• Kendra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tegnap bukkantam rá képeire, és rögtön magukkal is ragadtak :) Fel hívtam, kedves búgó hangon eldalolta a szükséges részleteket. Sikerült is pár órával későbbre bejelentkezni hozzá.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, elég egyszerű megtalálni a megadott címet. Kocsival sem problémás, csak a parkolás lehet egy kicsit időigényes esténként, amikor már a környéken lakók parkolnak.
  • Helyszín:

    Szuper a környék a kégli, patyolat tiszta minden. Nem annyira fontos, de pl tiszta a kádkilépő és száraz. A legtöbb helyen egy víz vagy nincs is.
  • Lány külseje:

    Egy szál fehér fehérneműben nyitott ajtót ami kihangsúlyozta a szép barna bőrét! A képek és beszámoló alapján is ilyen alkatra számítottam (és persze reménykedtem): bájos arc, tenyérbe illő, formás cicik, hosszú fekete haj, puha, finom kis puncika és azaz isteni nagy kerek popsi! Emiatt mentem és jobb volt mint vártam!
  • Action:

    Isteni franciával indított. A látvány is szuper és a technikája is ott van, finoman, változatosan, nem akar kivégezni, nem kezezik sokat, azt is pont úgy, h jó legyen. És nagyon finom a szája, a nyelve és sokszor felnéz az emberre. :) Aztán viszonoztam kicsit, mert muszáj volt kipróbálni. Finom, helyes, csupasz és abszolút higiénikus puncija van. Talán kicsit túl érzékeny, úgyhogy óvatosan kell vele bánni. Nem játszotta meg magát, nem élvezett el, de azért élvezte, szimpi volt.
    Aztán ismét francia mert lekókadtam. Majd beleült, de addigra már nagyon kész voltam, ráadásul a guggolós, szoros és látványra nagyon izgató beleülés volt, úgyhogy 10 percig se bírtam bevallom. Isteni volt, gumit tele. Ő megold mindent, gumi le, letisztogatás, aztán jött a beszélgetés. Aranyos, közvetlen és jól el lehet vele beszélgetni. Feloldott teljesen. Éreztem, hogy nem menne a második pedig felajánlotta. Inkább masszázs lett belőle. Mondjuk az inkább csak simogatás, de közben is jól elbeszélgettünk. Aztán öleléses búcsú.
  • Elszámolás:

    Az elején letettem az asztalra, amit ő egy mosollyal konstatált, de hagyta ott a borítékot, ahova tettem. Távozásomkor vette csak el és köszönte meg.
  • Összkép:

    Maximálisan tudom ajánlani mindenkinek , aki egy kedves lánnyal szeretne eltölteni pár órát, felejthetetlen élményben lesz része
Happy Massage