre válaszolnak. VTR nincs bekapcsolva, mégis kb ugyanúgy lehet itt előre tervezni.
  • Megközelítés:

    Ismert hely a Stadion közelében. Mindenféle jármű jár arra, kevés gyaloglással elérhető. Parkoló szintén bőven van.
  • Helyszín:

    Most egy kisebb szobában voltunk. Tatami, masszpad, kanapé és padlószőnyeg. Színre festett falak, kellemes relax zene. Víz, cukorka bekészítve.
  • Lány külseje:

    Szétszedlek, megzabállak arc és tekintet! Enyhe bizonytalanság fog el, miközben az alkatrészem készültségbe kerül... Hmmm wow.
    A belépéstől kezdve. Múltkorihoz hasonló csók a köszöntés. Ezúttal a felfallak változat - rutinosként is meg vagyok illetődve kicsit :)
    Karinának reálisak a képei, mindene természetes. Van mit fogni rajta alkat és van hatása, ami sokáig megmarad. A titkárnő szemüveg nagyon ráillik.
    Amíg átgondolád, hogyan hódítsd meg - ő hódít meg téged! A sodrásába kerülsz menthetetlen.
    Kedvesem, dominát csináltál már? Gyanítom Neked simán menne.
  • Erotikus masszázs:

    Mint aki egész nap rám várt! Itt valami tévedés van? Pedig a könyv szerint én jöttem; nem más.. Smárolásba kezdünk, nem akar elengedni. A múltkori bemutatkozás után persze több mint szimpatikus!
    Simogatjuk egymást. Harmonikus a testkontakt. A füleink kölcsönös harapdálásban részesülnek :) Karina szereti ezt, örömmel tettem többször a talink alatt.
    Az atmoszférában lehet valami különleges. Valami vegyület talán. A Karina komponens? Folyamatosan állok odalent! Oké megyek zuhanyba. Visszatérvén még mindig harckészültség. Fiatalok itt tuti szekszbe keveredtek volna, mégha csak masszázsról is van szó :) Nem azon a térfélen vagyunk, ezért a vágyról írok. Én úriemberként plusz öregként leginkább csodálkozok, mintha nem én lennék itt.
    Rendben, fölfedezem a tested. Csókok jutnak mindenhova, vendéglátóm hanyatt ellazul, én pedig az ízekbe vetem magam. Nyelvvel. Mmmmm :p Ki ne hagyjátok. Karina szereti ha foglalkoznak vele. Szívesen navigál közben, merre meddig.
    Erősödnek a hanghatások részéről! Megkér, hogy ujjal is segítsek be. Ahogy kívánod, persze. Tetszik neki a ténykedésem. Lehet már a szomszédoknak is :)
    Nekem szintén tetszik, hogy örömet tudtam/tudok okozni. A hangok alapján többször!
    Idevágó vicc: "Normális vagyok. A hangok is megmondták" :))
    Eszerint jó szerető vagyok! Kortól függetlenül. Köszönöm.
    Némi pihenő után csináljunk úgy, mintha masszázs lenne. Átköltözünk, fölfekszek a masszpadra. Nagy nehezen, lent útban vagyok magamnak. Szokásosan jelzem az érzékenyebb pontjaim, ahhoz igazodva megkezel. Ügyes kezeitől és a gyakorlatától jobban leszek. Hátam, derekam. Vállam itt-ott. Kellő odafigyelésben részesülnek. Nem tartott túl hosszan, pont jó arányban. Utána teljes testes csúszka jön,
    A fülembe lihegéssel! Hhhh, hhhhh Fordulnom kell,
  • Levezetés:

    De aranyos vagy, én is megzabállak! Smárolás folytatva, illetve elölről csúszka.
    Aztán a végig álló alkatrészem végre a szájához közelít... és beveszi. Ahhh. Igen, itt a helyem. Nagyon jól esik. Megfelelő finomsággal és intenzitással vagyok művelve. Evagyunk egy darabig.
    Végül átkérem magam a kanapéra. Karina előkészíti a terepet, a törülközőt leteríti. Addig én a popsigömbök közt imitálok, rosszalkodok kicsit! Ahhh. Az olyan mintha érzet kipipálva, a kedvemért látványosan támaszkodott és kitolta magát :) Nna jó, viselkedjünk. Leülök a kijelölt helyre, ő pedig elém térdel. A forró szájacska meg fog erőszakolni.. ma este ez a sorsom! Persze nem bánom. Finoman kezdve, majd gyorsuló ütemben folynak a történések. Aminek a végén ellövöm... a megfelelő helyre! Köszi szépen Drága.
    A lecsengés után köpi ki a terméket, lendületesen. A törülközőnek szintén megvolt a pornós feeling.
    Nem szalad ki a szobából, az ölembe ülve elvagyunk még valameddig. Kiváló! Lassan lankadok vissza, tart még a hatása.
  • Elszámolás:

    Aztán szedelőzködés. A számolás az elején megvolt, apró ajándékkal. A mai sztenderd, egy számomra különleges élményért.
  • Összkép:

    Megfiatalodtam az ittlétem alatt. A Karina komponens erős vegyi anyag. Váratlanul ért a végig merevség... Szó szerint felejthetetlen!
    Mint az ő természetes hozzáállása, sőt lelkesedése is.
    Vigyázzunk rá!



    Nna izé.. szóval felnőttek vagyunk, Karina tud kezelni minket.
    Idén top évem van tele jó élményekkel. Magamnak mondom, vigyázzak rá, sokáig meglegyen a méltó kék szalag!
Happy Massage