• Adél

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam, egyből felvette és már le is tudtam egyeztetni egy délutáni időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem, a parkolás igazán egyszerű és ingyenes akár a ház bejárata előtt is.
  • Helyszín:

    Rendezett, kedves kis lakásban találkoztunk, ami számomra már ismerős helyként szerepelt az emlékeimben. A tiszta és felszerelt fürdőben mindent megtalálunk amire ilyenkor szükség lehet.
  • Lány külseje:

    Nekem élőben sokkal jobban tetszik mint a képeken, szerintem azok nem adják vissza a teljes valóságot. Az arca is szép, és a teste is nagyon bejött.
  • Action:

    Amikor végeztem a fürdéssel, kérésemre tűsarkúban várt. Csak az volt rajta. Leült mellém, rögtön le is smárolt, én meg a dudáit simogattam, markoltam, a bimbókat nyaldostam, amit ő kéjes nyögésekkel viszonzott. Közben a kezecskéje megtalálta a kemény dákóm, ami addigra már gyönyörűen mutatta, merre van a mennyezet. Hanyatt döntött, és olyan franciába kezdett, hogy a fülem kettéállt. Aztán kézre váltott, de úgy, hogy itt ért utol a végzet, s az első adag a mellein csattant. Kicsit rendbe hoztuk magunkat, közben az ágy szélén ülve beszélgettünk. Miközben beszélgettünk, folyamatosan a didkókkal foglalkoztam. Szeretett volna megint leápolni a szájával, de bármennyire is jó volt, én inkább dugás közben akartam elmenni. Nem kellett kétszer szólnom.Hanyatt fektetett, gumi fel, és háttal ült bele. Először lassan, majd gyorsan, majd így váltakozva lovagolta meg a farkam. Egyre hangosabb nyögései jelezték, hogy nincs már messze az orgazmus. Én közben felültem, a dudáit markoltam, a nyakát csókoltam. Pózt váltottunk. Ő feküdt hanyatt, én beledöftem. Kértem, tegye a lábait a nyakamba, ő így tett, s egy igazi csattogós keféléssel folytattuk. Sajnos egy idő után zavarta a túl nagy méretem. Fájt neki. Gyorsan kikaptam a farkam, leszedtem a gumit, és három gigantikus lövéssel a hasára spricceltem.
    Aztán még egy rövid ideig beszélgettünk, majd öltözés, és öleléssel elbúcsúztunk egymástól.
  • Elszámolás:

    Megérkezésem után, az elsp beszélgetést követően helyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon kellemesen éreztem magam ebben a röpke egy órában. Nagyon kedves barátságos lányt ismertem meg személyében. Ajánlott.
Happy Massage